O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak byste postupovali při vyřizování stavebního povolení na pozemek?
Vyřizujeme za pomoci projektanta stavební povolení pro náš pozemek, který je zatím jen kusem pole. …
plaintruth
Před 6 lety
12
Černé kliky na dubové dveře
Nemáte někdo fotky z realizací dveří v odstínu dub, ten teplý odstín a k tomu černé kliky? "Díky moc
kackabis
Před 3 lety
10
Převod hypotéky
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s hypotékou od společnosti wüstenrot? Především mi jde o převod h…
damada
Před 6 lety
16
Best Valea, dali by jste si jako chodník?
Ahoj, dali by jste si to jako chodník k baráku? Ale nezatravňovat,ale vysypat mezery jemným štěrkem…
martin_hlavnicka
Před 3 lety
4
Haas Fertigbau - rozdíl praktik a na klíč
Dobrý den. Rozhoduji se postavit Harmony 2 s Haas Fertigbau. Protože neovládám všechny řemesla, a…
martasl
Před 4 lety
3
Uchycení plotu k podhrabové desce
Ahoj, mam takový dotaz,máme pletivo na sloupkách a podhrabové desky,ale pes se dostává z pozemku v…
dzus
Před 6 lety
6
Jaké jsou možnosti stínění pro HS portál?
Poradíte prosím, jaké jsou možnosti stínění HS portálu, pokud nemáme venkovní žaluzie? Díky
honzik75
Před 3 lety
12
Stavební firmy a výběr dodavatele stavby/technologií domu
Ahoj všem, (nevím úplně jestli to patří sem, ale nevěděl jsem kam tento dotaz položit..) mám dile…
luckavra
Před 4 lety
16
sponzor fóra
Dřevěná lepená podlaha v kuchyni - ano či ne?
Premyslime o drevene podlaze v obyvaku rada bych to sjednotila s kuchyni ale to drevo v te kuchyni …
tomas80
Před 6 lety
11
Dřevostavby z OSB a venkovní žaluzie Climax - máte někdo?
Dobrý den,máte někdo prosím v dřevostavbě z OSB desek venkovní žaluzie CLIMAX?Potřebuji vědět co má…
emila22
Před 6 lety
3
Má tu někdo dveře v dekoru Dub Natural?
Prosím máte někdo dveře v dekoru DUB- Natural ( Nebraska)? Ráda bych viděla jak vypadají v reálu.. …
puhelin
Před 6 lety
2
Okna v dětském pokoji
ahojte, prosím, řešíme teď v rámci projektu typ okna v dětských pokojíčkách, jaké dát - klasika neb…
tulda27
Před 6 lety
23
Zkušenosti s touto dlažbou
Ahoj nemá niekto skúsenosti s touto dlažbou. Potrebovala by som vedieť či v realu vyzerá rovnako ak…
annachr
Před 6 lety
1
Přístavba k dřevostavbě od RD Rýmařov
Chci se zeptat jestli jste už někdo řešil přístavbu k dřevostavbě, máte jí také dřevěnou nebo zděno…
jajuskaa
Před 6 lety
2
Základová deska bez povolení
Obracím se s dotazem, jak moc velký je risk začít stavět základovou desku bez povolení? Územní souh…
kikina357
Před 6 lety
1
2
40
RD Face od Gservis - máte někdo?
Hezký den, máte někdo prosím zkušenosti ze stavby domečku Face od fimy G-servis? Případně zvažovali…
9teta9
Před 6 lety
1
Skutečné náklady v nízkoenergetickém domě
Zdravím všechny diskutující. Tady jeden nováček, který se rozhoduje pro stavbu RD. Čtu si o HEL…
mt000
Před 4 lety
13
Doba čerpání hypotéky na koupi
Ahoj, řeším prodej družstevního bytu známému a zajímalo by mě, zda nějaká banka umožňuje čerpat hyp…
mam2016
Před 6 lety
2
Jaký máte podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě?
Poradíte mi, jaký máte záklop podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě? RD Rýmařov, pokud se neplet…
walckiers
Před 6 lety
1
Prodej bytu a koupě domu
Jsme v situaci, kdy prodáváme byt a kupujeme dům. Byt je v rezervaci od 21.12. s tím, že kupující s…
kuratkol
Před 6 lety
3
Dvojumyvadlo se skříňkou 120cm - koupit či vyrobit?
Doporučí mi někdo prosím dvojumyvadlo s úložným prostorem šířka 120cm? Koupili jste nebo si nechal…
stelholi
Před 1 rokem
22
Deska Halifax tabák - bílá nebo prachově šedá kuchyně?
Dobrý den, můžete mi poradit? Jsme rozhodnutí pro desku halifax tabák. Líbila se nám již 5 let jedn…
markysek16
Před 6 lety
1
Překlady pro žaluziové kastlíky - hodnota "U" vs. statika
Zdravím na fórum prosím stavebníky, kteří mají předokenní žaluzie v kombinaci 30cm zed + 20cm EP…
suchos
Před 6 lety
11
Kupuji dům, kdo mi pomůže zjistit v jakém je dům stavu?
Dobrý večer, prosím nemám vůbec žádné zkušenosti s koupí nemovitosti. Kdo by mi pomohl zjistit v ja…
molanmolab
Před 6 lety
7
Bílé obklady v koupelně - mat nebo lesk?
Ahoj, prosím o radu. Volili byste do malé spodní záložní koupelny o rozměru 1,10 x 3,20 m2 bílé obk…
margot_ka
Před 4 lety
17
Schody bílé s dřevěnými nášlapy - vaše inspirace
Máte prosím bílé schody s nášlapy obložené dřevem? Máte bílou část oblozenou, nebo jen klasickou om…
soleilll
Před 6 lety
2
Likvidace odpadu - stačí potvrzení od sběrného dvora?
Dobry den všem stavitelům, moc prosím o radu - při kolaudaci stačí potvrzení ze sběrného dvora, neb…
ozzy77
Před 6 lety
5
Balkon - ochrana před pádem
Dobrý den, bydlíme v panelovém bytě ve 13. patře a řešíme ochranu balkonu proti pádu. Máme kočky, t…
ookami_hime
Před 6 lety
16
Liberohaus, máte někdo zkušenost s touto firmou?
Ahoj. Máte někdo zkušenost s touto firmou? Jejich ceny mě překvapují. Díky za info.
raadim
Před 6 lety
1
Ručení hypotéky nezasíťovaným pozemkem
Dobrý den, máme nezasíťovaný pozemek, na kterém bude v budoucnu stát dům. Na výstavbu domu si chce…
78marcela
Před 6 lety
7
1
2
…
398
399
400
401
402
…