O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pracka s vrchnim plnenim
Prosim o doporuceni na pracku. Potrebuji do uzsiho prostoru.. takze vrchni plneni. Co nejvetsi obje…
kacasa
Před 3 lety
3
Obložkové zárubně v paneláku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor, jak byly provedeny obložkové zárubně v panelovém byt…
kofejn
Před 3 lety
2
Názor na digestoř
Dobrý den, budeme zařizovat kuchyň a jsme teď u fáze výběr vhodných spotřebičů. Prosím, o názory - …
veverik_
Před 3 lety
17
Pujde takovy lustr do sadrokartonu?
Zdravim, mate nekdo takovy lustr do sadrokartonu? Je to ok? Dekuji za odpoved :slight_smile:
kofejn
Před 3 lety
6
Odpady v bytě - je to možné?
Zdravím, hraji si s rozložením bytu a přemýšlím o přehození kuchyně do jiné místnosti. Ale nevím, j…
tade10
Před 3 lety
20
Nábytek a sanita z Polska
Zdravím. Nekupoval jste někdo v Polsku koupelnové zařízení. Vyjde to cenově výhodněji ? Máte tip na…
regenbogen
Před 3 lety
2
Půdorys 5+kk bungalov
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co říkáte na náš půdorys přízemního baráčku. Jedná se o bungalov …
coud17
Před 3 lety
18
Kopaná (šachtová) studna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je někdo nebo byl v podobné situaci. Mám pozemek v lokalitě…
libor7
Před 3 lety
7
sponzor fóra
Kuchyňská linka s ostrůvkem
Dobrý den, prosím o radu, jak nejlépe řešit linku s ostrůvkem a jídelním stolem. Projektant nám to …
anela13
Před 3 lety
22
Cena pozemku
Dobrý den Vlastnime parcelu , která byla pořizována v r.1993 jako parcela pro výstavbu RD, byla te…
milanq
Před 3 lety
8
Posuvné okno
Dobrý den, máte prosím někdo posuvné okno (ne balkonové dveře)? Máme mít posuvné okno cca 2500 x 19…
nejaga
Před 3 lety
1
Protierozni zed
dobrý den, máme rodinný dům na pozemku, který vznikl navážkou. A jedna strana je zkosená. Chtěli b…
milanq
Před 3 lety
2
Stavíte? Jaká je aktuálně situace s dostupností materiálu a cenami ve stavebnictví?
Krásný den, dotaz na ty, kteří aktuálně staví. Jaké máte aktuálně zkušenosti s dostupností stavební…
luucap
Před 3 lety
24
Venkovní rolety ROKA-LITH
Máte prosím někdo zkušenost s systémem pro rolety ROKA-LITH Classic? Jde nám o to, zda je použitý p…
martulk4
Před 3 lety
1
Drez a pracovni deska - idealni kombinace
Prosim o nazor, jaka kombinace drezu a pracovni desky je nevhodnejsi? Pracovni deska - budeme chtit…
puhelin
Před 3 lety
4
Okna Zlínský nebo MS kraj
Ahoj, vybíráme okna do novostavby. Chceme trojskla a předsazenou montáž. Mám nabídky na dřevěná (TP…
sokil
Před 3 lety
2
Klimatizace na chatě
Dobrý den, Máme sousedy, kteří mají malou chaticku přímo za naším plotem (již tam stála je normálně…
selskyrozum
Před 3 lety
3
Kuchyne horni skrinky v bilem lesku a dolni drevodekor
Prosim o inspiraci. Chtela bych horni skrinky bile v nejvyssim lesku a nemohu si vybrat dekor dreva…
m2s
Před 3 lety
4
Přislíbení změny Uzemního plánu starým zastupitelstvem a starostou, nové zastupitelstvo nesouhlasí
Dobrý den, zde je mů předchozí dotaz na tomhle skvělém fóru profíků i lidiček kteří tohle řešili. …
hansel_hoovik
Před 3 lety
8
Nové dveře do starých kovových zarubní
Dobrý den, potřebujeme vyměnit vchodové dveře do bytu v dvougeneračním rod.domě.Nemusí být bezpečno…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
Zákaz vjezdu na soukromý pozemek
Dobrý den, máte někdo nápad, jak nejlépe bránit tomu, aby nám na náš vjezd jezdila cizí auta? Máme …
daruna
Před 3 lety
1
2
47
Kuchyňská pracovní deska
Ahojte jakou pracovní desku do kuchyně jste zvolili? Žula? Kvarcit? Technický kámen? Umělý kámen?…
bibi2022
Před 2 lety
1
2
41
Nájemníci netopí v bytě
Dobrý den, jak byste řešili problém, že nájemníci nechtějí v bytě téměř topit , je tam teplota kole…
martina2674
Před 3 lety
22
Dům 5x15m
Zdravím, má někdo zkušenosti s projektem pro dům obdélník 5x15m? Díky předem, Dana
jakuda
Před 3 lety
3
Nová horní koupelna - zničí napojením rozvodů tu dolní?
Zdravím, v rodinném domě máme zrekonstruované dolní patro a chtěli bychom teď zrekonstruovat i to h…
zubr487
Před 3 lety
3
Jaké máte interiérové parapety?
Dobrý den, chci se zeptat jaké máte interiérové parapety? S nosem nebo bez nosu a z jakého materiál…
jandour
Před 3 lety
5
Praskliny kolem polystyrénové rohové lišty
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak vytmelit praskliny kolem polystyrenové lišty, která tvoří př…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Franke kašmír
Zdravím, prosím má někdo dřez Franke Kašmír nebo Saharu? Moc moc prosím i reálné foto. Děkuji
kaem
Před 3 lety
1
Podlaha z Polska výrobce PARQUET MERCADO
Zdravím máte někdo zkušenosti přímo s tímto výrobce nebo s touto podlahou ?Vinylová deska SPC Dab C…
dejv0150
Před 3 lety
1
HS portál - dvě varianty
Zdravím. Poptávali jsme několik firem na zhotovení dřevěných oken. Firmy se však liší v provedení H…
dream4
Před 3 lety
1
1
2
…
158
159
160
161
162
…