O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Posunutí vodovodní přípojky
Dobrý den, chystáme se stavět rodinný dům a zjistili jsme že přes náš pozemek vede vodovodní přípoj…
tomas_novy
Před 6 lety
7
Dokončení hrubé stavby
Zdravím všechny..;) Máme v plánu koupit hrubou stavbu RD, ale potřebovala bych poradit. Dům má u…
jajinkass
Před 6 lety
1
2
46
Rekonstrukce ložnice - omítky
Ahoj, prosím o radu a nějaké tipy jak postupovat. Předěláváme ložnici ve starém baráku. Místy jsme …
kercul
Před 6 lety
1
Návrh koupelny - připomínky
Máme 2 možnosti jakýkoliv barevných úprav v návrhu. Co byste prosím změnili? Jinak ten antracit nen…
specnaz84
Před 6 lety
13
Spaní v obýváku - inspirace a tip na dobrou spací pohovku
prosím nemám bohužel jiné řešení než si udělat ložnici a obývák dohromady máte nějaké rady nebo ti…
jenies
Před 6 lety
16
Napojení kanalizace protlakem
Dobrý večer všem, nedávno jsem se tu ptala na přípojky IS, hlavně na kanalizaci.. došla ke mě novin…
zuzka0011
Před 6 lety
1
2
35
Prosím o radu ohledně reklamace pvc
nechala jsem si položit pvc což se jim napoprvé nepovedlo vlastně ono se jim to nepovedlo vůbec r…
dura50
Před 6 lety
1
Světlovod a výlez na půdu, co si o tom myslíte?
Ahoj, jsme v tomto s pritelem laici a budeme radi za kazdou odpoved a Vasi zkusenost. Cekame na vel…
dollysek7
Před 6 lety
15
sponzor fóra
Vchodové dveře do bytu, nevíte o firmě v Moravskoslezském kraji
Ahoj, neví někdo o nějaké prodejně v Moravskoslezském kraji, která výrábí, či jen prodává vchodové …
pajac00
Před 6 lety
2
Stavba mimo obec na louce, je možné dostat stavební povolení?
Vidam kolem sebe domy, ktere jsou postaveny napr. mezi 2 mesty, prakticky na samote. Jak je mozne z…
rimmer
Před 6 lety
4
Pozemek 17 x 40 m, jak usadit dům?
Dobrý den, prosím o radu. Máme pozemek 17x40m mírně svažitý. Chtěli jsme původně přízemní dům, spo…
hanach09
Před 6 lety
24
Chodníček kolem bazénu - dlažba vs. kamenný koberec
Zdravím všechny, měl bych 2 dotazy, zvažujeme realizaci chodníčku kolem bazénu. Rozhodli jsme se …
obludak
Před 6 lety
3
Sedací souprava, kde se dá vybrat výběr potahu?
dobry den, kde prodavaji sedacky, ke kterym se da zvolit potah? vim o phase, ale nevybrala jsem si …
petras89
Před 6 lety
13
Čím zalepit díru ve střešní fólii kolem odvětrávacího komínku ?
Zdravím dodelaval jsem kominek pro odvetrani kanalizace a musel jsem vyřezat díru do té střešní fól…
specnaz84
Před 6 lety
6
Jak silnou mám koupit geotextilie pod lomový kámen do svahu?
Ahoj, jak silnou mám koupit geotextilii pod lomový kámen do svahu ať tam nic neroste. Jsem abso…
maximsoon
Před 6 lety
2
Věcné břemeno na pozemek který má zákaz zcizení a zatížení - řešení
Zkouším, zda někdo neví. Vyřizujeme povolení na ČOV, vypouštění do potoka, vsak není možný. Povodí …
majak78
Před 6 lety
3
Jak si ukládáte a třídíte inspirační fotky?
Hledám aplikaci (ideálně mobilní i desktopovou), do které by bylo možné stahovat fotky o bydlení, k…
omcamauta
Před 6 lety
4
Bungalov L - váš názor
Dobrý den, prosím o Váš názor na naš bungalov do L. Vchod je na severní straně, terasa na jih. Děk…
agataps
Před 6 lety
30
Sháníme tesaře z okolí Prahy - bednění pro železo a betonové schody
Dobrý den, v novostavbě RD v Řitce (Praha-Západ) bychom potřebovali udělat bednění pro železo-beton…
wendulinka_1
Před 6 lety
1
Koupelna - obklad Legend Jet - máte někdo?
Zdravím! Máte někdo v koupelně dlažbu LEGEND JET nebo podobnou? Moc si nedovedu představit, jak t…
alu92
Před 6 lety
1
Je nutné stavební povolení na demontáž skleněné výlohy a osazení vzniklé díry garážovými vraty?
Jedná se o starý rodinný dům, kde se nacházela prodejna, Ta se zrušila a můj záměr je osadit vznikl…
mrasm
Před 6 lety
15
Jak nejlépe zašalovat základovou desku a následné zdění 44 heluz?
Zdravím Vás, obracím se s dotazem jak nejlépe zašalovat základovou desku. Budu stavět z Heluzu 44…
petr13
Před 6 lety
10
Komín - ano či ne?
Dobrý den, chceme si nechat postavit bungalov - dřevostavbu od firmy Qhouse (4+kk), topení bude v n…
geodett
Před 6 lety
9
Protipylová síť do oken - ano či ne?
Máte zkušenosti? Jak je přes ně videt? Zvažujeme sítě od firmy clymax. Alergici nejsme ale bydlíme …
panlorenc
Před 6 lety
2
Dřevostavby NidoWood zkušenosti
Má někdo zkušenosti z firmou Nidowood? Radi bychom s nimi stavěli. Při osobnim jednani na firmě se …
red78
Před 6 lety
1
Připojení na inženýrské sítě
Dobrý den, mám dotaz ohledně přípojek na inženýrské sítě. Máme oprsvdu obrovský pozemek, kde stojí …
stransky
Před 6 lety
22
Hloubka pracovní desky u ostrůvkové kuchyně
Máme kuchyň Ikea do U. Když jsme kuchyň plánovali, tak nám všude kreslili na ostrůvkovou část hloub…
hadeline
Před 6 lety
14
Prosím o názor na rozpočet
Dobrý den, budeme přistavovat dvougaráž (2 auta za sebou) s hobby místností a zastřešenou terasou, …
kikiwhite
Před 6 lety
20
Inženýrsko-geologický průzkum, máte zkušenosti?
Rád bych Vás požádal o názor a zkušenosti s IGP. Podle map je pozemek s vysokou úrovní spodní vody…
6miska4
Před 5 lety
7
Dvojvypínače, schodišťové vypínače
Hezký den, prosím o rady a zkušenosti. Řešíme vypínače. Líbí se mi víc jeden půlený než 2 vypínače …
radim2015
Před 6 lety
8
1
2
…
399
400
401
402
403
…