O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Led bodovky v obýváku, jak rozmístit?
Dobrý den, jelikož se v tom nevyznám a projektatnt - kamarád radí ať si led bodovky nastřílím kam c…
roxtidy
Před 5 lety
1
2
34
Dýha od Sapeli, nevíte od koho ji berou?
Dobry den, prosim o radu - nevite nahodou odkud bere Sapeli dyhu na interierove dvere? Radi by…
hanjoch
Před 6 lety
1
Kvalitní obkladač Ostrava, Opava - prosím o doporučení
Zdravím, prosím.. Máte někdo kontakt na kvalitního obkladače z okolí Ostravy, Opavy? Někoho s kým m…
veerunkaa
Před 6 lety
2
Výběr indukční desky
Dobry den, Bylo me receno ze pokud polozim vetsi hrnec na mensi "kolecko" ze se mi hrnec nebude…
qeszi
Před 6 lety
6
Kde sehnat takovou kuchyň?
Ahoj. Nevíte, kde bych sehnala podobnou kuchyň..? Jde mi o typ skříněk... Nebo prosím tipy na hezk…
hruskovab
Před 6 lety
1
Systém Stavsi svépomoci - máte zkušenosti?
Zdravím, nemá tu někdo zkušenost se systémem STAVSI pro svépomoc? Chtěli bychom z toho zkusit pos…
ookami_hime
Před 6 lety
6
Jak vyřešit fasádu nebo obklad na straně do ulice, kde jsou pouze tři okénka?
Ahoj, prosím o radu, protože na tohle nemám cítění. Jelikož jsme chtěli skoro do každé místnosti fr…
dvvv
Před 6 lety
1
Půdorys bungalovu - názory
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o názor na půdorys. Jedná se o bungalov, kdy jsme chtěli mít všechn…
galon
Před 6 lety
1
2
...
3
72
sponzor fóra
Navýšení stávající hypotéky
Hezký den, než se obrátíme na banku nebo případně finančního poradce...Máme od roku 2017 hypotéku n…
jumpmans
Před 6 lety
6
Jaké rámečky zvolit na fotografie na tuto zeď?
Ahoj všichni, chtěla bych fotografie na bílou zeď v obýváku za sedačku. Bílé nebo stříbrné …
tinuskaa1
Před 6 lety
4
Finančák
Ahoj, prosim poradte, pokud jdu na financni urad priznat a platit ziskanou nemovitost, jake dokumen…
petros4
Před 6 lety
22
Hnědnutí a opadávaní listu Pachiry, jak jí zachránit?
Zdravim strecho, nutne potrebuji poradit: zacaly nam hnědnout a nasledne opadávat listy u Pachiry a…
rostlinky_cz
Před 6 lety
2
Kam umístit varnou desku - návrh
Prosím kam byste dali varnou desku? Dekuji za postřehy
specnaz84
Před 6 lety
6
Je možné získat více dotací na stavbu rodinného domu?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné získat více dotací na stavbu rodinného domu? …
ozzy77
Před 6 lety
2
Příjezdová cesta k domu
Zdravím. máme možnost postavit u rodičů v zahradě s přístupem z druhé ulice. Bohužel jsem se tu …
zuzana_ka
Před 6 lety
2
Zkušenosti s výkupem nemovitosti a případně jakou firmou?
Dobrý den, s manželem prodáváme dům. Nemáte prosím někdo zkušenost s výkupem nemovitosti a případ…
kajdulliina
Před 6 lety
1
Krbová vložka s teplovodním výměníkem na pelety, jste spokojeni?
Chtěl bych se zeptat, stavíme RD a uvažujeme o vytápění jako primární zdroj teplovodní krbová vložk…
kluzo
Před 6 lety
1
Jakou banku na stavbu domu svépomocí?
Zdravím, zajímalo by mě, jaká banka je vhodná na stavbu domu svépomocí (myšleno hrubá svépomoc, dod…
tulda27
Před 6 lety
23
Kolik nastavit teplotu v domě během dovolené?
Ahoj, mame ted v difuzne uzavrene drevostavbe bez rekuperace 21 stupnu a porad bojujeme s vlhkosti …
mirekb
Před 6 lety
14
Podložení vazníků na příčkách
Zdravím Vas, Chci se zeptat, mám položené vazníky na obvodových stěnách(na věnci) a ještě na nosn…
martinvogl
Před 6 lety
7
Záložní bateriový zdroj na výpadek elektrického proudu
Ahoj kutilové, řešil tu někdo záložní zdroj na výpadek el. proudu? Přemýšlím jestli je nějak možné…
vrajmantak
Před 6 lety
11
Kuchyně Schmidt a Schuller/Minar - recenze
Zajima mne prosim vase zkusenost s kuchynskym studiem Schmidt? Popripade Schuller/Minar okr.Zlin? …
skunkos
Před 6 lety
14
Z čeho je nejlepší stavět bungalov?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, z čeho podle vás je nejlepší stavět bungalov blízko Brna. Řešíme je…
qwero
Před 6 lety
15
Montované stavby Martin Houska - zkušenosti
Ahoj, uvažujeme o chatě/menším domku od této firmy ( http://www.martinhouska.eu/ ), nenašla jsem vš…
hukikuki
Před 6 lety
2
Kuchyň do tvaru U - volná plocha 1,5 m je dostatečná?
Kdo to tak má prosím bojim se aby to nebylo málo? Popř prosím o foto pro představu.
ajagachova
Před 6 lety
2
Praha západ - Holubice Kozinec, bydlí tam někdo?
Zdravím. S partnerem nyní kupujeme byt v Holubicich Kozinci. Našel by se tu někdo, kdo v místě by…
m197
Před 6 lety
1
Strop SDK nebo betonové podlahy ze suché směsi? Co dříve?
Zdravím, prosím o radu co udělat dřív. Měl jsem v plánu zaklopit strop SDK a nechat striknout pe…
lukoid
Před 6 lety
2
Kombinace venkovních žaluzií a rolet na domě
Zdravím, chci se zeptat, zda máte někdo na domě kombinaci venkovních žaluzií a rolet? Přemýšlíme, ž…
sargic
Před 6 lety
11
Plochá střecha PVC - doporučení na dodavatele ze Zlínska
Zdravím, prosím o nějaké tipy na spolehlivého dodavatele PVC střechy včetně zateplení. Ideálně někd…
rad5
Před 6 lety
2
Venkovský styl - vaše inspirace
Ahoj, koupily jsme starý dům- velký statek, který budeme na jaře s přítelem svépomocí rekonstruovat…
tarapaca
Před 6 lety
1
1
2
…
427
428
429
430
431
…