O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koš Franke Trolley Vario, máte ho někdo?
Zdravím,máte někdo tento typ odpadkového koše? Kuchyně je před dokončením,měla jsem to v návrhu,ale…
veracity
Před 6 lety
1
Při blowerdoor testu fouká skrz komínové tvárnice, co s tím?
Při blowerdoor testu to dost foukalo krz komínové tvárnice, spárami. Jak by šel dříve než bude oblo…
utety
Před 6 lety
1
Firma na dřevostavbu v Moravskoslezské kraji
Dobrý den, můžete mi prosím někdo doporučit firmu, která staví dřevostavby? A máte někdo zkušenos…
sabina15
Před 6 lety
1
Jakou jste dostali slevu na obvodové zdivo Porotherm a co termín dodání?
Zdravím všechny stavebníky. Chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo během prosince/ledna poptávali…
dzus
Před 6 lety
19
Levný projektant z Mladé Boleslavi
Dobrý den, hledám levného projektanta kolem Mladé Boleslavi. Předem děkuji za pomoc
tomto85
Před 6 lety
11
Jaká je adekvátní cena posudku za statiku domu?
Obracím se na vás s dotazem na cenu provedení posudku na statiku domu. Náš architekt nám domluvil s…
arwene
Před 6 lety
10
Koupelna z ložnice - ano či ne?
Dobrý den, mám dotaz na ty, kdo mají koupelnu přístupnou pouze z ložnice. (bungalov 3 kk) Nejdou…
kocicak123
Před 6 lety
3
Fototapeta z Aliexpresu - riskli byste to?
Zdravim, mate nekdo zkusenosti s fototapetami z Aliexpresu? Jaka je kvalita? Premyslim, zda do toho…
kama29717
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Přívod vzduchu komínem nebo podlahou?
Je lepší externí přívod vzduchu základovou deskou nebo v komínu kominovou tvarnicí, a když by byl z…
stavar2015
Před 6 lety
5
Jakou střechu - pultová vs. sedlová 27° vs. rovná?
Jakou by jste dali střechu? Praktičnost a hlavně cena. Dům přízemí +plnohodnotné patro 10x8 m. Pu…
ansgy
Před 6 lety
2
Dřevostavba - je rizikovější z hlediska vlhkosti?
Ahoj, zvažujeme postavit dřevostavbu, z hlediska rychlosti stavby a nejen toho. Ale manžela v práci…
zubr487
Před 6 lety
13
Nástřel projektu bungalovu
Zdravím, vkládám sem první nástřel projektu (spíše myšlenky) bungalov. Celková plocha vychází na 26…
travas
Před 6 lety
10
Jaký komín do dřevostavby?
Prosím o radu,rozhodli jsme se přes zimu pritapet krbem,jsme ve fázi výstavby RD. U většiny dřevost…
geodett
Před 6 lety
6
Sklon u valbové střechy 17 stupňů, bude to vypadat dobře?
Dobrý den nechali jsme si udělat projekt rodinného domu bungalovu valbovou strechou a palenou taško…
karel201
Před 6 lety
7
Ariston Lydos Hybrid 100 - recenze
Má někdo tento ohřívač vody s tč? ARISTON Lydos Hybrid 100?jaký je? Spokojenost?hlučnost? Úspora?
zubr487
Před 3 lety
4
Umístění klimatizace v RD
Dobry den, Na jare se chystame stavet bungalov s tepelnou ztratou 3,7 kW. Pro vytapeni jsme zvol…
kopca89
Před 6 lety
5
Podsklepený bungalov ve svahu - váš názor na projekt
Ahojte, budu moc vděčná za jakékoliv poznatky k našemu projektu, patláme se v tom, furt něco měníme…
hopetr
Před 2 lety
18
Doporučení firmy na výměnu střechy z okresu Frýdku Místka
Dobrý den. Můžete mi doporučit solidní a nepředraženou firmu na výměnu střechy? Napište na mail lip…
lipali
Před 6 lety
3
Stavební firma + technický dozor pro stavbu v okrese Praha východ
Ahoj, kousek od Říčan u Prahy si chci nechat postavit RD z Heluzu nebo Porothermu (přízemí + podkr…
smary00
Před 6 lety
1
Kdo mi vyrobí kuchyň v tomto stylu ze Zlínska?
Prosim, poradte mi, ktera firma na Zlínsku, pripadne i nekde jinde je schopna vyrobit neco v tomto …
smidovae
Před 6 lety
11
ČOV hledám firmu, která dělá instalaci, výkonové práce,usazení ČOVky a retenční nádrže oblast Vyškov
Prosím hledám firmu, která by nam provedla instalaci COVky a retenční nádrže - oblast Vyškovsko. Ma…
richid
Před 6 lety
1
Myčka nádobí AMICA MI 428 AEBLDS - nerozpouští se tablety
V říjnu jsem koupila vestavnou myčku nádobí AMICA MI 428 AEBLDS a včera ji reklamovala. Nechce mi r…
radusko01
Před 6 lety
4
Jaký materiál pracovní desky v dekoru dřeva?
Ahoj všem. Plánuji do baráku bílou kuchyň s pracovní deskou v dekoru dřeva, ale nevím, jaký materiá…
tomas80
Před 6 lety
22
Názor na malý bungalov 4+kk
Ahoj, prosím o názor na půdorys o rozměrech 11*9m ...obývák s kuchyní vychází na 28m2, ložnice a dě…
vochijo
Před 6 lety
21
Jaký strop - panely např. Heluz nebo betonový spiroll?
Jaký udělat strop novostavba přízemí +patro, 10 x 8 m, obvodové zdi heluz 30 + zateplení, jaký stro…
jirca456
Před 3 lety
19
Plánování kuchyně 8m2 - prosím o radu, návrh
Zdravím všechny přítomné. Jsem zde nová, zatím se tu rozhlížím a chtěla jsem se zeptat, zda by mně …
mushabelka
Před 6 lety
1
Profil okna od Svět oken, Blyweert Olympia HI. - zkušenosti
Dobry den, uvazujem o kupe tychto profilov od Svet oken. Mate niekto skusenosti ? Dakujem za kazdy …
simekstano
Před 6 lety
1
Jakou značku bojleru?
Ahoj, budeme mít elektrický bojler, jakou značku doporučíte? Jsme 3 a do budoucna snad 4 v baráku, …
josef_vavra
Před 6 lety
17
Sousedovy psi ničí náš plot a chodí k nám na zahradu
Dobrý den, tento problém řeším se sousedem, se kterým jinak máme dobré vztahy, už dlouhodobě. Nejd…
catle
Před 6 lety
12
Bourání starého domu - vyplatí se to?
Zdravím, uvažujeme, že bychom koupili starý dům na perfektním místě. Je to v jedné vesnici - upros…
h_jiz_mor
Před 6 lety
22
1
2
…
432
433
434
435
436
…