O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prosím o radu ohledně projektu
Ahoj, právě jsme ve fázi dokončení projektu přízemního domu. Docela se nám návrh od projektanta líb…
pepitocz
Před 6 lety
10
Nájem - energie psané na mě a předčasné ukončení smlouvy. Hrozí penále?
Ahoj Pokud pujdu do najmu bytu a energie (elektřina, internet, případně plyn) budou psané na mě - …
lucka_dc
Před 6 lety
5
Obecní kanalizace povede přes náš pozemek
Obec plánuje vést jednu etapu kanalizace v obci přes soukromé pozemky(náš je mezi nimi), zatím nás …
catle
Před 6 lety
21
Ohnutá kari síť na záhony - zkušenost
Zdravím všechny zahrádkáře, manželka viděla někde na záhonu pravděpodobně zahnutou kari síť, jako t…
radim83
Před 6 lety
1
Jak řešit topení? Krb s výměníkem, plyn nebo tepelné čerpadlo?
Dobrý den, jsme ve fázi studie RD a pomalu začínáme řešit topení. Zamýšlíme topení přes podlahu, pl…
drongm
Před 6 lety
21
Obec odmítá respektovat nový územní plán
Zdravím všechny, mám takový dotaz ohledně ohlášení stavby. Věc je trošku složitější, tak to vezmu…
viados
Před 6 lety
1
2
33
Lupkání dlažby na anhydritu, co s tím?
Dobry den, nemáte někdo zkušenost s tímto: mame novostavbu, konec 5/2018 vylit anhydrit, v 8/2018 d…
m_vasickova
Před 6 měsíci
1
2
32
Výpočet závěsů a záclon
Hezký den, mohla bych vás poprosit o radu s výpočtem množství závěsů a záclon? Dočetla jsem se že s…
kocicak123
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Oslovení firmy pro stavbu dřevostavby emailem
Dobrý den, chystáme se stavět dřevostavbu na klíč. Máme vybrány 3 firmy s tím, že už bychom je chtě…
red78
Před 6 lety
4
Změna dlažby při podlahovém topení
Dobrý den, zvažujeme koupi domu s vodovodním podlahovým topením, ale v celém domě je dlažba kterou…
qeszi
Před 6 lety
6
Vlastní plot vedle plotu sousedů
Zdravím, chci se zeptat, zda jste někdo řešil vlastní plot i v případě, že ho má již soused. Mám…
veraplb
Před 3 lety
1
2
55
Obklad Elastolith barva Colorado dark, máte někdo na domě?
Dobrý den, nemáte prosím obložený dům obklady Elastolith barva Colorado dark????
pajka888
Před 6 lety
1
Přípojky voda, kanalizace - kdo pokládá trubky?
Prosím o pomoc. V současné době řeším přípojky vody a kanalizace do domu. Chtěla jsem se zeptat, kd…
leon_alexandra_radecekliliank
Před 5 lety
19
Jak namontovat zahradní ventil?
Připadám si jako blbec, ale nemůžu zjistit, jak namontovat zahradní ventil, viz foto. Jde o to, že …
hbboy
Před 6 lety
8
Francouzská okna a rozměr HST dveří
Dobrý den, začali jsme rekonstruovat a při tom jsme probourali zeď kuchyně směrem do dvora, kde…
constantine6
Před 6 lety
13
Rozpočet na realizaci koupelny
Dobrý den, nechali jsme si nacenit realizaci koupelny. Sanitu a obklady budeme kupovat sami. Můžete…
ive747ta
Před 6 lety
5
Zahradní kuchyň, jak vyřešit pracovní desku?
Ahoj, potřebovala bych poradit.. Chci aby mi manžel na terase postavil kuchyň, no spíše aby se da…
podzi01
Před 6 lety
16
Stolář - Uh, Zlín nebo blízké okolí
Kde jste si prosím v okolí Uherského Hradiště nechali vyrobit kuchyň a jste spokojení? (Klidně přil…
qeszi
Před 6 lety
12
Betonová dlažba kolem bazénu
Zdravím, plánujeme kolem bazénu tuto vymývanou betonovou dlažbu 50x50 cm, v síle 6 cm. http://www…
hmax1
Před 1 rokem
1
2
39
Zahradní studánka, jak udělat?
Ahoj chcela by som na nasom potůčků urobit studanku. Dala bych tam dřevěný zlabek. Ma niekto rady a…
annachr
Před 6 lety
5
Od koho odebíráte plyn?
Dobrý den, s kým máte smlouvu o odebírání plynu. Pardubický kraj. Děkuji
marunkaaales
Před 6 lety
2
Pomůžete s držáky na truhlík
Ahoj, prosím vás, nemáte někdo zkušenost s tímto balkonovým truhlíkem https://www.kukacka.cz/tru…
radim83
Před 6 lety
4
Cihla tl. 30 cm, vyřazené z I.jakosti - ano či ne?
Zdravím, řeším jedno velké dilema k novostavbě RD: mám možnost se dostat k "horším" cihlám (vyřaze…
panlorenc
Před 6 lety
3
Zrušení topení pod oknem v kuchyni
Prosím o radu ,máte zkušenosti ze zrušením radiátoru v kuchyňi ,chtěla bych ho zrušit,ale manželovi…
tulda27
Před 6 lety
7
Jakou podlahu k dubu Hamilton?
Dobrý den, kdo prosím máte linku bílá lesk a dub hamilton...jakou jste zvolili podlahu? Chceme vin…
lucie_talirova_bickova
Před 5 lety
7
Tepelné čerpadlo vzduch/voda de Dietrich - recenze
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tepleným čerpadlem vzduch/voda značky de Dietrich? Děkuji …
malcao
Před 3 lety
10
Jakou podlahu k této kuchyňské lince?
Zdravím, jakou by jste zvolili podlahu a dveře k tomuto dekoru kuchyňské linky? Díky.
petroselinum
Před 6 lety
1
Stavba dle budoucího územního plánu
Ahoj, lze stavět dle budoucího územního plánu? Máme v úmyslu stavět v místě, kde jsou nyní zahrádky…
jitkapetka
Před 6 lety
7
Varná deska na plyn, jakou doporučujete?
Prosím,vy co máte varnou desku na plyn-vestavnou-doporučíte? Chtěla bych černou,už jsem měla vybran…
obludak
Před 6 lety
9
Jak to probíhá s hypotékou?
Moc se nevyznam ... tak jsem se chtela zeptat , jak to probiha s hypotekou na vystavbu ( hypotecni …
noemi77
Před 6 lety
17
1
2
…
401
402
403
404
405
…