O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Herna a spací pokoj - vaše inspirace
Kdo mate pro dve deti zatim pokoje resene jako jeden spaci a jeden na hrani? Osvedcilo se? Muzu pop…
outanka
Před 6 lety
15
Jakou značku rekuperace?
Ahoj všichni Chtěla bych poprosit ty z vás, kteří máte s rekuperací nějaké zkušenosti, jestli byst…
awakened
Před 6 lety
1
2
34
Jak upravit podlahu?
Zdravim, ospravedlnujem sa vopred za amatersky dotaz, ale sme amateri :D a nikde neviem najst konkr…
bbubble
Před 6 lety
2
Jak upravit projekt?
Ahoj, tvoříme projekt. S přízemím jsem už docela spokojená. Ale to první patro mi už fakt dává zabr…
ptjj
Před 6 lety
25
Elektrika - zahradní domek, dílna
dobrý den, postavil jsem zahradní domek cca 6*4m, dřevostavba vyhl.50 mám, zkušeností s návrh…
zubr487
Před 6 lety
10
Kapu kalyanam matrimony
KAPU'S MOST REPUTATED AND TRUSTED MATRIMONIAL PORTAL Kapu's Marriages is the solution for deliveri…
kapukalyanam
Před 6 lety
1
Černé vodovodní baterie - zkušenost
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s černými baterkami v koupelně, co se ú…
86paja
Před 6 lety
1
Mezera mezi spodní hranou vazníku a horní hranou zděné příčky
Dobrý den.S přítelkyní jsem koupil rozestavěný bungalov.Jedná se o zastřešenou hrubou stavbu.Zdivo…
anetka2017
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Jak vyřešit podbití přesahů střechy u bungalovu?
Dobrý den,s přítelkyní jsme koupili rozestavěný bungalov s vazníkovou střechou.Chtěl bych začít řeš…
roman_
Před 1 rokem
10
Vinyl v koupelně, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda-li tu někdo nemám zkušenosti s vinylem v koupelně…
designlifestyle
Před 6 lety
1
2
55
Broušené cihly 440mm-Ecoton, Termobrik SK, Termopor Gima, Klimabloc - zkušenosti
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s výše uvedenými cihlami, chystám se stavět dvoupodlažní řadový dů…
brzdap
Před 6 lety
4
Zateplení střechy před anhydritovou podlahou, jak jste to měli vy?
Dobrý den, plánujeme lití podlah a zatím nemáme zateplenou střechu s tím, že jsme mysleli, že to bu…
zubr487
Před 6 lety
4
...ako zoštilizovať ,,zmluvu o vykonaní práce"(...fasády)?
Zdravim všetkych,o 2tyždne mi príde manžel sesternice aj s partiou nalepiť ,,dalmatínca",no a nasle…
radusko01
Před 6 lety
1
Prosím o vaše názory na rozvržení kuchyně
Dobrý den, tak konečně jsem dostala první nástřel kuchyně a potřebovala bych poradit co změnit a v…
simona1512
Před 6 lety
10
Izolace místo posledního překladu
Ahoj, protože budeme mít venkovní žaluzie a máme 30 cihlu, tak jsme se rozhodli kvůli tepelným mo…
rimmer
Před 6 lety
4
Toaleta vedle vany
Ahoj všem, řešíme umístění toalety v koupelně. S ohledem na fakt, že koupelna je poměrně malá má…
danielacz
Před 5 lety
31
Pračka - jakou vybrat?
Jakou pračku zvolit, aby neprala 3 a více hodin v programu na 40 stupňů? Naše stará Bosch to zvládn…
akinyi
Před 6 lety
3
Odstranění sádrové omítky z betonu
Dobrý den, máme strojní sádrové omítky,úklid od firmy proběhl, nicméně máme na podlaze - základové …
roman_
Před 7 měsíci
5
Podsklepení domu v rovině - vaše zkušenosti
Ahoj vsem, rada bych Vas poprosila o Vase zkusenosti...stavime patrovy dum a zvazujeme (alespon cas…
jajinka_007
Před 4 lety
5
Nábytek Dub Halifax Tabákový
Zdravím, sháním do domečku nábytek do obýváku a jídelny - obývací stěna (skříňka pod TV + nějaké v…
mirek_dusin
Před 6 lety
10
Vaš názor na předběžný návrh domu
Zdravím, chtěl bych se zeptat na vaše názory. na nás předběžný návrh. Rozměry budou 10x8m s obytným…
zubr487
Před 6 lety
9
Jak máte uchycenou ostrůvkovou digestoř?
Dobrý den, ráda bych se zeptala. V kuchyní bubu mít stropní ostrůvkovou digestoř ve sníženém podh…
kocanda123
Před 6 lety
1
Cena strojových sádrových omítek, je to ok?
Jak se Vám jeví cena za strojní sádrové omítky 300czk/m² bez dph.. OK / NOK? 8-) Dekuji za nazory..
rd_kos
Před 6 lety
6
Zkušenosti DM Podlahy Brno
Dobrý den, pro podlahy EPS+anhydrit pro bungalov nedaleko Brna se rozhodujeme mezi DM Podlahy Brno …
gumallines
Před 5 lety
4
Nivelační přístroj, jaký doporučujete?
Ahoj, chystám se na stavbu RD svépomocí a vybírám nivelační přístroj. Můžete mi někdo nějaký dopor…
wries
Před 6 lety
6
Okna - barva Crown platin nebo Antracit?
Ahoj, pořád zvažujeme, zda zvolit barvu oken Antracit nebo Crown platin? Můžete někdo třeba poradit…
mischeelka
Před 6 lety
1
Díry v obvodovém zdivu Ytong 375
Chtěl bych se Vás zeptat na názor.Máme hodně špatných tvárnic a firma to tam valí hlava nehlava...n…
xkarlos
Před 3 lety
1
2
41
Jak nejlépe vyvést ven odtah digestoře?
Ráda bych se zeptala jaký máte názor, případně zda někdo nemáte uděláno... Přemýšlíme jak nejlépe v…
karol93
Před 6 lety
5
Bazénové tvarovky Isostone
Prosím chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s výstavbou bazénu s tvarovek Isostone?Co m…
lucik81
Před 6 lety
1
Minimální sklon střechy garáže
Hezký den, v projektu máme navrženou garáž s plochou střechou (krytina fólie) přistavěnou k domu…
mili3478
Před 6 lety
3
1
2
…
395
396
397
398
399
…