O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Řešil jste někdo připojení hada k tepelnému čerpadlu?
Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli někdo řešil připojení hada k tepelnému cerpadlu (zem-voda). …
palulo
Před 6 lety
3
Firma Aquasep - zkušenosti
Ahojte, chcela by som sa spojit s ludmi, co maju momentalne objednany bazen z tejto firmy. Viac…
hanka_april
Před 6 lety
1
Jak je to se zvýšením terénu u souseda?
Dobrý den, zajímalo by mě jak je to se zvýšením terénu u souseda. Máme dům postavený v zahradě, sou…
bamak
Před 6 lety
24
Stínící strom, jaký vybrat?
Dobrý den,poradíte prosím s výběrem stromu na zastínění předzahrádky a ochlazení fasády domu? Predz…
ttona
Před 6 lety
6
Bourání starého domu + stavba domu nového
Dobrý den, ráda bych se zeptala na pár informací, jsme teprve ve fázi zjišťování na úplném začátku …
puhelin
Před 6 lety
6
Pouzdro Japp parallei - nemáte zkušenost s montáží?
Zdravim, nemate prosim nekdo zkušenost s montazi posuvnych dveri do pouzdra JAP PARALLEI? Zkousime …
lusil13
Před 6 lety
1
Garnýže, záclony, závěsy - vaše inspirace
Ahoj, prosim muzete mi sem hodit pro inspiraci vase garnyze se zaclonami a zavesy? Popripade tip kd…
kuratkol
Před 6 lety
2
Projekt, prosím poraďte
Ahoj všem modrostřechářům :-) , prosím poraďte mi ...dělám přestavbu na RD viz obrázek a potřeboval…
pepitocz
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Kuchyňská linka do L
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit, zda někdo nemáte fota kuchyní stejného rozložení místnosti vi…
tomulka4
Před 6 lety
1
Regulace podlahového topení v každé místnosti
Ahoj, mám doma teplovodní podlahové topení poháněno kondenzačním plynovým kotlem. Mám v domě dev…
zubr487
Před 2 lety
1
2
59
Dlažba v obývacím pokoji s kuchyňským koutem - ano či ne?
Dobrý den, máme obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem. A uvažujeme, žebychom celý tento prostor…
cyklos
Před 6 lety
4
Barva obkladu za kuchyňskou linkou
Dobrý den, trochu tápu v barvě obkladu za kuchyňskou linkou. Linka bude bílý lesk a pracovní deska…
skunkos
Před 6 lety
15
Koupelna - umístění zrcadel
Máme ještě diskuzi ohledně zrcadla nad vanou: varinata: 1. menší výška, zrcadlo nad vanou jen v h…
walckiers
Před 6 lety
1
Obezdění vany - jakou variantu vybrat?
Ke zdi za vanou zbývá 50cm. Máme 2 varianty: 1. nechat prostor volný, i když těžko přístupný kvůli…
walckiers
Před 6 lety
11
Jaku barvu oken?
Ahojky holky, prosím o radu. Kamarádka není moc internetový typ, proto se ptám za ní. :) Předělávaj…
michaelab81
Před 6 lety
2
Projektant v okolí Jindřichův Hradec či České Budějovice
Nemáte někdo nějaké kontakty či zkušenosti s projektantama v tomto okolí?Kristyna
lodyracka
Před 6 lety
2
Jak zastřešit vstup do domu?
Ahoj všem, chtěla bych tipy, jak zastřešit vstup do domu. Kdo jak to máte řešené, případně odkazy,f…
ajagachova
Před 6 lety
1
Sousedovic okna přímo k nám do ložnice - řešení
Zdravim, soused bude stavet dum a okna, ktera budou v patre, budou smerovat primo k nam loznice a n…
zmrz_lina
Před 5 lety
1
2
59
Podlahové topení MaxEco - zkušenosti
Zdravím Vás! Nemáte někdo zkušenosti s podlahovým topením MaxEco? :-) ;-)
nikol89
Před 6 lety
1
Starší okna do nového domu
Prosím o radu,zbývá nám pár měsíců do výstavby nového rodinného domu a já se stále nemůžu rozhodnou…
puhelin
Před 6 lety
3
Napínaný strop - kdo si ho dělal svépomocí?
Ahoj,je taky nějaký kutil,co má doma napínaný strop a vytvořil si ho doma sám?Děkuji za informace a…
lokomotiva13
Před 3 lety
4
Tip na dodavatele pro stavbu bungalovu - České Budějovice
Dobry den, letos bychom radi zacali stavet RD bungalov v Ceskych Budejovicich. Budu rada za jakekol…
lbartosova1
Před 5 lety
2
Posuvná stěna terasa / pergola
Plánuji zastřešení terasy a vzhledem k povětrnostním podmínkám bych chtěla posuvné stěny. Podle pot…
katka1001
Před 6 lety
1
Vizualizace koupelny - uspořádání barev
Dobrý den, tak jsme se dočkali vizualizace koupelny. Je to malá koupelna cca 2x2,4. Dispozičně asi …
pepitocz
Před 6 lety
5
Houpání podlahy v místě dilatace, stalo se to někomu?
Ahoj, chci se jen optat, než půjdu po neděli tento problém řešit. V místě dilatace mezi místnostmi …
rychlonozka
Před 2 lety
8
Jak máte řešený odtah WC a koupelny?
Ahoj, jak máte řešený odtah WC a koupelny ? Místnosti jsou vedle sebe, koupelna s oknem, WC bez. V …
mirekb
Před 6 lety
6
Rekuperace - suchý vzduch - zvlhčovač Brink Evap
Nemáte někdo praktickou zkušenost se zvlhčovačem vzduchu Brink Evap? Díky a pěkný den.
dumdumd
Před 6 lety
5
Kam se žebříkem v koupelně?
Ahoj, prosim vas, kam byste dali zebrik v koupelne? V projektu ho mame pod oknem, manzel ho nechce …
pepitocz
Před 6 lety
1
2
52
Jak dostat vodu na pozemek?
Ahoj právě začínám stavět. Na pozemku je sice vodovodní šachta, ale musím počkat cca do konce bř…
ozzy77
Před 6 lety
8
Podbití přesahů střechy - jaký způsob?
Chtěl bych se zeptat jaký způsob podbití přesahů valbové střechy je dle Vás nejlepší zvolit, v příp…
rd_kos
Před 6 lety
1
2
35
1
2
…
414
415
416
417