O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rohová sedací souprava Aloe EC30, jste spokojeni?
Zdravím, vybírám rohovou sedačku a chtěl bych se optat, zda někdo z Vás nemá sedačku Aloe EC30 z A…
mirek_dusin
Před 6 lety
1
Názor na náš projekt
Dobrý den. Začínám si sama malovat projekt pro bungalov jen pro představu.Pozemek je nudle 17 x 54 …
ptjj
Před 6 lety
23
Pořadí prací - chodníky a fasáda
Ahojte, chtěla bych poradit, co jste dělali dřív, chodníky nebo fasádu? Děkuji za názory a zkušenos…
antoinet
Před 6 lety
4
Kuchyňská linka bez pravého úhlu - ano či ne?
Dobrý den, koupili jsme domek a právě přemýšlíme jak vyřešit kuchyňskou linku. Vychází nám do L ale…
karl32
Před 6 lety
17
Montovaný dům s nosnou ocelovou konstrukcí - vaše zkušenosti
Dobrý den,přemýšlíme o koupi domu s nosnou ocelovou konstrukcí, ale neznám nikoho kdo takový dům má…
kocicak123
Před 6 lety
3
Vypínače/antracit okna - jaké vybrat?
Dobrý den, prosím o radu, inspiraci. Budeme mít okna antracit/antracit. Řešíme barvu vypínačů, zá…
elihorakova
Před 6 lety
3
Jaký je rozdíl mezi hlinkovými profily dveří? Aluprof, heroal, ponzio nebo jiný?
Vybíráme vchodové dveře, máme různé nabídky cenově se moc neliší (To víte, každý dá "slevu" a výsle…
kachko
Před 6 lety
1
Stříška nad vchod na 4 patky
Dobrý den,je tu někdo kdo by mohl poradit jakým způsobem tuto stříšku postavit, popřípadě zda se vů…
boert
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Problém s novými okny
Ahoj, jdu si sem pro názory a rady. Včera nám montovali nová okna, se kterými nejsme úplně spokojen…
dalila6
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo - země voda
Dobrý den, Chtěla bych poprosit o rady / tipy či jakékoliv info k tepelným čerpadlům. V planu ma…
zubr487
Před 6 lety
8
Naše kuchyně, co byste změnili?
Hezký den všem, přikládám návrh kuchyně, mám dát něco jinak? Na návrhu pracujeme už docela dlouho, …
puhelin
Před 6 lety
17
Krbová vložka s výkonem do 3,5 kW - doporučení
Jakou byste nám doporučili krbovou vložku (horkovzdušnou bez rozvodů) s výkonem cca 3,5 kW? Děkuji.
tomas80
Před 6 lety
5
Plot z WPC - dá se barevně upravovat?
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s WPC plotovkami pro zděný plot? Objednali jsme na internetu plot…
davecom
Před 6 lety
5
Jak lze uzemnit hromosvod, když chybí zemnící pásky?
Přistavujeme k řadovému domu a v místě, kde byl hromosvod domu sveden do země teď stojí přístavba. …
obludak
Před 6 lety
2
Sklep se zděným zahradním domkem
Dobrý den, stavebníci! Mám zahradu do svahu a abych získal za domem rovinu, rozhodl jsem se pos…
zubr487
Před 6 lety
4
Má tady někdo hit 1/2/3 plus od G-servis?
Dobry den, chtela bych se zeptat zda nekdo nevlastnite jeden z techto domu? Moc se mi libi hit 3 pl…
lucie_ss
Před 5 lety
6
Prosím o názor na bungalovu
Prosím o názor na bungalov, za případné připomínky děkuji :-)
barca3979
Před 6 lety
25
Doporučíte projektanta pro úpravu panelového bytu ve Zlíně
Hledám projektanta, který by nám zpracoval autorizovanou dokumentaci pro zhotovení dvou otvorů v no…
bedrunkav
Před 6 lety
1
Zkušenosti s Orcan Group s.r.o.
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou Orcan Group s.r.o.? Přemýšlíme o jejich nabídce …
streetking
Před 3 lety
13
Nová zelená úsporám OPAVA
Dobrý den, nemohli byste doporučit někoho, kdo by nám zpracoval projekt a vše zařídil k dotacim NZU…
kacenkarrr
Před 6 lety
1
Jak sehnat dům ke zbourání?
Chteli bychom si postavit samostatny dum v dochazkove vzdalenosti na primestsky vlak do Prahy, coz …
mitoma
Před 6 lety
14
Účinný vsak
Ahoj potřeboval bych radu někoho, kdo je nebo byl ve stejné situaci jako já. Máme postaveno na jílo…
radim2015
Před 6 lety
17
Schodek v obýváku, jak ho odstranit?
Ahoj, potřebuju poradit. Máme v novém bytě (dipozičně 3+kk) obývák zvedlý “na schodku” cca 25cm na …
alcis01
Před 6 lety
1
Dřevo plast WPC na terase, máte někdo?
Má někdo udělanou podlahu na terase z dřevoplastu? Jaká byla cena a jak jste spokojeni?
termat5
Před 6 lety
2
Zkušenosti s CleverBean
Ahoj, nasla jsem na internetu firmu Clever Bean, ale prijde mi dost zvlstni, ze na internetu neni n…
alenkacz
Před 6 lety
1
Změna územního plánu během stavby
Zdravím, nevíte jak je to prosím pokud je při vyřizování stavebního povolení v územním plánu pevně…
puhelin
Před 6 lety
2
Podlahovka na podlahové topení, položení bez vyzkoušení
Ahoj je tu někto kto dával na podlahové topení (el.káble) plavoučku bez toho než by ho nejdříve vyz…
zubr487
Před 6 lety
2
Profil - Veka nebo Salamander?
Poradite prosim, jaky zvolit profil?
gaginaa
Před 6 lety
1
Pojištění zahrady
Dobrý den, prosím o Vaše zkušenosti. Znáte někdo pojišťovnu, která pojišťuje i zahradu? Jde mi o to…
betelgeuzz
Před 4 lety
27
Zkušenosti s baterií z Lidlu
Nemáte někdo tuto baterii z Lidlu? https://www.lidl-shop.cz/Schutte-Kuchynska-baterie-LONDON-s-vys…
hbboy
Před 6 lety
9
1
2
…
388
389
390
391
392
…