O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Názor na projekt
Ahojte, tak u nás už hotovo. :-) :-p Ale musím říct, jak na ty domy ( projekty ) neustále koukám t…
subsomi
Před 7 lety
16
Klimatizace Toshiba Daiseikai 9 - vyplatí se?
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda se vyplatí klimatizace TOSHIBA DAISEIKAI 9, na internetu jsem če…
dusan25
Před 7 lety
2
Přípojka elektro - kabely, chráničky a rozváděče
Začátkem ledna mi zřídí čez na hranici pozemku přípojku elektřiny. Postaví mi kompaktní pilíř ss100…
gondekp
Před 7 lety
12
Jaký materiál použít na zeď - přestavba ze prosklené zimní zahrady?
Dobry den, chtela jsem se zeptat - jaky material pouzit (a jakou izolaci) na prestavbu prosklenne z…
evitagarcia
Před 7 lety
1
Máte někdo hnědou fasádu a kamenným obkladem?
Zdravím, chtěla jsem se optat, zda máte někdo fasadu do hnědé barvy zkombinovanou s nějakým kamenný…
tess188
Před 7 lety
1
Výměna kliky za madlo u vchodových dveří, půjde to?
Chtela bych se zeptat, zda by to slo vymenit kliku za madlo u vchodove dvere? Me se libi dlouhe mad…
jakuda
Před 7 lety
5
Jak dlouho trvá úředníkovi zpracování ohlášky ke stavbě?
Zdravím všechny, zajímalo by mě, zda máte někdo reálné zkušenosti s tím, jak dlouho úředníkovi z…
puhelin
Před 7 lety
2
Doporučení na projektanta z Blanenska
Pěkný den, můžete prosím doporučit dobrého projektanta v lokalitě Blanensko,Brno? Nejlépe aby děl…
lukim
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Jak máte velké wc s menším umyvadlem?
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak mate velke wc s umyvadlem? Chceme dodelat pricky a vahame, jestli …
pepitocz
Před 7 lety
21
Co je vlastně podle stavebního zákona plot?
Dobrý den, Zpočátku je možná vhodné položit otázku, co vlastně je podle stavebního zákona pl…
luboscharvat
Před 7 lety
8
Cena za okna, vrata a žaluzie
Zdravím vás, potřeboval bych poradit. Řeším objednávku oken, garážových vrat, hlavních a vedlejších…
jani_ha
Před 7 lety
4
Malování při vysoušení podlah - nevadí to?
Dobrý den. Možná hloupá otázka. Jede nám vysousec na zbytkovou vlhkost betonu na podlahy. Vadí kdyb…
neonkarybka
Před 7 lety
3
Stavební dozor - razítko osoby oprávněné k provádění staveb
Je v případě výstavby rekreačního domu do 150 m2 stavebním úřadem vyžadováno razítko osoby oprávněn…
puhelin
Před 7 lety
2
Ruční ilustrace a foto obrazy, kde kupujete?
Dobrý den, máte prosím tip na místo kde nakupujete podobné ilustrace, foto obrazy ? https…
rubenyx
Před 3 lety
6
Závěsy na francouzské okna, kde sehnat?
Dobrý večer, strechačci. Potřebuji poradit, mám v obýváku dvě fr.okna, 3metry šířka a cca 220cm vý…
carisima
Před 7 lety
2
Je nějaká možnost rozdělat obložky a doplnit pěnu?
Ahoj, Zjistil jsem za kdyz mi montovaly oblozky tak penou vyfoukali jen casti a ne cele do kola. J…
oskar83
Před 7 lety
5
Přehození záchodu - jak vyřešit?
Ahoj, kvůli odpadu musíme přehodit záchod místo žebříku 😕 jak by jste to udělali s umyvadlem a žebř…
ivaa32
Před 7 lety
1
Obložky na slabou zeď v panelovém jádře
Zdravím, chtěli bychom si nechat udělat obložky na zeď v panelovém jádře. Problém je, že panel je s…
1sadrokartonypraha
Před 6 lety
2
Vinylová podlaha - jakou třídu zátěže volit?
Dobrý den, plánujeme koupit vinylovou podlahu v click systému, chtěla jsem se zeptat jakou třídu zá…
ajkaza
Před 7 lety
1
Návrh fasády, dělá někdo?
Ahoj, není tu někdo kdo dělá návrhy fasád? Zkoušela jsem v tom programu Cemix, ale neumím v něm, js…
vladula_00
Před 6 lety
11
Přímá dotčenost vlastnických práv
Při stavbě domu SÚ posuzuje, zda jsou stavebnin záměrem stavebníka PŘÍMO dotčena vlastnická práva m…
petyk88
Před 7 lety
1
Poradíte tip na kvalitní kuchyňské nože?
zdravím. Poradí mi někdo opravdu kvalitné kuchyňské nože? Bez ohledu na cenu. Moc děkuji
naparapty
Před 6 lety
9
Co si myslíte o koupelně přiložené na fotce, prosím?
Otázku pokládám pro získání více názorů pro představu, jak tuto koupelnu vnímají ostatní, já svůj n…
ivankafiury
Před 7 lety
16
Jak chodí ježíšek?
Ahoj, jelikož se blíží první adventní neděle a tím, že letos si chceme poprvé udělat Vánoční nadílk…
romik67
Před 7 lety
28
Jak na stavbu zahradního domku svépomocí?
Dobrý den. Chystáme se stavět zahradní domek svépomocí, ale chybí nám zkušenosti. Budeme rádi za Va…
peter_captain_morvay
Před 4 lety
13
Bydlení Jinočany - Jinočany development
Nekupujete nebo nekupoval jste být od tohoto developera? My jsme koupili byt s tím, že v říjnu jiz …
loginjednadva
Před 7 lety
2
Prosím poraďte s návrhem kuchyně
Ahoj, stále řeším dilema s umístěním indukční desky. Nemohu se rozhodnout zda ji dát na poloostrůve…
panlorenc
Před 7 lety
26
Hypotéka na koupi a rekonstrukci
Kupujeme rodinný dům k rekonstrukci a chceme to financovat hypotékou. Máme cca 20% předpokládané čá…
vladimirsvorba
Před 7 lety
3
Půdorys bungalovu 4+1 a pracovna - vaše názory
Po roce přemýšlení jsem dospěla k tomuto půdorysu bungalovu, rozměr 8,6x17 m. Má vše, co bychom pot…
ookami_hime
Před 6 lety
1
2
...
3
65
Zkušeností z firmou HK-Drestav
Jaké máte zkušeností z touto firmou z nejbližší doby
jarrysek
Před 7 lety
3