O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vchodové dveře do pasivního domu - Ud do 0,95
Hezký den, máte někdo hliníkové dveře do pasivu s tím, že parametr Ud je max 0,95?
ajagachova
Před 7 lety
16
Zkušenost s izolací chytrá pěna a s jakou firmou?
Ahoj, Muzu se zeptat, nerealizoval nekdo v posledni dobe zatepleni podkrovi chytrou penou? Dopor…
annabell92
Před 7 lety
1
Schody z vinylu
Ahoj všem, chceme mít vinyl po celém domě vč.schodů. V obchodě nám řekli, že ty schody se dělají z …
peca07
Před 7 lety
8
Cena za vinylovou podlahu i s prací?
Dobrý den, mohu se zeptat kolik jste tak cca měli cenové nabídky, popř. kolik jste dali za m2 podla…
suchos
Před 7 lety
23
Stavební firma Ostrava a okolí
Hledám firmu, která nám postaví domek 4+kk. Projekt už máme. Rádi bychom někoho spolehlivého a za d…
tedrezka
Před 7 lety
1
Jaký typ a roměr střešního okna nad schodištěm?
Jaký máte rozměr a typ střešního okna nad schodištěm? Budeme mít točité schodiště do U a kvůli pros…
tulda27
Před 7 lety
22
Je barva HET je vhodná na sádrové omítky?
Sádrové omítky by měli mít schopnost absorbovat vlhkost, a pak jí zase uvolnit do interiéru, takže…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
6
Zapravení mezer po průchodech v SDK
Dali byste přesto jen pásku jen pásku a zatmelili, nebo nejdříve doplnili kousky SDK?
walckiers
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Přepis elektřiny a vody při koupi rodinného domu - postup
Zdravím, může mi někdo poradit jak postupovat? Máme podepsanou kupní smlouvu a prodávající se až př…
makymj
Před 7 lety
5
Polystyren mezi kabely vedoucímu k domovnímu rozvaděči
Kabely jsou vedeny po základové desce, podél zdí, k nim je doložený šedý polystyren, pak je to zali…
dreambox
Před 7 lety
2
Stavební firma z Ostravy a okolí na zděný dům 4+kk - recenze
Sháním stavební firmu, která nám postaví zděný domeček 4+kk. Projekt už máme. Máte nějaké tipy? Dík…
jose10r
Před 5 lety
3
Zásady vedení různých el. kabelů v zemi
Dobrý den, může být prosím HDO kabel vedený z antoníčku do domu vedený hned vedle hlavního el, při…
tulda27
Před 7 lety
3
Externí přisávání do krbu - zakončení
Máme externí přisávání z plastové KG trubky, firma nám to ukončila takto. Chtěl bych se zeptat, jak…
jarin1
Před 3 lety
29
Koupelna Rako Random - šedá nebo hnědá
Ahoj. Máte někdo koupelnu Rako Random? Šedou nebo hnědou? Jak jste spokojeni s dlažbou i obkladama.…
martinak18
Před 4 lety
18
Na co připevnit Antoníčka?
Dobrý den všem, mají mi na hranici pozemku dělat rozvodnou skříň s elektroměrem ale bez pilíře. D…
lysakpav
Před 7 lety
5
Návrh kuchyně - vaše názory
Zdravím. Řešíme tvar kuchyně, pomoc specializovaného designera nechceme. Máme místnost, která bu…
skunkos
Před 7 lety
12
Jak zvýšit podkroví a ponechat umístění oken ve stejné výšce?
Ahojte střecháčci, jdu si k vám pro radu. Stavíme podkrovní dům a v průběhu stavby jsme se rozhodli…
clionx
Před 7 lety
17
Pultová střecha - panely spiroll nebo dřevo - zkušenosti
Ahoj, budeme stavět řadový dům, kde máme povinnou plochou střechu, zatím vize zde: http://www.modr…
wwwdancer
Před 7 lety
5
Zachování vzhledu stodoly u dřevostavby - vaše názory
Ahoj jaký je dle Vás tradiční vzhled stodoly, budeme stavět dřevostavbu na místě, kde před tím stál…
tulda27
Před 7 lety
17
Praskliny v základové desce - je to problém?
Má tady prosím někdo zkušenost den po zalití betonem s prasklinami na základové desce? Je to velký …
peking53
Před 4 lety
22
Alternativa podhrabových desek u svařovaného pletiva
Nemá prosím někdo nápad čím nahradit podhrabové desky u svařovaného pletiva? Napadlo nás vyrobit "ž…
si_m1
Před 7 lety
1
Vyrovnání podlahy kombinace dlažba - beton
Resim situaci, kdy mam podlahu v mistnosti v 1.patre jednu cast beton(po sundani lamina). Nekde uz …
azsinanecovzpomenu
Před 7 lety
1
Zkušenost a rozpočet na zvednutí střechy?
Dobrý den, kupujeme rodinny dům, který má v patře celkem nízké stropy a když k tomu pripočtu sklo…
lysakpav
Před 7 lety
5
Máte někdo položenou dlažbu Refin plant?
Dobrý den,mate někdo zkušenost s dlažbou Refin plant ?Zvazujeme ji dat do chodby?
freemind
Před 6 lety
2
Jaká je údržba venkovních žaluzií?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na údržbu venkovních žaluzií? Jak udržujete čisté, jak a čím umývá…
petra66m
Před 7 lety
11
Spotřebiče Gorenje nebo Beko
Hezký den, potřeboval bych poradit ohledně výběru vestavných spotřebičů do kuchyně. Já jsem vybral…
mirekb
Před 7 lety
8
Mohou být na domech umístěna okna z obytných místností?
Ahojte, mohou být umístěna okna z obytných místnostní u domů, které jsou vzdáleny 4 metry od sebe, …
brouk17
Před 7 lety
5
Dům se sklípkem kde je voda - brát nebo nebrat?
Dívám se po domu ke koupi (starší, do cca 3 milion plus mínus). Setkal jsem se v nedávné v době v j…
vladimirsvorba
Před 7 lety
6
Podlaha Par-ky premium oak
Dobry den, mate prosim niekto skusenost s touto podlahou? Chceme si ju dat do domu, asi ju nalepit.…
tomas80
Před 7 lety
2
Podzimní vertikutace trávníku - kdy je vhodná?
Ahoj, prosím zkušenější o radu, kdy bude letos vhodné pustit se s vertikutatorem do travniku? Po …
telatka
Před 7 lety
5
1
2
…
462
463
464
465
466
…