O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak velkou máte jímku na splašky?
Projektant nám říká, alespoň 25 m3. To se mi zdá moc. Hodně se prodávají 5 - 10 m3 (plastové). dík…
jarunkap
Před 11 lety
1
2
33
Rostoucí židle, jste s ní spokojeni?
Hezké odpoledne, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s tzv. rostoucí židlí.Jste s ní spokojen…
lutta
Před 13 lety
7
Stavební ohlášení. Typový projekt RD má být bez variant
Typový projekt (GServis) obsahuje více variant řešení, je doplněn projektem osazení, kde už je jasn…
jirinapezl
Před 13 lety
3
Špaletová okna, doporučíte firmu, která je vyrábí?
Můžete mi, prosím doporučit firmu, která vyrábí špaletová okna? Příp. i typy na firmy, na které si …
sobik22
Před 13 lety
2
Sháním odpuzovač much, nálepku ve tvaru slunečnice
Ahoj všichni nemohu nikde sehnat nálepku na tabulku okna ve tvaru slunečnice, která odpuzuje mouchy…
niccky.z
Před 13 lety
4
Poctivé dveře, znáte tuto firmu?
Firma "Poctivé dveře" - Moc prosím neznáte někdo tuto firmu na dveře???Nemáte od nich dveře?????Děk…
lala211
Před 5 lety
13
Máte zkušenosti s firmou Refi Development Olomouc?
Ahoj, moc se mi líbí jeden projekt firmy REFI DEVELOPMENT. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s touto f…
bajbojka119
Před 12 lety
3
Zasouvací dveře, jaké jsou možnosti? Hledám inspiraci
dobrý den, řeším místo v bytě a asi bych vyměnila klasické dveře za nějaké zasouvací. designově by …
ziri27
Před 13 lety
3
sponzor fóra
Jímka/septik s přepadem, máte ji? Jak velkou?
Máte někdo jímku nebo septik s přepadem? Jak velkou? Jak často vyvážíté "husté"? Kolik stojí vývoz?…
ondra_ondra
Před 5 lety
1
2
...
3
68
Chcete se zbavit starých dřevěných venkovních dveří?
mám na mysli né prosklené ale takové ty jak v tom je vyražený vzorek staré vesnické typické z chalu…
ziri27
Před 13 lety
1
Doporučte indukční varnou desku
Prosím o zkušenosti s konkrétními značkami, poměr cena/výkon, kterou indukci byste si už nekoupili …
pajka888
Před 13 lety
2
Síť proti hmyzu na dveře, máte?
ahoj, nemáte náhodou někdo tento typ sítě proti hmyzu na fr. dveřích? Mívají je v akcích za slušný …
romik67
Před 9 lety
31
Podlaha Gerflor, jak jste s ní spokojené?
Ahoj bydlenky.Moc prosím o radu,máte někdo z vás podlahu Gerflor,jak jste s ní spokojené případně n…
vladka_ka
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Jsem tady nová - vierusen
Ahoj, zanedlouho se budeme stěhovat do rodinného domu. A plánuji novou kuchyň spojenou s obývákem. …
vierusen
Před 13 lety
4
Cihly Heluz Family 50 nebo STI 49, máte zkušenost?
Dobrý den, připravuji se na stavbu RD. Nyní zvažuji, zda použít cihlu 50 nebo 49 od Heluzu. Ob…
land81
Před 13 lety
3
Odstoupení od kupní smlouvy na pozemek a daně
Ahoj, prosím o radu ohledně Odstoupení od kupní smlouvy a platbu daní. V prosinci 2011 jsme koup…
mppm
Před 13 lety
5
Pojištění domu (stavby), podle čeho vybírat?
Poraďte jak vybrat pojištění domu, podle čeho vybírat, na co se zaměřit? Chtěla bych mít jistotu, ž…
badlina
Před 9 lety
3
Aká firma na plastové okná v Prahe?
Prosím vás,ak máte skúsenosti,poradte mi firmu na výmenu okienok na toalete a kúpelni za plastové.N…
sobik22
Před 13 lety
2
Obrazy do bytu - máte zkušenost s nákupem na internetu?
Chtěla bych si pořídit nějaké nové obrazy do bytu. Máte někdo zkušenosti s nákupem na internetu? Ne…
eliveri
Před 13 lety
7
Položkový rozpočet k žádosti o hypotéku. Nemáte?
Ahoj, zařizujeme hypotéku a banka po nás chce rozpočet (kupujeme hrubou stavbu, takže rozpočet na d…
pan_filuta
Před 11 lety
19
Poraďte značku výkonného tichého odsavače par
díky :-)
blacksr
Před 13 lety
2
Čím impregnovat zahradní altán?
potrebovala bych poradit cim impregnovat zahradni altan.podle specifikaci je jen proti slunci a je …
ivca74
Před 13 lety
2
Čištění koberců v Praze - doporučíte firmu?
Ahoj, chtěla bych moc poprosit, zda nemáte někdo zkušenost s profi čištěním koberců v Praze ? Koup…
abdikate
Před 9 lety
3
Jsem tady nová - ziri27
ahojte lidi jmenuju se pavlína a s manželem a 2 dětmi jsme se v lednu přestěhovali do baráčku, tak …
niccky.z
Před 13 lety
4
Pračka na WC v paneláku, máte někdo doma toto řešení?
Zdravím, chystáme se rekonstruovat panelákové jádro a řešíme umístění pračky. Do koupelny bychom r…
verisek.s
Před 13 lety
6
Dají úvěr někomu s minimální mzdou?
Zdravim,prosím dají uvěr někomu kdo má pouze minimální mzdu? Tchýně by si chtěla vzít uvěr kolem 40…
yvonahk
Před 13 lety
5
Rozmístění bodových světel v místnosti, máte nápad?
Ahoj, prosím vás, poraďte mi. Budeme mít v předsíni bodovky a nevím, jak je nechat rozmístit. Máte…
veronika.deskova
Před 13 lety
4
Podkrovní domek z ytongu, kolik by mohl stát?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, domek, který je na obrázku je postaven z Termobloků, cena na klíč je 2…
xdasa1
Před 13 lety
1
2
33
Nerezové zábradlí se dřevem. Kdo ho dělá na Zlínsku?
ahojte, chteli bychom do domu na schodiště nerezové zábradlí se dřevěným madlem. Pokud jste někdo z…
renatazaj
Před 13 lety
5
Nabízím výhodné spolubydlení 3+1 pro ženu s dítětem
Maminka s tříletým synem (já) nabízí ženě s dítětem spolubydlení ve zrekonstruovaném bytě o dispozi…
skliba
Před 6 lety
26
1
2
…
1122
1123
1124
1125
1126
…