O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinylová podlaha Sacasa natural - zkušenosti
Zdravím, máte, prosím, někdo zkušenosti s vinylovou podlahou Sacasa natural? Oslovili nás na staveb…
jt123
Před 3 lety
1
2
...
3
70
Samolepky na sklech oken, jak dostat dolu?
Jdu si pro radu. Nechali jsme na sklech u oken samolepky s označením výrobce a samolepky teď nejdou…
ivaa32
Před 6 lety
5
Okna od firmy IK Servis, máte někdo?
Ahojte, máte někdo okna od firmy IK Servis? Chtěla bych se zeptat na spokojenost s firmou. Děkuji 🙂
ivhe
Před 5 lety
5
Jak hluboké závětří?
Jakou máte hloubku krytého vstupu (závětří) do domu a jak jste s tím spokojeni? Podle normy je 60…
radusko01
Před 6 lety
3
Umístění stolu v kuchyni - u ostrůvku nebo volně?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jestli nechat v kuchyni ostrůvek a k němu stůl (je nás 5, t…
maanna
Před 6 lety
11
Zkušenosti s webem Český tesař
Dobrý den, nemáte někdo prosím jakoukoliv zkušenost s webem/e-shopem uvedeným v názvu diskuze? Popt…
jarin1
Před 3 lety
4
Rozmístění nábytku v pracovně
Ahoj všem, nějaké nápady jak rozmístit nábytek? Máme do pracovny koupen nábytek ze série malm a ka…
spaghetka
Před 5 lety
3
Schody a zábradlí - doporučíte firmu
Ahoj lidičky, zdárně jsem obložil schody. Na řadu se dostavilo zábradlí, tímto se na Vás obracím, z…
drtek85
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Sprchový kout bez vaničky - podlahové topení
Chtěla bych se zeptat, zedníci nám vyzdili sprchový kout přesně na 90cm, tudíž po omítkách nám tam …
hbboy
Před 6 lety
19
Jak uzemnit podomítkovou baterii?
Našli jsme, že uzemnění se dělá očkem, které je mezi trubkou a baterií, ale jak to udělat u podomít…
hbboy
Před 6 lety
3
Rozšíření terasy zámkovou dlažbou
Chtěla bych se zeptat zda někdo ma zkusenosti se zvětsením terasy pomocí zamkove dlazby. Máme kryto…
ijaija
Před 6 lety
1
Vhodný rozměr stavebního pozemku
Dobrý den, chtěl bych prodat pozemek ve výborné lokalitě o celkové výměře 2112 m2. pozemek je obdel…
zzikk
Před 6 lety
1
2
50
Řešil jste někdo provizorní parapety u hrubé stavby?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jste někdo řešil provizorní venkovní parapety u hrubé stavby. …
kocanda123
Před 6 lety
4
Bílé dveře a černé kování, máte někdo?
Máte? Prosím o vaše názory, případně fota realizací. Hodně mě tato kombinace zaujala k dubové podla…
qeszi
Před 6 lety
2
Vytopení bytu - nejasná příčina - kdo ponese náklady?
Dobrý den, v rohu koupelny mám vlhký flek. Sousedé o patro níže pak mají flek na stejné místě. (…
martinam76
Před 6 lety
5
Rozvod tepla od kamen do dalších místností
Zdravím všechny. řešil tu někdo rozvod tepla z kamen do pokoje ob místnost? V obýváku chci volně s…
amores
Před 6 lety
1
Popraskaná fasáda, je to normální?
Dobrý den, v listopadu nám byla natáhla fasáda. Dnes jsem si všiml, že po celé fasádě máme tyto pr…
vand
Před 6 lety
9
Prosím pomoc s projektem
Ahoj všichni. Máme navrženy projekt a čeká nás schůzka, kde si máme ještě vyjasnit, co se nám líbí …
silvii24
Před 6 lety
7
Podlaha wineo Calm concrete nebo vision concrete chill lepený. Máte?
Hledám foto v reálu. Moc díky.
kubickovi
Před 6 lety
1
Vícepráce při stavbě domu, máte s tím zkušenosti?
Plánujeme stavbu bungalovu a vybíráme řemeslníky. Při několika schůzkách a konzultacích bylo meziře…
jancu01
Před 6 lety
9
Kuchyně návrh - co byste změnili?
Co byste prosím změnili na návrhu. Barevně to bude bílá, antracit a dřevo. Pozadí pracovní desky bu…
ookami_hime
Před 6 lety
10
Uspořádaní, vyváženost a proporce oken
Řeším jak uspořádat okna, jejich velikost, jestli mít jenom jedno okno na přízemí (předný) vzhledem…
tulda27
Před 6 lety
19
Příjmy z pronájmu a daňové přiznání
Ačkoliv často radím ohledně odpočtů na dani, mzdy a dovolené, tak příjmy z pronájmu vyplňuji poprvé…
mitoma
Před 6 lety
11
Podlahové topení GIACOMINI, záruka 25 let?
Zdravím, máte tu někdo podlahové topení od GIACOMINI? Mám na tento systém nabídku na plochu 152m2 …
hbboy
Před 6 lety
5
Propojení mezi kuchyní a obývacím pokojem, jak uspořádat?
Ahoj stavaři:-) Mám prosbu. Nemá někdo dobrý nápad ohledně propojení kuchyně s obývacím pokojem? Ře…
petuso
Před 6 lety
2
Montovaná garáž - tip na dodavatele
Ahoj, nemáte,prosím,někdo typ na dodavatele montovaných (plechových,dřevostavba...) garáží? Přede…
paskal11
Před 6 lety
3
Garnýž nad okna za podhledem - řešení
Ahoj, nemáte, prosím, někdo vyřešenou garnýž nad okny za podhledem ze sádrokartonu a foto tohoto ře…
radim2015
Před 4 lety
7
Stavební povolení bez inženýrských sítí
Dobrý den, jak je to prosím se stavebním povolením (ne ohláškou), když ještě nejsou povolené sítě? …
jozkakomosny
Před 1 rokem
11
Máte prosím někdo okna Streifen Douglasie 27?
Mate nekdo fokt realnou s oknama v barve: Streifen Douglasie 27? Nebo po propage Nebraska Premium 3…
lumorad
Před 6 lety
3
Dostavba terasy k domu
Ahoj, řešíme teď menší problém. Máme postavenou dřevostavbu a v projektu máme i zakreslenou terasu …
puhelin
Před 6 lety
28
1
2
…
412
413
414
415
416
…