O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výska kuchyně
Montujeme nyní IKEA kuchyň, ale mám obavu, že je na mě vysoká. Nejdříve jsem si říkala, že to bude …
verunky
Před 5 lety
4
Jakou kvalitní bílou fasádní omítku na eps?
Hezký den, potřebuji vybrat fasádní omítku, ale netuším jaká je kvalitní, asi bude točená. Aby na n…
jajinka121
Před 5 lety
1
Jak moc ovlivňuje stavba dvou obytných domů cca 60 metrů od nás?
Hezký den, budu velmi vděčná za názor, zamilovali jsme si byt v novostavbě, která se na jaře pří…
bayt
Před 5 lety
4
Topení elektrokotlem a ?
Zdravim, jsme ve fazi planovani domu - bungalov 140m2 tz max.5 kw Chceme teplovodni podlahovku na e…
jowana
Před 5 lety
4
Hledáme pozemek Brno a okolí
Ahoj, myslím, že nás tady bude více, kteří hledáme vhodný pozemek kolem Brna, ale mám pocit, že je…
cbr
Před 5 lety
26
Canaba
Sháním zkušenosti
kassal
Před 3 lety
4
Napojení nájezdového obrubníku se zámkovou dlažbou
Dobrý den, chtěl bych Vás tímto požádat o radu ohledně správného napojení zámkové dlažby k nájezdov…
milan1965
Před 5 lety
2
Dřevěné schodiště
Doporučte prosím výrobce dřevěného schodiště - nejlépe ze Středních Čech. Potřebujeme vyrobit nové…
jane_n
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Prosím o zhodnocení návrhu projektu 5+kk
Zdravím vespolek :slight_smile: Moc Vás prosím o konstruktivní kritiku našeho půdorysu domu. Návrh…
p3p1n0
Před 5 lety
6
Změna užívání nemovitosti nebo demolice?
Ahoj, Hledám radu všude, tak jestli by mi někdo poradil, jaký zvolit postup v naší situaci :slight_…
puhelin
Před 5 lety
11
Velký dřez s odkapem 1000 x 500 mm
Co si myslíte o velkém kuchyňském dřezu s odkapem? Mám chuť si ho pořídit, ale obávám se, aby v běž…
bayt
Před 5 lety
7
Bočnice kuchyně Ikea
Montujeme kuchyň IKEA a teď se rozhoduji, jestli bočnice dát až na zem nebo jen k soklům? Mám obavu…
dandenka
Před 5 lety
1
Jak odstránit hnilobný zápach z bytu?
Zdravím střecháčci, když neřešíme naši stavbu, tak řešíme problémy v bytě mojí mamky. Prosím vás, s…
houzkova
Před 5 lety
6
Recenze na sanitu od Richter + Frenzel
Dobrý den, má někdo doma sprchovou baterií nebo sprchové dveře křídlové ze značek od společnosti Ri…
lulitka9
Před 5 lety
1
Nová studna - jaké provizorní čerpadlo na začátek?
Dobrý den, máme vrtanou studnu 28 metrů. Nesoudržné podloží, jíly a písky. Jaké použít čerpadlo na…
gocovkaveru
Před 5 lety
1
Šatna - jaké skříně?
Zdravím všechny :slight_smile:, mate nekdo zkušenost se satnou s oknem vedle pole? Myslela jsem si,…
lucy_l
Před 5 lety
5
Jak sehnat stavební firmu a situace na stavebním trhu obecně
Vážení stavebníci, jelikož je situace na stavebním trhu díky nedostatku kapacit velmi kritická z …
guarrdian
Před 3 lety
1
2
41
Kdy osadit vnitřní parapety?
Kdy jste prosím při stavbě RD osazovali parapety? Čekala jsem že to bude jedna z finálních věcí, al…
geodett
Před 5 lety
17
Externí zastínění šikmého okna
Má někdo zkušenost s externím zastíněním šikmého okna?
da68ni
Před 5 lety
1
Permanentne zavrene fenky v kotci
Hezky dobry den, prosim o radu. U nas v ulici bydlel pan v rodinnem domku v podnajmu a ma dva psy. …
houzkova
Před 5 lety
7
Zkratova schopnost hl. jistice 10kA nebo 15kA?
Dobrý den Jak jsem již tu psal o tom rozváděci v každé místnosti, tak mi jde o soudobost pri výpadk…
vladimir_sacha
Před 5 lety
1
Kuchyň - jaký dodavatel?
Ahoj, vybíráme kuchyni a mohli byste mi říci, jak se cenově liší tito dodavatelé? 1) Sykora 2) Pavl…
luckavra
Před 5 lety
2
Návrh podkrovního domu
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o připomínky, rady k návrhu podkrovního domu. S návrhem jsme sp…
stucja
Před 5 lety
4
Jak rozmístit nábytek, aby mohly být dveře místo okna
Ahoj, ráda bych se s Vámi poradila, zda by někoho napadlo, jakým způsobem rozmístit nábytek tak, ab…
petinkas
Před 5 lety
1
Vybourání podlahy
Přicházím s dotazem. Rekonstruujeme přízemí domu a naprosto nečekaně (jak už to tak bývá) se nám ro…
dolve
Před 5 lety
12
Rozvaděče elektro
Dobrý den stavitelé a stavebnici. Mám tu dotaz ohledně toho, když budu rekonstruovat starý dům, ta…
zubr487
Před 5 lety
1
2
49
Siesta 2
Dobrý večer prosím máte tu někdo dům Siesta 2 nebo Siesta od G servisu? Děkuji
romana001
Před 5 lety
1
Klimatizace Sinclair
Rád bych se zeptal kdo má klimatizaci sinclair a jak je spokojen, není moc hlučná, nekondenzuje pří…
medunovi
Před 5 lety
1
Zašpiněna dlažba
Dobrý den, máte někdo dobrou zkušenost s odstraněním skvrn od ptačích výkalu z dlažby? Staví si h…
fiatek
Před 5 lety
1
Stavební firma
Dobrý den, chceme začít stavět baráček, jakou stavební firmu doporučujete? Přemýšlíme nad ekonomick…
jarin1
Před 5 lety
6
1
2
…
277
278
279
280
281
…