O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kompletní rekonstrukce střechy
Dobrý den, prosím dělal někdo z vás kompletní rekonstrukci střechy včetně krovů na starším domečku.…
pavelkr
Před 4 lety
6
Zateplení domu a dotace
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s dotací na zateplení domu? Rekonstruovali a p…
matusska6
Před 6 lety
2
Projekt bungalovu 4kk + garáž - vaše inspirace
Ahoj, jdu si pro radu. Řešíme s přítelkyní projekt. Už jsme si jeden vybrali, ale kvůli odstupů…
nemeasis
Před 6 lety
1
Tip na šikovné zedníky Uherské Hradiště, Zlín nebo Uherský Brod
Zdravím MS, Chtěla bych se zeptat, zda nevíte o nějakých šikovných zednicich v okolí Zlína, či U…
mrandrewb
Před 5 dny
7
Umyvadlo na zahradě - vaše zkušenosti
Zdravím stavebníky, dělal jste někdo na zahradě umyvadlo na zděném "stole"? Mohu poprosit o foto? …
faltak
Před 6 lety
1
Atypické malé střešní okna, kde sehnat?
Pěkný den, marně sháním malé plastové střešní okna do koupelny. Šířka není problém až 60 cm, ale d…
dimon
Před 6 lety
1
Lepený vinyl - dlouhodobá zkušenost
Zdravím všechny, prosím ty, co mají už delší dobu lepený vinyl, jestli by mi mohli sdělit zkušen…
aspassia
Před 4 lety
30
Podlaha Hydrocork - zkušenosti
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s podlahou Hydrocork?a případně na co pokládáte?Stále se nemůžeme r…
honzik75
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Fasáda bez zateplení, jak postupovat?
Jsem žena, píšu přez profil manžela, protože nemá na diskuze moc času, tak chci mu aspoň trochu pom…
viktorpalok
Před 6 lety
17
Kuchyň spojená s obývacím pokojem 3,5 x 12 m, máíte někdo?
Zdravím, máte někdo kuchyň spojenou s obývacím pokojem o šířce 3,5m a délce 11m? Příjde mi těch 3,5…
nemeasis
Před 6 lety
1
Sklopný sušák (nejen ručníků) na stěnu
Hledám do koupelny sušák prádla - převážně ručníků a příležitostně mokrých věcí po dešti. Požadavek…
marvac
Před 6 lety
7
Rekonstrukce bytu - na co si dát pozor?
Ahoj, plánuji koupi bytu, vzhledem k mým finančním možnostem se bude jednat nejspíš o 1+1 a výměře …
barbaressa
Před 6 lety
3
Stěrka za kuchyňskou linkou
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak musí být připravena zeď na aplikaci stěrky. Máme teď jádro a p…
kocanda123
Před 6 lety
5
Vedení plynu od přípojky - náklady
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s naklady na vedení plynu (potrubí) od přípojky. Plynárny nám dovedo…
petr13
Před 6 lety
2
Spotřebiče do kuchyně - jakou značku?
Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti se spotřebiči v kuchyni (indukce, trouba, lednice, myčka, odsav…
kvasnicatomas
Před 6 lety
2
Jaká je cena za stržení starého krovu?
Dobrý den, chystám se kupovat dům, kde podle statika by mělo do cca 5 let dojít k výměně krovu, jel…
mikmartina
Před 6 lety
6
Kolaudace/předčasné užívání stavby
Dobrý den, dívali jsme se na žádost ke kolaudaci a k předčasnému užívání stavby a velké rozdíly jsm…
hbboy
Před 6 lety
19
Stavba - dodavatelsky nebo na klíč?
Dobrý den ve spolek. Chtěl bych znát Vaše názory a rady, na naší situaci. Máme koupený pozemek, kom…
mitote
Před 6 lety
1
2
34
Vylezlé šrouby v domě, čím to je?
Hezký dobrý den, prosím o radu. Bydlíme jeden rok a dva měsíce (stavěli jsme na klíč) a ve všech m…
konvickovi2015
Před 6 lety
7
Vrtaná studna - hlídání hladiny
Dobrý den. Prosím o radu. Mám vrtanou studnu a koupil jsem čerpadlo (skm 150) součástí je již napoj…
dave_91
Před 6 lety
10
Tepelné čerpadlo LG - zkušenosti
Dobrý večer, prosím o zkušenosti s TČ LG voda/vzduch, popřípadě přímo s prodejci CLGservis.cz - pok…
1m
Před 3 lety
1
2
...
3
77
Jak zjistit, že někdo má na rozestavěný dům platné stavební povolení?
Jak zjistit, že někdo má na rozestavěný dům vydáno platné stavební povolení? Musím volat na přísluš…
vladimirsvorba
Před 6 lety
3
Projekt kanalizacniho radu a vodovodu
Ahoj, zdravím.. informace o kanalizaci jsem už dostala, ale úplně jsem zapomněla na to nejdůlež…
teresh07
Před 6 lety
9
Gril z Makra Tarringhton house, máte někdo?
Dobry den, prosim nemate nekdo nerezovy gril z Makra Tarringhton house? Zajimalo by me jestli se da…
pedrop
Před 4 lety
2
Jakou cenu obkladače respektujete?
Ahojte Doba na stavění je špatná, málo kvalitních lidí, na materiál se čeká, ceny se šplhají nahor…
jozkakomosny
Před 3 lety
1
2
...
...
4
5
136
Dřevostavba založená na betonových patkách - zkušenosti, rady a tipy
Dobrý den, rád bych otevřel diskuzi na téma dřevostaveb, založených na betonových patkách. Aktuálně…
emila22
Před 6 lety
4
Stínící plachta na terasu, máte někdo zkušenost?
Máte někdo zkušenost se stanici plachtou nad terasu? Jakou značku máte a jak jste spokojení ( fungu…
zubr487
Před 2 lety
19
Jakou barvu spotřebičů?
Ahojky, můžete mi poradit, co by se Vám líbilo více... budeme mít malou kuchyňku v bílém provedení…
ajagachova
Před 6 lety
6
Zbourání nosné zdi - je třeba povolení?
Dobrý den, s přítelem opravujeme dům. Asi před 15 lety byl kompletně zrekonstruovaný, přistavovala …
pethla
Před 6 lety
10
120 cm šuplíky na talíře a příbory - není to moc?
Má někdo z vás prosím Šuplíky v kuchyni 120cm? Není to v praxi moc nepohodlné? V první řadě zvažuj…
edcbubu
Před 6 lety
10
1
2
…
392
393
394
395
396
…