O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bidet nebo dětské umyvadlo
Ahoj, zajímal by mě názor více lidí. Zařizujeme koupelnu a napadlo mě, jelikož máme roční dítě a da…
jitavrtule
Před 5 lety
4
Katlíky Vario Uni a zeď Porotherm 30cm
Dobrý den, máte někdo kombinaci zdi tlouštky 30 mm od Porothermu v kombinaci s roletovými kastlíky …
rychtarik
Před 4 lety
2
Jaká podlaha ke kuchyni Dub craft šedý
Dobry den,prosim o radu. Jakou podlahu byste zvolili ke kuchyni dub craft šedý? Kuchyně bude spojen…
lucy_l
Před 5 lety
12
Co pod plot proti plevelu
Poradíte prosím levnou variantu co dát pod plot proti prorůstání plevelu? Prý se dává geotextilie, …
peta123456
Před 5 lety
1
Interiérové dveře- výška 210cm
Chci mít interiérové dveře vysoké 210cm, ale nevím, jaký otvor při zdění na ně nechat. Prosím o rad…
petraaa888
Před 5 lety
7
Tarkett iD Inspiration 40
Ahoj, máte někdo tuhle vinylovou podlahu od Tarkettu? Konkrétně antik oak grege, antik oak white, a…
honzap88
Před 5 lety
1
Nadzemní bazen
Dobrý den, uvažujeme zakoupit nadzemní bazén s kovovou konstrukcí Marimex hranatý rozměr cca 4*2 m.…
antoninrubes
Před 3 lety
5
Pergola- počet sloupků
Dobrý den, chceme si k domu postavit pergolu, která bude mít rozměr 4x3,5m. Pergola bude z jedné st…
zbranda
Před 5 lety
7
sponzor fóra
Kanalizační přípojka
Dobrý den, mám dotaz ohledně kanalizační přípojky od souseda do naší kanalizace na našem pozemku. P…
tvz
Před 5 lety
3
Naviják na plachtu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s navijákem na bazénovou solární plachtu. Zvažuji je…
pajkak
Před 5 lety
1
Zámková dlažba
Dobrý den,chtěla bych se zeptat odkud jste si objednávali zámkovou dlažbu.Cenu mame určenou cca do …
petros4
Před 5 lety
9
Jaká podlaha,když kuchyně je dub šedý
Dobry den,prosím o radu. Jakou podlahu a dvere byste zvolili ke kuchyni dub craft šedý (viz foto).…
verunky
Před 5 lety
6
Chladnička blízko kachlových kamen
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda někdo řešil podobný problém. Je opravdu takový problém pok…
barunka23
Před 5 lety
3
Obkladač Berounsko
Dobrý den, sháním šikovného obkladače blízko Berouna, případně v rozumné dojezdové vzdálenosti, por…
tulda27
Před 4 lety
7
Hortenzia Paniculat Limelight alebo Annabelle?
Ahojte, nemate niekto skusenost ktorej hortenzii by ste dali prednost? Obe uvadzaju ze ide o mrazuv…
neyaa_cr
Před 5 lety
14
Návrh projektu RD - bungalov
Ahojte, žačali jsme kreslit půdorys přízemního domu s podsklepením. Při kreslení jsme se soustředil…
norikakaa
Před 5 lety
11
Skříňka pod umyvadlo
Sháníme šikovného truhláře z okolí Benátek nad Jizerou / Mladé Boleslavi, který by nám zhotovil skř…
nikolmiasabnam
Před 5 lety
1
Zabetonovaný sloupek jen do poloviny betonem
Ahoj, mám prosím dotaz. Máme poplastovane sloupky, které kdyz se betonovaly, tak jsou ve vykopané d…
skunkos
Před 5 lety
6
Létající porizovatel-územní plan
Ahoj, chci se zeptat, jestli z vás někdo využil služeb létajícího pořizovatele ohledně územního plá…
slepickam
Před 5 lety
1
Vestavný koš
Dobrý den , prosím o radu . Nemohu se rozhodnout , pro jaký typ koše se rozhodnout . Obracím se ted…
verunky
Před 5 lety
27
Dva zdroje vytápění v přístavbě
Dobrý den, potřebuji radu. Budeme přistavovat na RD rodičů, přístavba bude mít užitnou plochu 62 m2…
jenny03
Před 5 lety
1
Dva zdroje vytápění- přístavba
Dobrý den, potřebuji radu. Budeme přistavovat na RD rodičů, přístavba bude mít užitnou plochu 62 m2…
jenny03
Před 5 lety
1
Obkladač Moravskoslezský kraj
Dobrý den, doporučítě někdo šikovného obkladače Ostrava, Frýdek-Místek a okolí? Za tipy všem děkuji!
vemira
Před 5 lety
1
Popraskané vaznice
Dobrý den, máme 2 roky starou novostavbu a na půdě jsem si všiml po celé délce vaznic praskliny (na…
martinzporuby
Před 5 lety
6
Projektant RD (Brno a okolí)
Hledám projektanta pro návrh RD (Brno a okolí). Máte tip na někoho šikovného a spolehlivého? Děkuji.
mboss
Před 3 lety
9
Posuvné terasové dveře VEKRA
Zdravím, chtěla bych se optat na zkušenosti s posuvnými dveřmi od společnosti VERKA. Mají posuvné k…
jedlickadom
Před 1 rokem
5
Ucpaný vsak
Zdravím vás, poslední dobou nás trápí problém vsakovací jímky z ČOV. Voda prakticky nevsakuje. Už 2…
brezinak
Před 4 lety
3
Nacenění
Dobrý den. Chci se zeptat na několik věcí ohledně cenění. 1) Cena za osazení překladů se počítá za …
livand
Před 5 lety
1
Pozemek u silnice
Ahoj, máme pozemek na kraji vesnice naproti jsou pole a les. Bohužel přímo před pozemkem brzy začno…
tulda27
Před 5 lety
11
Projektant pro větší rd nedaleko Jesenice u Prahy.
Poptávám vytvoření projektu pro stavbu rodinného domu u Prahy. Představu o domu a jeho rozvržení ji…
milotaz
Před 5 lety
2
1
2
…
298
299
300
301
302
…