O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vyvýšené záhony ze ztraceného bednění
Zdravím všechny kutily. Potřebuji rady, jak jste si tvořili záhony tohoto typu. Jsem po operacích o…
kocicak123
Před 6 lety
8
Dispozice kuchyně do L
Měla jsem v plánu uspořádat linku dle projektu, varné centrum na kratším ramenu. Ovšem úplně na kra…
kacenkarrr
Před 6 lety
3
Názory na půdorys bungalovu tvaru L
Zdravím, zajímaly by mě Vaše názory na tento půdorys, zatím jsme ve fázi projektu... Moc díky :).
angie.shy
Před 6 lety
12
Tepelné čerpadlo IVT vs. HOTJET?
Dobrý den, od dvou firem jsem si nechal zpracovat nabídku na tepelné čerpadlo do staršího dvougen…
spike1
Před 6 lety
1
Prasklinky - hrubá stavba
Ahoj všem, řešíme nyní jednu věc, stavíme z Ytongu 375. Už se dokončuje věnec, ale zaznamenali jsme…
martas85
Před 6 lety
22
Parapet součástí pracovní desky nebo ne?
Nechat spodni okraj okna zároveň s pracovní deskou která bude jako parapet nebo udělat schodek a da…
vimamima
Před 6 lety
9
Předzahrádka vybudování - jak jí vylepšit?
Prosim o pomoc, pred domem je stavajici predzahradka. Prosim o rady jak ji vylepsit. Jestli oblazky…
alisek
Před 6 lety
15
Hromosvod v zateplení, máte to tak někdo?
Dobrý den. Řešíme teď jednu věc u naseho jednopodlažní domu s plochou strechou. Máme 20cm zateplení…
pavm
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Dlažba Rako Era - kombinace dvou odstínu
Dobrý den, hrozně se mi líbí dlažba Rako, série Era, nakombinovala jsem si ze dvou odstínů této dl…
lucieamartin
Před 6 lety
5
Developerský projekt - dispoziční varianty (119 m2 + garáž), vchod ze severu, zahrada jih
Zdravím všechny. Dlouhou dobu jsme čekali na tento developerský projekt a po shlédnutí dispozičn…
ive747ta
Před 6 lety
19
"Kradení" vody
Dobrý den, potřebujeme na zahradu (k rekreaci) vybudovat studnu a přestože jsem toho dost načetl…
barcaloun
Před 6 lety
3
Dlažba Imola Nature 156J, nemáte jí někdo?
Ahojte, nemáte někdo dlažbu Imola Nature 156J? Plánujeme ji koupit do celého domu včetně dětských p…
skori2
Před 6 lety
1
Interiérové dveře - máte někdo zkušenost s dveřmi s hobby marketů?
Řešíme nyní pořízení interiérových dveří a pohled do ceníku výrobců není zrovna příjemný. Máte někd…
petra_podolnikova
Před 1 rokem
15
Rovná nebo pultová střecha?
Zdravím, jsme ve fázi, kdy se rozhodujeme o tvaru střechy, budeme mít bungalov ve tvaru L. Původně …
marcelaxxx
Před 4 lety
4
Vyvýšení základové desky, nevíte kolik to stojí?
Zdravím chtěl bych se tu zeptat jestli někdo neví kolik stojí zvýšeni zakladové desky o 50cm? Je to…
davyjones
Před 6 lety
8
Prosím o názor k půdorysu jednopatrového bungalovu
Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu. S přítelem dáváme dohromady půdorys přízemního bungalov…
pepitocz
Před 6 lety
6
Vnitřní nosné zdi cihlovzduch 20cm, stačí to?
Zdravím. Máme obvodové zdivo 50cm cihlovzduch a vnitřní nosné zdi 20cm (dům s obytným podkrovím). …
panlorenc
Před 6 lety
6
Indukční varna deska a pračka
Potreboval by som poradiť. Potrebujem dať indukcnu varnu dosku nad práčku. Vraj sa to tak nemôž…
jj03
Před 6 lety
4
Kde koupit projekt (zděný dům)?
Ahoj,chceme koupit typovy projekt,mate nekdo tipy,kde koupit? G-servis,Euroline,to je jasny. Zajima…
puhelin
Před 6 lety
4
Jak to děláte s PE spojkama, aby vám netekly?
Můžete mi prosím někdo poradit, jak to děláte s PE spojkama, aby vám netekly? Mám asi deset spojů a…
atilius
Před 6 lety
1
Stavební a technický dozor, na kolik vás vyšel?
Ahoj,chci se zeptat,na kolik tak vyjde stavebni dozor, popř jestli můžete někoho doporučit. Stavba…
makka
Před 6 lety
2
Nedodržení předávacího protokolu a reklamace
Prosím o radu jak postupovat, když zhotovitel nedodržel termín nedodělků uvedené v předávacím proto…
vladimirsvorba
Před 6 lety
5
Dětský pokoj 12 m2, jak zařídit?
Zdravím, vycházejí nám dětské pokojíky 12m2 (3x4m), nemáte někdo fotky takových pokojiku a jejich d…
kacenkakva
Před 3 lety
26
PVC S-tex, máte s nim někdo zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s PVC značka S-tex. Konkrétně SUPER…
monika52
Před 6 lety
1
Cetin - žádost o vydání vyjádření existenci sítí
Dobrý den, dnes jsem poslala žádost na CETIN o vydání vyjádření o existenci vedení sítí elektronic…
leontynkar
Před 6 lety
13
Položení venkovní dlažby - Jižní Čechy
Dobrý den, poradíte prosím nějakou firmu na položení a rady ohledně venkovní dlažby v jižních Č…
terka_85
Před 6 lety
1
Jak široké prkno vybrat na tří-vrstvé dřevěné podlahy vzhledem k topení?
Ahoj, řeším jak široké prkno vybrat na tří-vrstvé dřevěné podlahy (jedna lamela) - vzhledem k topen…
designlifestyle
Před 6 lety
3
Kde sehnat nádoby na vařečky viz. foto?
Poradi prosím někdo, kde bych mohla sehnat nádoby vhodné k tomuto účelu viz foto v příloze? :-) dí…
nelinecek
Před 6 lety
4
Opěrná zeď - jak jste postupovali před zasypáním?
Máme postavenou opěrnou zeď, kterou budeme zasypávat. Jak jste postupovali před zasypáním? Čím "oše…
obludak
Před 6 lety
9
Opěrná zeď - rady a tipy jak postupovat?
Máme postavenou opěrnou zeď, kterou budeme zasypávat. Jak jste postupovali před zasypáním? Čím "oše…
dave_91
Před 4 lety
16
1
2
…
394
395
396
397
398
…