O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nevíte co je to za škůdce?
Dobrý den, vrátili jsme se z dovolené a celá předzahrádka je napadená černým malým broučkem. Nevíte…
alexxa007
Před 3 lety
4
Rhombusová dělící stěna - sibiřský modřín.
Dobrý den. Mohl by někdo poradit, jaký je ideální způsob ošetření. Lazura? Olej?
chiq
Před 3 lety
1
Plot u plotu
Ahoj všichni, prosím o radu. Máme dohodnutou firmu, která nám 15.8 bude realizovat betonový plot na…
aanduulka
Před 3 lety
5
Schodiště-vinylové nášlapy+bílé podstupnice
Pěkný večer, nenašel by se prosím někdo kdo by mi byl ochoten ukazat jak v reálu vypadají vinylové …
dita_a_ivan
Před 3 lety
3
Diton Intenso
Ahoj, mate nekdo dlazbu od Ditonu v odstinu Intenso? Je jedno jaky typ. Za fotky predem dekuju :sli…
vimamima
Před 3 lety
4
Okna
Zdravím, chtěl jsem poradit jestli vzit okna od Pramos OSMIKOMOROVÝ profil HORIZONT PS SPACE 8 troj…
jarin1
Před 3 lety
3
Osvetleni do vysokeho stropu
Zdravim, mel byste nekdo prosim tip na osvetleni do obytne mistnosti ktera bude pomerne vysoka a sv…
kimseo
Před 3 lety
5
Halifax svisle
Ahoj, nemáte někdo prosím v kuchyni Dub Halifax svisle? Nejlépe na horních skříňkách. Za fotky budu…
bonono
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Vestavná trouba - ventilátor
Dobrý den, prosím o radu, nevím zdali je to funkce samotné trouby (BOSCH HBG632BS1), ale cca 1x za…
jarin1
Před 3 lety
3
Zásyp drenáže kolem domu
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda tento obsyp drenáže je vhodný. Zdůrazňuji, půda je jílovitá nepr…
radimir
Před 3 lety
1
Funkční čistič na troubu
Zdravím všechny modrostřechaře, poté co Tescoma stáhla z prodeje údajně málo ekologický ale nejfunk…
alexxa007
Před 3 lety
7
Koupení pozemku
Dobrý den mám možnost odkoupení pozemku , ale v nahlíženi do KN jsou u pozemku napsány tyto věci a …
petr_kopecky
Před 3 lety
11
Soutěž: Vyhraj čističku vzduchu Sencor v hodnotě 2457 CZK a další skvělé ceny!
Milí Strecháči, mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár týždňami vzn…
jarin1
Před 3 lety
19
Červený beton
Dobrý den, Prosím o radu. Koupili jsme panelákový byt ze 70. let a pod linem v kuchyni a chodbě je…
zubr487
Před 3 lety
2
Jaky pozemek pro bazen
Dobry parny den. Prichazim mozna s blbym dotazem. :slight_smile: Vetsinou lidi zajima, jestli si n…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
Skladba pultové střechy II. NP
Mohu zde požádat nějakého odborníka o vyjádření ke skladbě pultové střechy RD? Jedná se o dvojdům c…
franti_p
Před 3 lety
3
Fasada_Dušan Ďuriak
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s realizací fasády od pana Dušana Ďuriak…
yesman
Před 3 lety
2
Sušička potravin
Dobrý den, plánuji koupit kvalitní sušičku potravin. Chci sušit hlavně ovoce a bylinky, dělat ovocn…
zdenekk12
Před 2 lety
5
Vazníková střecha - jak starému člověku vysvětlit její bezpečnost?
Potřebujeme dědovi vysvětlit, že vazníková střecha 17x10m bez vnitřních nosných stěn a sloupů je na…
maty56
Před 3 lety
16
Dvere k podlaze habr masiv?
Dobry den, prosim jake mate dvere k ppdlaze habr masiv od Fatry. Dekuji.
nikolapalickova
Před 3 lety
1
Opěrná zídka v moderním stylu
Prosím o radu, jak vyřešit opěrnou zídku k domu v moderním stylu. Gabion nás neláká vzhledem ani c…
lena74
Před 3 lety
2
Anglicky trávník
Dobry den, poradíte, prosim, jak efektivně zničit džungli a udělat z ni anglicky trávník 😅 v půdě j…
davex
Před 3 lety
13
Usazení okna a dveří
Firma mi staví úplně novou garáž, od začátku se ví rozměr okna i dveří. Dnes koukám mezera pod okne…
puhelin
Před 3 lety
9
Dlazba- schody
Hezky dobry den, poprosim o radu. Mame do domku( drevostavba) dva schody a nyni na ne chceme dat dl…
alexxa007
Před 3 lety
1
Cena zatepleni
Ahoj mám otázku kdo zatepluje v této bláznivé době 🙄👋😂. Mam rozpočet na fasadu 185m2 vata 25cm obyč…
travas
Před 3 lety
10
EPS podlaha + Fasada
Dobrý den prosím vás jdu si pro radu, chci se zeptat. 1. Kvůli stropům už nemůžu dávat moc izolace …
zubr487
Před 3 lety
11
Jak udělat otvor skrz zeď na odtah digestoře?
Dobrý den, jako laik prosím o radu, jak mám správně připravit trubku pro odtah z digestoře ven skrz…
doog
Před 3 lety
6
Stavební deník
Dobrý den, prosím o doporučení stavebního deníku na stavbu domu. Jaký se vám osvědčil a s jakým jst…
jarin1
Před 3 lety
9
Zastineni balkonu
dobry den, potrebovala bych poradit se zastinenim balkonu. Mame balkon na zapad a v tomhlw horku …
pe_ma2
Před 3 lety
1
Tip-on otevírání skříní
Dobrý den, prosím o osobní zkušenost s tip-on otevíráním skříněk. Necháváme dělat dětem pokoje na m…
jarin1
Před 3 lety
19
1
2
…
125
126
127
128
129
…