O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce venkovního schodiště, jaký postup zvolit?
Dobrý den, máme starší domek s venkovním schodištěm (4 schody), které potřebujeme předělat (nejlépe…
pavlina79
Před 6 lety
1
Hypotéka teď nebo vyčkat?
Dobrý den.Stále váháme s hypotékou...Min.týden jsem měla nabídku 2,8%. Jde o to,že zatím nevíme,kd…
petr13
Před 6 lety
17
Na kolik vás vyšlo teplovodní topení na klíč?
Ahoj, můžete mi prosím napsat na kolik vás vyšla podlahovka na klíč? Plánujeme obytnou plochu kolem…
netmaster
Před 6 lety
3
Garnýže vs. záclony vs. závěsy
Ahoj, jdu škemrat o radu :) Ráda bych nějak zútulnila dům, a to textilem kolem oken. Jedná se mi …
its_my_life
Před 6 lety
1
Kuchyňský kout rozměr 7 m2, máte někdo?
Ahoj ráda bych se zeptala má někdo podobně velký kuchyňský kout jako je na fotce? Přijde mi to stra…
bamak
Před 6 lety
9
Soudní spor se sousedem - ano či ne?
Dobrý den, před 2,5 lety jsem dostala od mé mamky malí pozemek. Je vedle parcely s mým otcem a brat…
heryna
Před 6 lety
23
Tip na firmu na dřevostavbu - Severní Morava
Dobrý den, prosím s jakou firmou na dřevostavby jste byli spokojeni a stavěli jste na Severní Morav…
emafrost
Před 3 lety
4
Rozmístění a funkčnost kuchyně - prosím o radu
Přeji hezký den, prosím o radu, zda je podle vás dostatek místa na vaření v této kuchyni? Jako hlav…
veronikar21
Před 6 lety
13
sponzor fóra
Skříňka (šuplíky) pod varnou deskou užší než varná deska. Máte někdo?
Hezký den, chci se zeptat, zda někdo nemáte skříňku (šuplíky) pod varnou deskou užší než varnou d…
termat5
Před 6 lety
1
Firma pro kompletní rekonstrukci RD?
Dobrý den, můžete mi někdo prosím doporučit firmu z Prahy, která by byla schopna provést kompletní …
domidron
Před 6 lety
2
Špíz - vytápění
V celem dome budeme mit podlahove topeni teplovodni zalite anhydrtem. Drevostavba difuzne otvorena.…
bebekeksy
Před 6 lety
6
Sousedka má francouzské okno na naší zahradu
Dobrý den., koupil jsem si starší baracek s malou zahrádkou, kde nemám absolutně žádné soukromí, n…
irvin92
Před 6 lety
1
Sousedka má francouzské okno na naší zahradu, můžu se nějak bránit?
Dobrý den., koupil jsem si starší baracek s malou zahrádkou, kde nemám absolutně žádné soukromí, n…
puhelin
Před 6 lety
9
Nápady na uspořádání koupelny
Máte nějaké nápady, návrhy či rady jak uspořádat koupelnu? Podmínkou je vana, sprcha, dvojumyvadlo…
japona
Před 6 lety
2
Kuchyňské spotřebiče, jaké zvolit?
Zařizujeme kuchyň nemůžeme se rozhodnout jaké spotřebiče. Muzete doporučit? Nejvíce bych ocenila ra…
evculinda
Před 6 lety
3
Pozemek se stavební uzávěrou - ano či ne?
Ahoj. Manžel našel pozemek ve Zdibech- Brnky ja za dobrou cenu, ale je tam stavební uzávěra. To se …
marenkas
Před 6 lety
5
Firma na výstavbu RD na klíč - Středočeský kraj
Dobrý den, máte tip na firmy na výstavbu rodinného domu na klíč? Středočeský kraj- Kolín. děkuji
kirstinie
Před 6 lety
8
Připojení na vodovodní řád
Dobrý den, řešil někdo obdobnou situaci ohledně vody. Doposud byl dům napojen na studnu, nyní v ok…
la_ragazza
Před 6 lety
5
POMOC: zrušení stávající přípojky plynu - vybudování nové s odstupem času.
Dobrý den, narazili jsme na drobný problém u přípojky(přeložky plynu. Nechceme aktuálně realizov…
chapli
Před 6 lety
1
Stavba s United real
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se společností United real a jejich zděnými domy (především Výc…
elsla
Před 6 lety
1
Černé baterie v koupelně, jaká je údržba?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s černými bateriemi v koupelně a s jejic…
pj_bydlime
Před 5 lety
9
Pozemek a jak dál?
Prosím Vás, vůbec nevím jak a kde začít. Mohli bychom mít pozemek od rodičů. Zjišťovali jsme zasíť…
morana128
Před 6 lety
10
Jaké zvolit vytápění do bungalovu?
Dobrý den, poradil by někdo jaké zvolit vytápění? Budeme se ještě radit ale ráda bych slyšela víc n…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
40
Sekani travy - za kolik?
Potrebuji posekat cca 600 m2 pozemku,rovinateho pozemku s nasi motor.sekackou bez pojezdu. A bez sk…
matusska6
Před 6 lety
24
Kotvení zábradlí u pasivního domu
Hezký den, má to už někdo za sebou? Co doporučujete? Nějaké tipy, čemu se vyhnout, jaký volit mat…
gabrielaa
Před 6 lety
11
Jak vyřešit svod dešťové vody ze střechy?
Ahoj uvytala bych nějaké nápady jak vyřešit svod dešťové vody ze střechy . Máme v projektu jimku do…
annachr
Před 6 lety
1
2
32
Pasport staré studny, nemáte někdo prosím?
Ahoj, nemohl by mi někdo do SZ poslat pasport studny? Potřebujeme ho pro povolení čerpání vody z 20…
puhelin
Před 2 lety
14
Rozvaděče elektro - tip na elektrikáře v okolí Novosedly na Marově
Dobrý den, máme hotové rozvody elektřiny v RD, zásuvky, vypínače, ale potřebovali bychom dodělat r…
jana013
Před 6 lety
1
Druh vytápění
Zdravím možná to bude hloupá otázka ale chtěl bych si pořídit na ohřev TUV bojler s vestavěným tepe…
zubr487
Před 6 lety
17
Nové parkety - jste s nimi spokojení?
Ahoj všem! Kdo máte nové #parkety .. šli byste do nich znovu? A důvod volby? Porovnání s dřevěnou…
dita_a_ivan
Před 6 lety
14
1
2
…
391
392
393
394
395
…