O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Citronovy muskat - rozmnozovanie
Ahojte, dostala som citronovy muskat a rada by som si ho rozmnozila. Vedeli by ste mi prosim poradi…
janci27
Před 5 lety
1
Interiér domu
Zdravím, kde všude jste hledali inspirace ohledně interiéru, obklady, nábytek, spotřebiče, jakou vy…
petrincak
Před 4 lety
10
Černá stavba na pozemku
Dobrý den, máme zájem koupit pozemek, na kterém stojí zděná povolená stavba 13 m2 (dle projektu) a…
vladimirsvorba
Před 5 lety
5
Cirkulace teplé vody vs průtokový ohřívač vody
Zdravím, máme vzdálenou prádelnu od technické místnosti a nastava zde problém jak vyřešit přívod …
vladimir_sacha
Před 5 lety
17
Zrcadlová fólie na HS portál
Zdravím, má někdo zkušenost se zrcadlovou / polopropustnou folií na okna, konkrétně na HS portal? P…
michaelah78
Před 5 lety
3
Volně stojící dřevěná pergola
Dobrý den, ráda bych se inspirovala vašimi volně stojícími dřevěnými pergolami.. budu ráda, když na…
haplji
Před 5 lety
1
Kuchyně siko? zkušenosti
Dobrý den :slight_smile: Právě se rozhodujeme o koupi nové kuchyně a zaujaly mě kuchyně v siku. Mát…
barbulinda
Před 5 lety
8
Krbova vlozka Romotop
Zdravim. Potreboval bych poradit. Mam jiz nainstalovanou a zaomitanou 3strannou krbovou vlozku od R…
bchannu
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Lepený vinyl do koupelny?
Dobrý den, jeden podlahář tvrdí, že lepený vinyl do koupelny a kuchyně je v pořádku, jiný zase, že …
milan1965
Před 5 lety
2
Elektrické topné rohože jako přídavek k centrálnímu vytápění
Zdravím, kupujeme byt s vysokými stropy cca 3,5 metru na severní stranu (rekonstrukce bývalých kasá…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Hudební hriste na zahrade pro deti
Nemá někdo něco takového na své zahradě? Zajimalo by me,jak jste pripadne postupovali pri tvorbe sl…
marketa_sob
Před 5 lety
26
Sedačky Lino vs. Nejči
Máte niekto prosím skúsenosti so sedačkami od firiem Lino alebo Nejči? Hľadáme kvalitnú a dizajnovú…
luckavra
Před 5 lety
2
Plechova strecha Budmat
Zdravím. Už přes týden ležím v prospektech a vybírám plechovou střechu. Byli jsme i u prodejce, kde…
martinanaruby
Před 5 lety
3
Betonová mazanina vs litý beton
Zdravím všechny, jaké jsou výhody/nevýhody zavadle betonové směsi a litého betonu? Co je lepší použ…
skunkos
Před 3 lety
1
2
33
Založení stavby z porobetonu, jakou maltu ?
Chystám se na asfaltovou hydroizolaci založit prní šár cihel(ytong universal 375mm). Dum mam navrhn…
anntroj
Před 5 lety
3
Sklo (neotvírací okno) ve střeše
Zdravím všechny :slight_smile: Budeme stavět bungalov a už teď je mi jasné, že budeme mít v kuchyni…
ales_hracek
Před 5 lety
5
Interiérové dveře výšky 210cm
Prosím o radu jaké vybrat interiérové dveře výšky 210cm. Ideálně, aby byly bez příplatku oproti kla…
jenye
Před 4 lety
26
Návrh na vylepšení?
Dobrý den, plánujeme stavět RD. V současné době máme vypracovanou studii a než zadáme projekt vypra…
norikakaa
Před 5 lety
3
Nosnost sádrokartonových zdí
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s obkladem na sádrokartonové zdi co se týče nosnosti? Máme…
pajdulik
Před 5 lety
5
Kam umístit výztuhu přesahu štítu?
Ahoj, dělám rekonstrukci střechy a zároveň ji ve štítu prodlužuju. Na konec bednění budeme dávat ja…
arcihovado
Před 5 lety
2
Stavební dozor - Karlovarský kraj
Dobrý den, mohu poprosit o zkušenosti s dobrým stavebním dozorem u výstavby nového zděného rodinnéh…
vlada24
Před 5 lety
2
Stavební dozor Praha Východ či Střední Čechy/Praha
Dobrý den, Prosím podělte se o dobré reference na stavební dozor. Chystáme se stavět v obci Úvaly.…
redir5
Před 5 lety
3
Drevena fasada
Dobry den, mam dotaz ohledne drevene fasady z modrinu. Jako zaklad pro prichyceni fasadnich lati p…
obludak
Před 5 lety
4
Apex-arch zkušenosti
Ahoj, máte někdo projekt domu od Apex-arch.cz a již postavený dům? Jaké máte zkušenosti,jak se Vám …
zuzanasourkova
Před 5 lety
2
Barva oken na dřevostavbě - hliník??
Máte někdo dřevěnou fasádu a k tomu ne antracitová, ale hliníková okna? Budeme mít část domu s bíl…
berculka1
Před 5 lety
5
Síť proti hmyzu na dveře otvíravé ven
Ahoj, máme na terasu dveře, které se otvírají ven. Potřebovala bych do nich vymyslet síť proti hmyz…
hannick
Před 5 lety
1
DD Haus
Zkušenosti s firmou DD Haus.
jary76
Před 5 lety
2
Výběr vytápění bungalov TČ X PLYN x ??
Ahoj stavebníci, jaký by jste volili způsob vytápění bungalovu 216 m2? celková energeticky vztaž…
zubr487
Před 5 lety
4
Firma Jomakov-Stav s.r.o kdo zná?
Zdravím holky chci se jen zeptat zda někdo nezná tuto stavební firmu z Bohumína nebo s němi nestavě…
qb_taadzshdvs
Před 4 lety
2
FND s.r.o.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo nějaké zkušenosti s firmou FND s.r.o. ohledně stavby…
mxm1919
Před 3 lety
5
1
2
…
271
272
273
274
275
…