O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kdo máte Alpský kámen v interiéru či exteriéru?
V interiéru či exteriéru, kdekoliv? Je to umělý kámen a viděla jsem to někde tu v albíčku na fásádě…
lucijeje
Před 12 lety
1
Máte nápady na vylepšení bungalovu 1383?
Dobry den, zalibil se mi bungalov od firmy euroline "Bungalov 1383" Zajimaji me Vase nazory na ten…
kvasnicatomas
Před 9 lety
15
Dřevostavba: přímotopy nebo jiný zdroj vytápění?
Ahoj, firma nám tvrdí, že s přímotopy protopíme 10tis., ale je celkem těžké tomu uvěřit.. Máte s tí…
petrsv1000
Před 12 lety
3
Posuvné interiérové dveře - prosím o tipy na firmu
Prosím o tipy na firmu, která vyrábí kvalitní, cenově dostupné interiérové posuvné dveře se kterými…
pajapoj
Před 12 lety
5
Jsem tady nová - petulisek16
ahojky, jmenuji se Petra.. zatím jsme s manželem dospěli k přemýšlení zda stavět dům, či koupit byt…
petulisek16
Před 12 lety
7
Bytový architekt z Blanenska, Brněnska. Máte kontakt?
Dobrý den, nemáte prosím kontakt na šikovného bytového architekta z Blanenska, příp. Brněnska? Potř…
loceska
Před 12 lety
2
Zateplení bungalovu, mám dát na krokve parobranu?
Ahoj chtěl jsem se zeptat máme bungalov a střecha má jen 13° Mezi krokve jsem dal 20cm isover. A t…
davescz
Před 12 lety
2
Bungalov 869 Euroline, stavia niekto?
Stavia niekto bungalov 869, popripade ma ho uz niekto postaveny a ma fotky ako postupovali...my by …
dadanielka
Před 12 lety
1
sponzor fóra
Vylití podlah - co jste měli ve smlouvě?
Poztří nám mají nám vylévat podlahu, pán ale řekl, že nám na konci dá jakýsi protokol o vylití, kde…
klara.t
Před 12 lety
5
Přístavba vikýře, budeme potřebovat stavební povolení?
budeme na starším baráčku potřebovat jeden pokoj "zvětšit" a přistavět vikýř, budeme potřebovat sta…
xajaneckova
Před 12 lety
3
Převod bytu na nového majitele, co vše změnit?
Na katastru již nám byt převedli do osobního vlastnictví. Oficiálně tam začneme bydlet až po podeps…
soleilll
Před 12 lety
5
Firma na položení vinylové podlahy, Ostrava a okolí
Doporučíte mi někoho, s kým jste byli spokojeni?
lui
Před 12 lety
3
Nábytek Idea, prosím o recenze
Dobrý den, mám dotaz ohledně nábytku Idea. V dětském už jedna taková diskuze existuje, ale je 4 ro…
lenjii
Před 12 lety
5
Firma Magenta Investment, máte skúsenosť?
Prosím Vás máte niekto skúsenosť s firmou Magenta investment s.r.o.,která stavia montované domy, r…
martysu
Před 11 lety
3
Je vhodná kombinace zdivo 30 cm + 10 cm polystyren?
Ahojky, tato otázka je zde určitě probíraná, mě však zajímá konkrétně tato kombinace. Asi optimální…
jumpmans
Před 11 lety
11
Výměna stoupaček v paneláku, máte zkušenost?
Ahojda všem , chtěla bych se zeptat , zda nemáte někdo zkušenosti s výměnou stoupaček v paneláku ? …
ujajka89
Před 6 lety
17
Jaký typ baterie máte v kuchyni?
Měla jsem vybranou takovou tu nízkou baterii do kuchyně. Něco jako toto: http://www.stolarsky-esho…
katty.w
Před 12 lety
3
Rohový prosklený krb bez sloupku se zadním přikládáním
z druhé místosti.... máme problém sehnat takový krb (teplovzdušný). Cenova hranice 50 000 Kč. Porad…
petrasafr
Před 12 lety
2
Jaká je nejnižší teplota pro vylití základové desky?
až teď jsme dostali povolení a chtěli bychom min.stihnout zakl.desku. jaká mínusová teplota už není…
alcar
Před 12 lety
18
Hnědý dřez - máte foto?
Zdravím. Nemáte někdo hnědý dřez nejlépe na hnědé pracovní desce (v dekoru dřeva)? Máme bílé skříňk…
iw1984
Před 12 lety
4
Modro-bílá koupelna, máte ji někdo?
Máte někdo doma modro bílou koupelnu? líbí se mi odklad APE Dance collection tyrkysová barva. Ale n…
neeeee
Před 6 lety
30
Kotel s průtokovým ohřívačem vody nebo kotel + bojler?
Rozhodujeme se, zda pořídit plynový kotel, který bude mít zároveň průtokové ohřívání vody nebo kote…
alcar
Před 12 lety
8
Dveře Verte, máte zkušenost?
Dobry den nikde jsem tady nenasel diskuzi na tyto dvere. S pritelkyni jsme si vybrali dvere model E…
standa1985
Před 12 lety
1
Čím vyčistím skvrny na pohovce/křesle či koberci?
Jedná se o skvrny či zápach po zvířecí moči,,když pejsek byl štěňátko,tak se stávalo,že na truc se …
pajula
Před 12 lety
1
ČOV vsaky - dělali jste je samotní?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo máte u ČOV vsaky, zda jste si je dělali samotní (tedy vykopat díru…
danielasiska
Před 12 lety
1
Firma Quality house, máte někdo zkušenost?
Ahoj, narazil jsem na dřevostavby za rozumnou cenu znáte je někdo ? Quality House .... stačí zadat …
wbc
Před 12 lety
1
Zábradlí na balkon, jak ukotvit?
Dobrý večer, nevíte někdo, jakým způsobem se připevňuje nerezové zábradlí-tyče do zdi?Myslím klas.…
mabeline
Před 12 lety
1
Krbové sklo, v rohu je 3 mm mezera. Co s tím?
Máme před krbovou vložkou vinylovou podlahu a dnes jsme pred ní položili sklo a v jednom rohu je 3m…
klouzek
Před 12 lety
1
Rohová krbová vložka se zadním přikládáním, vyrábí se?
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte doma nebo alespoň nevíte o tom, zda je nějaký výrobce, kter…
lucik81
Před 6 lety
10
Založení první řady broušených cihel lidmi od Porothermu
Zdravim mame zalitou desku a cekame cca 14 dni nez vyzraje!Mezitim se musime rozhodnout kdo nam zal…
keila
Před 12 lety
5
1
2
…
1014
1015
1016
1017
1018
…