O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Venkovní žaluzie, ověřená firma z Královéhradeckého kraje
Zdravím střecháčci, neznáte někdo nějakou ověřenou firmu na venkovní žaluzie? Nejlépe Královéhradec…
dasauto
Před 6 lety
3
Osvětlení schodiště a kuchyňské linky
Dobrý večer, chtěla bych požádat o rady, jak vyřešit osvětlení schodiště a kuchyňské linky. Od proj…
anarki
Před 6 lety
3
Dlažba černobílá nebo černožlutá kombinace, máte někdo?
Ahoj,prosím máte niekto dlažbu kombináciu čiernobielu alebo čiernožltu?Páči sa mi len sa neviem roz…
stazina1
Před 6 lety
1
Číselný systém od projektanta - jsou hodnoty dostačující?
Dobrý den projektant nam navrhl tento číselný systém bohužel tomu moc nerozumím můžete poradit jest…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Rám rozvaděče podlahového topení, kde sehnat samostatně?
Dobrý den, dělníci nám omatlali rám rozvaděče podlahového topení (nejspíš..) PUR pěnou, zkusili js…
demolitionman
Před 6 lety
13
Přeložení elektrické přípojky souseda
Dobrý den, jdu si pro radu. jsme ve fázi stavby RD. ale vyskytl se problém se sousedovou elektricko…
jardaxr
Před 6 lety
2
Prosím o názor k projektu
Dobrý den, prvotní studie, co vy na to? Jak jinak vyřešit WC v zádveří, rádi bycom ho tam měli, teď…
lucikuura
Před 6 lety
9
Zastavitelnost vs. realita
Ahoj, dokážete mi prosím někdo vysvětlit, jak je možné, že v obci, v níž je dána max zastavitelnost…
moncicak2
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Filtrace a změkčovaní vody
Ahoj, Zacinam premyslet o filtraci pitne vody s radu. Mame trochu i tvrdci vodu tak nejake zmekcco…
zdenna
Před 6 lety
5
Nakreslila jsme si kuchyň, prosím o názor
Zdravim, pokusila jsem si nakreslit kuchyň vzhledem k tomu že jsem amatér a byla jsem zvyklá na min…
xhex
Před 6 lety
17
Vinylové schody z ohýbaných dílů - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušenosti s vinylovými schody z ohýbaných dílců? Dělají se buď na mdf deskách n…
mitote
Před 6 lety
7
Máte zkušenosti se společností DERESTA?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo, kdo má zkušenosti ze společností DERESTA z …
roman_
Před 1 rokem
14
Laminátové podlahy Meister - zkušenosti
Ahoj. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s laminátovou podlahou od firmy MEISTER. Líbí se mi u nic…
fidorka86
Před 6 lety
5
Od jaké firmy máte sprchovou skleněnou zástěnu walk in?
Doporučte prosím firmu která dělá i montáž 😬 Potřebujeme 120cm a váháme na koho se obratit, aby to…
svetkoupelny
Před 6 lety
17
Byt/pronájem/koupě nového
Naše situace je taková,že jsme v pronajatém bytě,ale táta se stěhovat nechce a byt se mu líbí,já(js…
panda6
Před 6 lety
1
Interiérové dveře Porta Verte Home G, jste spokojeni?
Zdravím, máte prosím někdo dveře Porta Verte Home G? Bílé viz foto? Jste spokojeni? Jsou kvalitní…
sabyv
Před 5 lety
7
Jaké vytápění do bungalovu?
Dobrý den, mám dotaz ohledně vytápění do tohoto bungalovu. Projekt budu mít hotový příští týden, …
anetka2017
Před 6 lety
1
2
37
Truhlářská dílna - provozovna
Ahoj všem. Plánuji rozjet menší podnikání. Rád bych se zeptal, zdali někdo neřešil provozovnu. Máme…
davex
Před 6 lety
1
Nadstandardní rozměry interiérových dveří, kdo umí vyrobit?
Zdravím zkušené stavitele a především ty, kteří se vyznají v nabídce interiérových dveří.... zoufa…
zzikk
Před 6 lety
3
Spotřebiče Beko do kuchyně - zkušenosti
Ahoj všem , za chvilku nás bude čekat výběr spotřebičů do kuchyně. Asi by se mi líbilo mít vše …
lmisulkaa
Před 6 lety
13
Individuální projekt - váš názor
Ahojte, chcem vas poprosit o nazor na nas individualny projekt. Nie je to este finalna verzia, takz…
pepitocz
Před 6 lety
20
Termostat Raychem Green Leaf
Prosim ty co maji podlahove topeni Raychem a k tomu termostat Green Leaf. Take vam pri sepnuti a vy…
royksor
Před 6 lety
1
Doporučíte nějakého šikovného obkladače na Praze-západ
Dobrý den, můžete mi, prosím doporučit nějakého šikovného obkladače nejlépe z Prahy-západ? Kdyby by…
zofkaaz
Před 5 lety
3
Znovuvydání čísla popisného, lze to?
Mohl by mi prosím někdo poradit ohledně znovuvydání stejného čísla popisného? Měli jsme starý dům…
geodett
Před 6 lety
8
Refinancování hypotéky 2019
ahoj, refinancoval jste někdo teď hypotéku, můžu se zeptat, jaká úroková sazba vám byla nabídnuta.…
eileenk
Před 6 lety
19
Krb v obývacím pokoji - inspirace
Zdravím, chtěl bych se inspirovat jaký krb a jak ho máte řešený. Děkuji za každý příspevek
geodett
Před 6 lety
3
Led bodovky v obýváku, jak rozmístit?
Dobrý den, jelikož se v tom nevyznám a projektatnt - kamarád radí ať si led bodovky nastřílím kam c…
roxtidy
Před 5 lety
1
2
34
Dýha od Sapeli, nevíte od koho ji berou?
Dobry den, prosim o radu - nevite nahodou odkud bere Sapeli dyhu na interierove dvere? Radi by…
hanjoch
Před 6 lety
1
Kvalitní obkladač Ostrava, Opava - prosím o doporučení
Zdravím, prosím.. Máte někdo kontakt na kvalitního obkladače z okolí Ostravy, Opavy? Někoho s kým m…
veerunkaa
Před 6 lety
2
Výběr indukční desky
Dobry den, Bylo me receno ze pokud polozim vetsi hrnec na mensi "kolecko" ze se mi hrnec nebude…
qeszi
Před 6 lety
6
1
2
…
426
427
428
429
430
…