Topný žebřík v koupelně - jaký vybrat?

Dobrý den, můžete mi poradit jaký žebřík koupit do koupelny, nejspíš značku, je jich mraky, a i ceny se liší, jak vybrat? mám koupelnu cca 5m2. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj - v projektu máte jistě napsáno jaký výkon (nebo jaký radiátor se nahrazuje). podle toho bych pak vybral. cenově to je od 500-poxtisíc dle designu :) značky je dle mého asi jedno. Nebral bych zcela nejlevnější, např. Korado je osvědčená firma.
Odpovědět
souhlasím s příspěvkem výše, aby jste se při výběru odráželi od požadovaného výkonu. Mohlo by se jinak stát, že to bude jen sušák na ručníky, který vám tu koupelnu nevytopí. Takže asi tak. Například my budeme mít tento: http://www.isan.cz/cs/produkty/melody...
Odpovědět
Žádný projekt nemám, rekonstruju starý baráček po babičce, takže tak nějak za chodu, topení je původní 40 let staré, na tenhle jsem se taky dívala :-)) děkuju za názory :-)
Odpovědět
V Siku mě paní nabídla tento : https://www.siko.cz/koupelny/vytapeni... nikde jsem ale nenašla n a něj jakékoliv recenze :-(
Odpovědět
@pettkaaa a co by jste chtěla za recenze? jestli hezky topí? pokud chcete tím žebříkem především vytápět koupelnu, tak řešte výkon, jestli tam máte radiátor, kterým budete topit a žebřík chcete jen jako doplňěk, tak si kupte jakej se vám líbí za přijatelné peníze.
Odpovědět
Profilova fotka
@pettkaaa Záleží co od toho očekáváte. Já bych pro sebe zvolil jiný model, protože do těch úzkých mezer se mi špatně věší ručníky a těch širokých je tam málo.
Odpovědět
@pettkaaa Máme koupelnu 2,5 X 2,6 m. Podle prováděcího projektu topení mám spočítán a koupen topný žebřík KORADO KORALUX RONDO MAX-M 1820 X 745 mm. Jmenovitý tepelný výkon 1452 W. Nechali jsme si ho nástřikat v barvě antracit, cena s dph 4500 Kč, jinak bílá stojí okolo 2500 Kč. Máme podobně velkou koupelnu, tak to berte jako konkrétnější příklad. :-)
Odpovědět
@specnaz84 děkuju :-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?