O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Plotová clona-břečťan/vavřín-máte zkušenosti?
Našla jsem na netu něco takového : http://neuvedeno.zahrada-naradi.cz/proteco-clona-plotova-1-5-x-3…
richard24
Před 10 lety
9
Jakou fasádu k černé střeše a oknům v barvě oregon?
Začínáme řešit fasádu na dům a ted nevíme jakou barvu. Máme černou střechu a okna v barvě Oregon. V…
petapokorna
Před 12 lety
4
Jak se jmenuje tato rostlina?
Holky zahradnice, nevíte náhodou jak se tato rostlinka jmenuje? :-)
garam_g
Před 11 lety
7
Jsem tady nová - fanfaan
Ahojky, náhodou jsem narazila na modrou střechu:) a moc se mi tu líbí:) Hledám inspiraci do našeho …
niccky.z
Před 13 lety
3
Mám novou úchylku - výběr kuchyně
Zjistila jsem, že mám novou úchylku a tou je výběr kuchyně do našeho rozestavěného RD. Spousta časo…
lutta
Před 13 lety
9
Je na netu červená kuchyně s černobílou dlažbou?
ahoj nevite nekdo kde jsou vzory kuchyni chci červenou kuchyň a na zem černobílou šachovnici chtěla…
callipa
Před 13 lety
2
Plovoucí podlaha - odstín dub do 400 Kč/m2. Máte tip?
Máte někdo tip na plovoucí podlahu - nějaký pěkný, teplý odstín dubu max do 400 kč/m2. Předem díky
linee
Před 13 lety
12
Chystáme se stavět, můžete nám poradit?
Zdravím všechny stavitele ;-) , s přítelem se pomalu, ale jistě chystáme udělat velice důležité ro…
werroona
Před 13 lety
3
sponzor fóra
Firma CLReality eu - máte prosím zkušenosti?
Zdravím, máte někdo zkušenost s touto firmou, prosím? Zatím váháme, cena dobrá, ale nikdo nezná....…
buml
Před 12 lety
6
Jak vytvořit zahradní jezírko?
Postupně upravuji zahrady u domu a pořád toužím po zahradním jezírku.. Co je však k jeho realizaci …
rastlinky_sk
Před 13 lety
3
Krbová kamna s výměníkem, jste spokojení?
Zdravím všechny, prosím kdo máte krbová kamna s výměníkem! Dost o nich uvažujeme, ale nevíme jaká, …
ivasz
Před 12 lety
22
Máte tip na statika? Brno nebo Vyškov
Ahoj holky. Koupili jsme byt v Rousínově a budeme rekonstruovat umakartový jádro. Na stavebním úřad…
aurinko
Před 13 lety
4
Trouba s výsuvem, ano či ne?
prosím zkušenější.... Máte někdo zkušenosti s teleskop. výsuvem v troubě???Jak se osvědčili a šli b…
1hruskova
Před 13 lety
20
Máte zkušenosti s firmou Grimax - interiérové dveře?
Plánujeme pořídit si dveře Braga (ořech morgama) od firmy Grimax. Dveře budou 3x klasické + 3x posu…
taury
Před 13 lety
1
Jak nasázet rostliny, aby vznikl hustý porost?
Ahoj, potrebuju radu, jake rostliny jsou na obrazku, jak daleko od sebe je nasazet, aby vznikl hust…
hhranolka
Před 13 lety
1
Co všechno se počítá do hypotéky?
Nevím, jak přesně vysvětlit dotaz, snad se mi to podaří. Chceme si vzít hypotéku na stavbu domu (10…
werroona
Před 13 lety
3
Jaký byste zvolily motiv do koupelny na grafosklo?
jaky byste zvolily motiv do koupelny? chci tam grafosklo na jednu stenu, ale nechci aby se mi motiv…
lucimia
Před 13 lety
2
Jaké barvy se dají na zdi přemalovat?
Jednak bych chtěla v dětském pokoji udělat na zeď nějaký obrázek a druhak, až bude prcek o trošinku…
romcovaklarka
Před 13 lety
12
Obklad a dlažba mramor. Vše bílé nebo žlutobílé?
Ahoj, budeme rekonstruovat koupelnu a zvažujeme dát obklad i dlažbu v dekoru imitace mramor, barvu …
lindaaax
Před 13 lety
1
Jsem tady nová - barakudam
ahojki!!! jsem tu nová! S přítelem jsme právě začali rekonstruovat nově koupený domeček, tak sháním…
niccky.z
Před 13 lety
3
Nákup v Polsku - obklady, dlažba, sanita, dveře
Zdravím všechny, prosím, máte někdo zkušenosti s nákupem ve stavebninách v Polsku?? :-) Doslechli …
katty.w
Před 13 lety
4
Dům Opus od GServisu: máte ho někdo?
Dobrý den, jsme na 99% rozhodnuti stavět rd Opus od G-servisu. Připadá mi jako nejlépe dispozičně ř…
amazing
Před 13 lety
1
Staví někdo s firmou Dům jedním tahem?
Na stránkách mají nové 3 RD,zaujali nás, ale nevíme ,zda se s touto firmou do stavby pustit.....nap…
niccky.z
Před 13 lety
5
Rako Textile. Máte zkušenost s dlažbou a obklady?
Ahoj, zaujala nas od Raka rada Textile. Chtela bych se zeptat, zda mate nejake zkusenosti (vlastni …
ba2te
Před 8 lety
1
2
32
Musí prodávající před předáním domu zapojit elektřinu?
Chtěla bych se zeptat. koupili jsme dům a za pár dní bychom si jej měli přebrat. Dům je momentálně …
zamilovanadonej
Před 11 lety
9
Popis oplocení pro stavební úřad, poskytnete mi ho?