O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Izolace pod dlažbu na terče
Ahoj, dělal prosím někdo venkovní terasu systémem pokládky dlažby na terče. Stávající keramická dla…
milan1965
Před 5 lety
1
Změna barvy krytiny
Ahoj moc prosím o vaše zkušenosti a názory. Máme stavební povolení a zahájenou hrubou stavbu, teď d…
puhelin
Před 5 lety
8
Zakládání vnitřních nosných zdí pasiv domu z VPC - tepelný most?
Zdravím všechny a prosím o zkušenost a názory. Firma nám staví hrubou stavbu pasiv.RD z VPC KMbet…
zinzin
Před 5 lety
22
Navrh kuchyne
Dobry den, snad nás poslední navrh kuchyně. Kombinace magnolie a dub divoký. V levé části nebudou …
cbr
Před 5 lety
12
Baterie koupelna Itálie vs Německo
Ahoj všem, obcházíme koupelnová studia v Praze a koukám že primárně nabízejí Italské značky baterií…
windu
Před 5 lety
1
Čím kopat tvrdou zeminu
Ahoj, máme u domu udusanou rostlou jílovitou a kamenitou zeminu a potřebujeme v ní vykopat cca 30cm…
jakuda
Před 5 lety
8
Dokonceni stavby
Prosim opravte mne.. ctu clanek zde:https://www.homeincube.cz/ohlaseni-stavby-treba-i-ukoncit-jake-…
inter71
Před 5 lety
9
Led osvětlení chodby
Dobrý den, máte někdo led osvětlení chodby? Podělíte se o svoje nápady, jak to máte vyřešené? :slig…
jenye
Před 5 lety
23
sponzor fóra
Dotaz velikost plochy v podkroví
Dobrý den, Omluvte prosím dluhy text. Potřebuji poradit. Projektant teprve přijede, takže mám pouze…
puhelin
Před 5 lety
3
Podlahy v dekoru dřevěných prken - směr položení
Jak jste řešili pokládku podlahy v dekoru dřevěných prken v jednotlivých navazujících místnostech? …
marushkap
Před 4 lety
11
Dotaz velikost mistnosti podkroví
Dobrý den, Omluvte prosím dluhy text. Potřebuji poradit. Projektant teprve přijede, takže mám pouze…
burek
Před 3 lety
11
Sjezd k pozemku a věcné břemeno
Dobrý den, řešil jste prosím někdo s obcí věcné břemeno na sjezd na pozemek? Máme od obce povolení …
manovo72
Před 3 lety
6
Technický dozor investora - dřevostavba u Ostravy
Ahoj, máte prosím někdo tip na schopného TDI z okolí Ostravy, který rozumí problematice dřevostaveb…
kulombo
Před 5 lety
1
Pripojky a cesta na pozemek
Ahoj. Mam dotaz, co vsechno a v jakem poradi musim udelat. Vlastnim pozemek, je to zahrada, v uzemn…
jkad
Před 5 lety
4
Stavěl někdo v poslední době s firmou RoDom Bohemia
Zdravim vas, měl bych dotaz.. stavěl někdo v poslední době s firmou Rodom bohemia? Jen by mě zajíma…
centracek
Před 5 lety
3
Kolaudace/oznámení o užívání
Dobrý den, mám takovou otázku, zda po oznámení o užíváni stavby (kolaudace se to už nejmenuje do 15…
puhelin
Před 5 lety
1
2
...
3
63
S jalou firmou jste byli spokojeni?
Dobrý den, mám dotaz ohledně výběru firmy na okna a vchodové dveře. S kým jste byli spokojeni jak …
teritro
Před 5 lety
6
Korkova mozaika
Dobry den, chystam se rekonstruovat koupelnu a misto dlazby bych chtela pouzit korkovou mozaiku, kv…
veronika_vasickova
Před 5 lety
1
Vyjádření policie
Prosím o radu : K Žádosti o dopravní připojení potřebujeme vyjádření Policie. Volala jsem tam jestl…
puhelin
Před 5 lety
2
Terasa nad 25m2
Zdravím, plánujeme zastřešenou terasu k RD. Jelikož bude větší než 25m2, jaké dokumenty si máme nec…
olinka_vond
Před 5 lety
1
Dotaz podkroví
Dobrý den, Prosím pokud má podkroví 113m2 celková plocha bez stěn. O kolik se zmenší podkroví pokud…
puhelin
Před 5 lety
3
Kuchyně Nobilia
Dobrý den, máte prosím někdo fotky pro inspiraci a zkušenosti s kuchyní Nobilia? A odkud jste prosí…
florammi
Před 5 lety
3
Projekt bungalovu
Dobrý den, prosím o zhodnocení našeho projektu na RD. Bude to přízemní bungalov, s tím, že v obýv…
petra_podolnikova
Před 5 lety
17
Bioklimatická pergola výroba
Ahoj, chteli bychom bioklimatická pergolu 7mx3,5m, ale cena 320000kč je trochu moc. Nepřišli jste n…
bayt
Před 5 lety
16
Darovací smlouva ženě
Dobrý den, se ženou chceme stavět, máme i pozemek (je tedy psaný pouze na mně). Dnes z banky máme p…
teresh07
Před 5 lety
12
Sluneční světlo v obýváku
Dobrý den. Je potřeba přidat nebo zvětšit v obýváku okno nebo vstup na terasu v námi plánovaném dom…
tulda27
Před 5 lety
5
Kuchyně Nolte vs Schüller
Ahoj všem, nemá náhodou někdo zkušenost/znalost která z těchto značek by byla lepší volbou do novos…
windu
Před 5 lety
9
Odpojení bytu od plynu
Po reko už nebudeme využívat plyn. Oznámím to SVJ a požádám plynaře, aby nás odpojil. Co se kam mus…
saurauia
Před 5 lety
4
Projekt domečku
Dobrý den/ Ahoj, mohla bych poprosit o názor ohledně rozmístění nábytku, kuchyně, koupelny? :thinki…
tulda27
Před 5 lety
16
Topné fólie
Dobrý den, máte někdo zkušenost s vlastní instalací topných fólií? Mám objekt v horách a elektřina …
zubr487
Před 5 lety
4
1
2
…
289
290
291
292
293
…