O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Může být taková mezera mezi základy a zateplením
Prosím o radu, zda může být po celém obvodě mezera mezi izolaci a zateplením, pokud ano proč tomu t…
boert
Před 6 lety
1
Mezera mezi základy a zateplením
Dobrý den.Prosim o radu, zda má být nebo nemá být taková mezera po celém obvodě domu. Pokud taková …
zubr487
Před 6 lety
21
Půdní prostor
Dobrý den.Prosim o radu zda dle fotky v příloze to takto ničemu nevadí (mám na mysli to rozpojení) …
boert
Před 6 lety
1
Dveře na terasu nedrží zavřené, je to normální?
Ahoj, prosím o radu, plastové dveře na terasu nedrží zvenčí zavřené. Chápu, pracuje to díky sluníčk…
chosse84
Před 6 lety
15
Půdorys do tvaru L
Zdravím, právě jsme ve fázi, kdy řešíme půdorys domu. Ráda bych Vás poprosila o Váš názor. Budu rád…
agataps
Před 6 lety
8
Lindab vs. KJG
Prosím moc o radu. Máme se rozhodnout mezi lindab a kjg rozdíl v naceneni je 20000,- což už je mini…
mili3478
Před 6 lety
8
Lezecka stena a skluzavka na svahu
Ahojky, na zahrade mame svahovity teren a premyslime, ze bychom tam detem udelali skluzavku a vedl…
akinyi
Před 6 lety
3
Boční markýza - zástěna
Funguje?? máme v plánu koupit tzv.: boční markýzu. Potřebuji zastínit terasu od západu. Máte někdo …
daruna
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Aku trampolinu vybrať pre 3decká??
nerád vyrušujem,a asi sa ani ,,nepytam" na správnom fóre,ale poradte mi akú trampolínu kupiť deťom!…
radusko01
Před 6 lety
6
Jaký povrch zvolit na dětské hřiště?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jaký podklad zvolit na dětské hřiště, kde bude klasika (domeček…
deto_oesya
Před 6 lety
12
Závěsná skříňka koupelna - rada
Zdravím, dorazila mi závěsná skříňka do koupelny a rád bych ji pověsil, na zeď. Obávám se ale, že …
mirek_dusin
Před 6 lety
8
Vinyl click - Quick step vs. Floor forever
Zdravím, chtěla bych poprosit o radu/ názory/ zkušenosti. Nevím, zda někdo dokáže porovnat, ale tře…
katerinamarsounova
Před 3 lety
9
Rekonstrukce koupelny
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se špatně provedenými pracemi v koupelně? Maminka si nechala rek…
geodett
Před 6 lety
2
Úzký dům, máte někdo zkušenost?
Dobrý den , je tu nekdo kdo by se podelil o dum s malou hooubkou? Mame moznost mit sirku domu da se…
jirinapezl
Před 6 lety
7
Jak sladit barvy v kuchyni?
Zdravím všechny, jdu si opět pro radu....Chtěla bych linku jako je na obrázku (plus minus), skříňky…
zendi
Před 1 rokem
13
Dům ve svahu
Zdravím, je tady někdo z vás kdo má častečně podsklepený bungalov ale tím způsobem, že když se dívá…
travas
Před 6 lety
2
Dlažba imitace dřeva
Ahoj, můžete, prosím, poradit nějakou konkrétní dlažbu v dekoru dřeva? Chtěla bych ji na zem, do sp…
awakened
Před 6 lety
4
Instalace plotu z pletiva s podhrabovou deskou - firma Středočeský kraj
Dobrý den, chtěla bych poprosit o doporučení firmy, nejlépe ze Středočeského kraje, na instalaci…
barca3979
Před 6 lety
2
Omítky v paneláku a malování - rada
Ahojte, podařilo se mi v paneláku oškrábat omítky tak dobře, že někde šel ochotně dolů i celý štuk …
petuso
Před 6 lety
2
Různé velikosti dveří - vypadá to blbě?
Dobrý den, máte někdo vedle sebe různě široké dveře? Dali byste foto? :-) Máme mít vedle sebe na ch…
bayt
Před 6 lety
7
Bachl dřevěná okna, máte někdo?
Ahoj všem. Vybíráme na dům okna a narazila jsem na dřevěná okna Bachl. Okna vypadají dobře, ale nik…
roxolanka
Před 6 lety
3
Kondenzační kotel s průtokovým ohřevem TUV
Dobrý den. Chystáme rekonstrukci starého topení v malém rodinném domku. Teď máme starý plynový kote…
zubr487
Před 6 lety
11
Terasa - někdo nějaký nápad?
Zdravím, někdo nějaké nápady jak dodělat terasu? Chceme dlažbu, ale nevíme jak doladit boky. Díky z…
alexxa007
Před 4 lety
22
Dřezová baterie Grohe Minta 32168000, Blanco Mila S 519810 - máte někdo?
Ahoj, nemá někdo tyto baterie? Docela se mi líbí, chci vytahovaci koncovku, přijatelnou cenu a přep…
verunky
Před 6 lety
6
Zkušenosti s firmou Petisa
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou Petisa? Děkuji
haffan
Před 6 lety
1
Jak má být blízko/daleko štuk od pojezdu dveří sklopně posuvných?
Od února máme trápení se sklopně posuvnymi dveřmi a zatím nevyřešeno 😢 někdo z dělníků nám je zniči…
travas
Před 6 lety
6
Jakou značku elektrického kotle?
Zdravím chtěl bych se poptat jakou značku el. Kotle by jste mi doporučily na podlahové teplovodní v…
davyjones
Před 6 lety
19
Krbová vložka jako na obrázku - máte někdo?
Dobrý den, máte někdo krbovou vložku s nikou, jako na obrázku? Projektant se mě ptá, jak to bude fu…
plaintruth
Před 6 lety
5
Vysavač - Rowenta vs. Hoover
Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito 2 vysavači? https://www.mall.cz/sackove-klasicke-vysav…
tinuskaa1
Před 6 lety
3
Odskok při zalévání podlah, kvůli rozdílné výšce dlažby a vinylu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před zalitím podlah dělali jste odskok kuli rozdílné výšce dlažby…
netmaster
Před 6 lety
11
1
2
…
396
397
398
399
400
…