O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Saze z komína létají k sousedům, jak tomu zabránit?
Ahoj, prosím o radu. Sousedovi letaji na terasu saze, pravděpodobně z našeho komína. Nevíte za jaký…
houzkova
Před 6 lety
17
Velikost varné desky, je 60 cm dostačujicí?
Ahoj, kdo už máte zkušenosti, je varná deska šířky 60 cm dostatečná? Nebo raději větší? A kolik? Dí…
tinabla
Před 6 lety
8
Žádost o hypotéku, zatím ještě nezasíťovaný pozemek
Ahoj, máme momentálně nezasitovany pozemek, máme k dispozici 1000000,-, s tím ze nejdřív chceme udě…
teresh07
Před 6 lety
23
Opravit zastavitelnou nemovitost kvůli odhadu? Nebo dělají banky odhad od stolu?
Prosím o radu - plánujeme za rok koupi pozemku od obce, který není možné koupit klasickou hypotékou…
vladimirsvorba
Před 6 lety
7
Bungalov Miami
Ahoj všem, zatím čistý nástřel.. vybíráme z projektů od gservis, nejvíc se nám zalíbil jejich dům M…
barca3979
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Bungalov do T 5+KK s dvojgaráží - váš názor
Hezký dobrý den, řešíme s manželkou návrh půdorysu bungalovu do T s dvojgaráží, který bychom si …
qeszi
Před 6 lety
11
Podlaha - anhydritový vs. cementový potěr
Prosím o radu, jaký typ podlahy je lepší zvolit pro novostavbu RD - bungalov, podlahové vytápění, p…
jarin1
Před 3 lety
1
2
36
Možnosti vyrovnání křivého betonu na stropě
Ahoj přišel jsem pro radu. Před pokládkou kročejové vaty potřebujeme vyrovnat betonovou podlahu. …
zubr487
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Cena za kompletní zateplení a fasádní barvu?
Mame nabidku na kompletní zatepleni o tl.16 cm , celkem 76 m2 1500kčm,cena je za polystiren 16tl,p…
davex
Před 6 lety
3
Jak zamezit průjezdu těžké techniky?
Dobrý den, potřebujeme poradit, protože víc hlav, víc ví. Máme novostavbu, teď řešíme vjezd, bránu,…
jaroslav1987
Před 6 lety
6
Terasa na terče - kontakt na někoho z Kolína a okolí
Pěkný den všem, prosím nemáte někdo nějaký super kontakt na někoho, kdo by udělat komplet celou te…
drn
Před 6 lety
4
Vřetenová sekačka s košem nebo bez?
Dobrý den, má smysl kupovat ruční vřetenovou sekačku s košem? Nebo stačí bez pokud se seče pravide…
markarnatnel
Před 6 lety
6
Kdo má v RD modrá okna?
Ahoj, chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo má v RD modrá okna? Zvažujeme tmavě modrý odstín z ven…
violie
Před 3 týdny
1
2
...
3
62
Prosím o zkušenosti s firmou Rovax drevostavbybrno.cz
Dobrý den, prosím o zkušenosti s Brněnskou firmou ROVAX, webové stránky mají www.drevostavbybrno.c…
koza8
Před 4 lety
16
Led podhledové svítidla v kuchyni a obýváku - inspirace
Ahoj, právě dokoncuji podhledy v kuchyni a obýváku. Prosím o inspiraci osvětlení v kuchyni a obývá…
ajagachova
Před 6 lety
4
Zkušenosti se spotřebiči Whirlpool, Beko a Candy
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se spotřebiči Whirlpool, Beko nebo Candy? Děkuji mockrát
vitezove
Před 6 lety
1
Doporučte projektanta/architekta - Moravskoslezský kraj
Prosím o názory a zkušenosti - s kým jste stavěli? Kdo vám dělal projekt a jak jste byli spokojeni?…
nikive
Před 6 lety
3
Pasivní dům - projektydomu.cz vs. vizeatelier.eu
Hezký den, jsme ve fázi výběru projekční kanceláře pro stavbu pasivního domu. V užším výběru mám…
m4ruun
Před 6 lety
5
Zahradní domek od truhláře - na kolik vás vyšel?
Ahoj, chtěli bychom na zahradu terasu, která by byla napojena na zahradní domek. To co si představu…
mitoma
Před 6 lety
2
Podlahové topení a tepelné čerpadlo
Ahoj, s manzelem jsme ve fázi zajišťování síti a tak dal a samozřejmě už můžeme začít dělat projekt…
teresh07
Před 6 lety
1
2
59
Umístění a typ lednice v kuchyni - co doporučujete?
Ahoj, plánujeme teď novou kuchyňskou linku ve starším domě, ale nemůžeme se nějak hnout z místa :-D…
catle
Před 6 lety
6
Co spíše na zahradu hamaku nebo houpací lavici?
Ahoj, co spíše do zahrady hamaku a nebo houpací lavici? Jaký je váš názor, zkušenosti, doporuče…
solaris
Před 6 lety
1
Montovaná dvojgaráž od Modernigaraze.cz, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo garáž od modernigaraze.cz ? Pokud ano, tak jak jste s nima spokojeni (cena/kvalita…
nemeasis
Před 4 lety
3
Keramický dřez - vykroužení otvoru pro baterii
Prosím radu, mame zakouoeny dvoudrez a neni tam otvor pro baterii, ale je jakoby predpripraveny, ze…
pastikaa
Před 6 lety
13
Co vše lze dělat v domě kde ještě chybí okna?
Ahoj všem, úplně to nepatří do této kategorie., ale nevím kam téma zařadit.... Vybral jsem si …
saja19
Před 6 lety
7
Je možné uklízet pouze robotickým vysavačem s mopem?
Dobrý den, ráda bych pořídila robotický vysavač. Konkrétně Xiaomi Roborock Sweep One S 50. Je to al…
petuso
Před 6 lety
6
Jakou výšku stropu v 1 NP 2,5 m nebo 2,75 m?
Menší patrový dům jakou výšku stropu v přízemí 2,5 nebo 2,75 m je to na cihlu aby se nemusela řezat…
l_sekanina
Před 6 lety
11
Projekt domu od GServis - tipy a zkušenosti
Hezký den všem, prosím máte někdo zkušenost se stavbou podle projektu od GServis? Taky - jaké mát…
pajuli
Před 6 lety
1
Rada s podlahou/stropem
Zdravím, Chtěli jsme se zeptat, zda-li by někdo dokázala vypočítat kolik a jaké trámky a kolik pou…
pepitocz
Před 6 lety
3
Zastřešení pískové filtrace
Hezký dobrý den,moc prosím o radu : budeme mít bazén Vario od Mountfieldu, který bude částečně zapu…
rdkubis74
Před 6 lety
6
1
2
…
398
399
400
401
402
…