O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dřez "vedle" varné desky
Mate nekdo drez "vedle" (prostor mezi je cca 90cm) varne desky? Kolik mista je mezi nimi ideal? Jak…
puhelin
Před 7 lety
10
Světlá indukce šíře 75-80 cm - doporučení
Nemáte prosím tip na širší bílou/šedou indukční desku v ceně do 15 000,-? Líbí se mi Electrolux EHI…
simonarasto1508
Před 6 lety
8
Připomínky k návrhu kuchyně
Dobrý den, delší dobu sleduji web bez registrace. A nyní přicházím s mojí prosbou o konzultaci. Nap…
dominika8855
Před 5 lety
22
Základy pro zahradní domek - patky, vruty a jinak?
Ahoj, chci se vrhnout na jaře do zahradního domku ze dřeva. Líbí se mi stavba "americkou" metodou 2…
atilius
Před 5 lety
15
Hodnoty požární odolnosti stavebních konstrukcí
Dobrý den, budeme mít v obývací části otevřený krov a chtěli jsme podbít podhledy palubkami místo …
jakuda
Před 7 lety
17
Voda z bojleru nestačí. Jak vyřešit rychlejší obnovu teplé vody?
Ahoj, máme 3 roky starý dům a na ohře vody používáme 125l bojler, který vytápíme na 60 stupňů. M…
dreambox
Před 7 lety
12
Dekor v kuchyni dub Lancelot, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte někdo kuchyni v dekoru DUB LANCELOT? Mohla bych prosím poprosit fota jak vaše kuchyň v…
veejdaa
Před 7 lety
1
Pračka a sušička - dohromady nebo zvlášť?
Dobry den, muzu poprosit o zkusenosti se susickou zda poridit a jestli zvlast pracku a zvlast susic…
loken
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Dřevostavba. Jste spokojený a s jakou firmou jste stavěli?
Chtěli by jsme jít do dřevostavby hlavně ohledně rychlosti výstavby nemůžeme si dovolit čekat na po…
jahooodka
Před 7 lety
16
Čím obložit koupelnu?
Líbí se mi koupelny tohoto typu. Přemýšlím, čím obložit? Má někdo zkušenosti s dřevěnými palubkami…
arilas
Před 7 lety
3
Prosím o názor na projekt bungalovu
Projekt není finální, nelíbí se nám uspořádání obýváku a kuchyně , špíze. Děkujeme za názory
aneri53
Před 7 lety
12
Kde koupit vybavení na gril?
poradíte mi někdo, kde koupit kvalitné nože vhodné především na gril? Děkuji
oskar83
Před 7 lety
3
Vytápění elektřinou v malém bytě
Zdravím. Koupil jsem a rekonstruuji byt v cihlové bytovce. Bytovka je 3 podlažní a mám prostřední b…
martas81
Před 7 lety
9
Boj s myší
Ahojte, zjisili jsme že nám kolem žaluzií (venkovní žaluzie nad okny utopená v polystyrenu) pobíhá …
candat
Před 6 lety
13
Krbová kamna nebo krbová vložka?
Zdravím, jaké jsou výhody a nevýhody kamen a krbové vložky? Může někdo posoudit případně doporučit?…
warflyer
Před 6 lety
8
Cena stavby domečku v okolí Plzně
Dobrý den, s partnerem přemýšlíme o stavbě domečku v okolí Plzně. Můžete se svěřit, na kolik vás st…
dita_a_ivan
Před 7 lety
4
Posunout dveře viz příloha a kam uložit dřevo v tech. místnosti?
Chtěla bych požádat o názor, posunuli byste dveře do středu technické místností? Slouží hlavně k za…
viados
Před 7 lety
6
Hradec Králové - stavba RD, jak dlouho trvá vyřízení papírů?
Chtela jsem se zeptat , jestli nekdo stavi v HK ? Jak dlouho mu trvaly veskere papiry ? Popripade s…
kenhany
Před 7 lety
1
Cena dřevostavby vs. zděný dům
Zvažujeme stavbu dřevostavby. Jen mě ted napadla otázka co vlastně v dnešní době výjde lépe.Děkuji …
jajusskaa
Před 7 lety
1
Máme podlahové topení, zapojili jsme, ale netopí
Ahoj, mám dotaz. Máme podlahové topení, zapojili jsme Honeywell evohome a netopí to. Prvky teoretic…
rad5
Před 7 lety
5
Dřevěná fasáda - obklad, doporučení na firmu a cenové srovnání
Dobrý den všem. Chtěli bychom na náš rodinný dům dřevěnou provětrávanou fasádu, ideálně sibiřský mo…
lynxlynxx
Před 7 lety
3
Prodali byste přední část pozemku?
Dobrý den, vlastníme vyznačený pozemek, součástí stavební parcely je starý dům a stodola, který nec…
tulda27
Před 6 lety
25
Jaké sklo do světlíků vedle hlavních dveří?
Zdravím, máme trochu dilema jaké dát sklo do světlíku (šířky 70cm) vedle vstupnich dveří. Chtěli by…
people
Před 4 lety
7
Změna půdorysu, když už jsme ho dali bance
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda se musime drzet projektu(hruba kubatura)ktery jsme dali ban…
eileenk
Před 6 lety
5
Můžu se zeptat na vaší spotřebu plynu?
Můžu se zeptat na Vaši spotřebu plynu? Zatopili jsme první týden (v domě-novostavbě bylo 5-6C) ale …
josef_vavra
Před 6 lety
6
Změna velikosti půdorysu po schválení hypotéky
Dobry den, Mam dotaz ohledne zmeny pudorysu. Pudorys bychom chteli zmensit, ale uz mame schvale…
kikina357
Před 6 lety
3
Podlahové topení - zapojení rozdělovače
Prosím odborníky o názor na zapojení podlahovky a elek. kotle Protherm 9kw. Jde mi o to, že topenář…
demolitionman
Před 7 lety
6
Cena hrubé stavby - dřevostavba vs. zděnný dům
Chceme postavit domek 12 x 5 , dve patra . Chtela bych se zeptat kolik by cca stala hruba stavba …
zuzana_ka
Před 7 lety
14
Jak předem jste si zajišťovali stavební firmu?
Chtela jsem se zeptat , jak predem jste si zajistovali stavebni firmu ? Projektovou dokumentaci b…
casmaria
Před 7 lety
1
2
48
Právník - oblast Praha. Prosím doporučte
Dobré ráno všem prosím, našla jsem zde jen starou diskusi z roku 2008 na dané téma. Snad to n…
nikola87niky
Před 5 lety
2
1
2
…
437
438
439
440
441
…