O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce domu potřebuji souhlas?
Dobrý den, jsem vlastníkem domu, ve kterém žiji se svou matkou a otcem. Ti obývají spodní patro do…
puhelin
Před 6 lety
9
Krobové obložení z mramoru, máte někdo?
Dobry den, Mate nekdo krbove oblozeni z mramoru? Rozhodli jsme se pro nej z duvodu lepsi udrzby ne…
papajisek
Před 6 lety
1
Kamery nebo alarm?
Prosím o radu, zda je lepší pořídit kamery nebo alarm. Kvůli financím nechceme obojí. Ale my byli …
marta_kovar
Před 4 lety
16
Panelové stropy - čím zakrýt (sádrokarton, omítky,...)?
Hezký den, máme v novostavbě panelové stropy, původní plán byl, že se prostě jen nahodí a bude hoto…
akinyi
Před 6 lety
9
Vyjmutí z půdního fondu - plošné kolektory
Zdravím, řeší se do žádosti o vyjmutí z půd. fondu i vykopaní a následné zasypání plošných kolektor…
jitkapetka
Před 6 lety
3
Vjezd na pozemek - dostatečná velikost a umístění
Dobrý den, momentálně jsme ve fázi řešení, jak udělat příjezd na pozemek, který se nachází ve 2.…
tulda27
Před 6 lety
15
Digestoř - umístění zpětná klapy
Dobrý den, budu mít odtah ve varné desce na ostrůvku podlahou ven. Kde si myslíte, že by měla b…
ventilatory
Před 5 lety
2
Zvětšení půdorysu po podepsání hypotéky, je to možné?
Máme už podepsanou hypotéku, ale začínáme uvažovat o zvětšení půdorysu domu. Je to ještě možné, bez…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Interiérové bílé dveře zvolit lak nebo CPL?
Prosím o foto a radu, zda jít do inter.bílých dveří Porta focus premium (hladké lak) nebo zvolit dv…
mitote
Před 6 lety
8
Základy - výška určená povodím
Hezké odpoledne, chci se zeptat s jakým finančním navýšením máme zhruba počítat při výstavbě základ…
maja1323
Před 6 lety
1
Onyxově šedá v kuchyni, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte prosím někdo v kuchyni dvířka v odstínu Egger Onyxově šedá? Už jsem viděla různé varia…
petras89
Před 6 lety
5
Složení betonové podlahy pod el. podlahové topení
Ahoj chcela by som poprosiť niekoho skušeného ktorý by mi pomohol vyriešiť jeden problém. Riešime s…
ozzy77
Před 6 lety
2
Venkovní žaluzie - výměna
Ahoj, chtela bych na oknech venkovni zaluzie, ale manzel ted prisel s tim, ze mu nekdo rikal, ze se…
vendyvan
Před 6 lety
20
Montáž bleskosvodu, jaké je orientační cena?
Dobrý den, rekonstruujeme rodinný dům a bylo nám dodporučeno pořídit bleskosvod. Budeme vyměňovat s…
senitkop
Před 6 lety
5
Gerflor - prosím o názor, varianta 1 či 2 ?
Kterou z variant byste prosím volili? Var.1 je Timber Hqr 720, v reálu není tak červená spíše příro…
edcbubu
Před 6 lety
7
Kúpeľňa svojpomoci - poradie úkolov
Ahoj, snáď odpustite ak je môj dotaz moc blbý, ale rekonštruujeme svojpomoci a prvý krát :D robíme …
bbubble
Před 6 lety
1
Venkovní žaluzie Neva - máte zkušenost?
Dobrý den, má někdo zkušenost s firmou Neva? Konkrétně venkovní žaluzie a montáž od p. Musila? Nebo…
emoooss
Před 6 lety
1
Projektant vs. architekt, hledáme. Vaše zkušenosti a doporučení
Ahoj všem. Ráda bych Vás poprosila o radu a Vaši zkušenost. Koupili jsme pozemek a teď jsme ve fázi…
marcelitov
Před 5 měsíci
31
Sháníme projektanta v okolí Mladé Boleslavi
Sháníme projektanta, který by nám udělal projekt rodinného domku. Chceme jednoduchý bungalov 5 kk (…
czyz
Před 6 lety
7
Topný žebřík v koupelně
Dobrý den, v koupelně budeme mít topný žebřík, s tím že jsme byli přesvedčení, že ho chceme elek…
wpavel
Před 5 lety
1
2
42
Poznáná někdo co je to za obklad?
Dobrý den, hledám název tohoto obkladu za kuchynskou linkou? Jediný co vím, ze je to dlažba ze Sika…
jaksestavisen
Před 6 lety
7
Jak vyřešit? Zedníci nám nechali vodu v základech
Ahoj všichni. Máme velký problém. Dnes jsme meli na návštěvě stavební dozor a zjistil, že nám zední…
pyramis
Před 2 lety
1
2
36
Zkušenosti s kuchyňským studiem Oresi v Teplicích
Prosim vás, prateta chce kuchyni od Oresi. Bydlí v Teplicích. Nemáte někdo zkušenost s prodejnou Or…
xhex
Před 6 lety
2
Nejlevnejsidrevostavby.cz - aktuální zkušenosti a recenze
Dobrý den, prosím Vás o aktuální recenze na nejlevnejsidrevostavby.cz vzhledem k tomu, ze nám nedo…
elisskaa
Před 6 lety
6
Velkoformátová betonová dlažba, máte někdo na vjezdu do garáže?
Dobrý den, máte doma někdo na vjezdu do garáže velkoformatovou dlažbu např dlaždice 60x60 cm a více…
kossakowski1980
Před 4 lety
11
Máte někdo postaveno s Europanel.cz? Jak jste v baráčku spokojení?
belinda Dobrý den. Hledáme firmu co staví dřevostavby s nějakou by jsme rádi postavili a byla nám d…
belinda
Před 6 lety
1
Máte někdo postaveno s Europanel.cz? Jak jste v baráčku spokojení?
Dobrý den. Hledáme firmu co staví dřevostavby s nějakou by jsme rádi postavili a byla nám doporučen…
belinda
Před 6 lety
1
Návrh kuchyně, co vy nato?
Dobrý den, prosím o názor. Udělala jsem si sama v plánovači návrh kuchyně a ráda bych znala váš n…
sisfa
Před 5 lety
21
Návrh kuchyně - něco změnit?
Zdravím, mám navrženou kuchyň, mě se zdá v pořádku. O víkendu jsme si udělali výlet do Blumu v Pr…
verunky
Před 6 lety
2
Cena základu z pěnového skla
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda někdo nedělal základy z pěnového skla pro dům se zastav. ploch…
davex
Před 6 lety
5
1
2
…
403
404
405
406
407
…