O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak dlouho vám schnul anhydrit?
Dobrý den, jak dlouho? :) my jsme vylívali v dubnu a pořád není suchej tak, jak si podlahář předs…
marrei
Před 7 lety
13
Kdy se dává revize na elektro?
Dobrý den. Zajímá mě jedna věc. Elektriku zatím jedeme přes stavebni rozvadec. Zásuvky si osadime …
doog
Před 7 lety
8
Nábytek z Lidlu - zkušenosti
Máte prosím zkušenosti s nábytkem z Lidlu? Konkrétně se mi jedná o tuto komodu https://www.lidl-sh…
lucka_dc
Před 7 lety
5
Kde mohu získat verné mix 2?
Chci koupit verné mix 2, ale nevím, kde to zvládnu. Možná, kdo ví, který web si vybrat? Zde jsou c…
delavert
Před 7 lety
1
Krbová kamna s výměníkem - máte zkušenost?
Zdravim, chci teplovodni podlahove topeni a abych si pomohl od spotreby elektriky, chtel bych kachl…
blackwaters
Před 2 lety
18
Návrh na rozmístění sanity a obklady
Zdravím všechny, sice jsem prošla snad všechny diskuze, ale stejně, můžete mi poradit z rozmístěním…
shelbymerrick
Před 7 lety
11
Zkušenost s náklady na rekonstrukci bytu 3+1?
Zdravím, zrovna dělám menší rekonstrukci bytu 3+1(88m2) ve starším domě v Praze a firma, která m…
sdkguru
Před 6 lety
23
Reklamovat nebo nechat poškozené obvodové zdivo Ytong?
Ahoj, měl bych dotaz ohledně toho, zda máme u zhotovitele, který nám zdí dům reklamovat nedodržené …
petrikcz1
Před 7 lety
18
sponzor fóra
Dlažba v dřevodekoru na terasu - kde sehnat?
Zdravim, prosim o rady, jestli nemate podobnou zkušenost. Shanime na terasu dlazbu ve drevodekoru -…
lusil13
Před 7 lety
1
Zkušenost s jidelní židlí ve skandinávském stylu?
Ahoj, zajímá mě, jestli má někdo zkušenosti s podobnými židlemi? Docela se mi líbí, ale co kvalita?…
denisahajdukova
Před 1 rokem
20
Prasklá a zvednutá nivelace od anhydritu na podlaze
Dobre rano vsem, prosim o vase nazory na tuto situaci: firma ktera nam vylivala anhydrit ho v koupe…
hamikaw
Před 7 lety
13
Pojezd pod pračku kvůli uklízení
Ahojky , Vy co máte pračku a sušičku nad sebou a máte to ve výklenku. Máte pod prackou nějakou pod…
bayt
Před 6 lety
11
Izolace fasády 16mm - zkušenost
Dával někdo z Vás 160mm izolaci?
suchos
Před 7 lety
11
Akrylátová vana - s jakou značkou máte zkušenost?
Jakou značku akrylátové vany máte, popř. recenze. Měli jsme vybranou od Ravaku, ale kamarád si ji p…
greenwitch
Před 7 lety
5
Dřez z materiálu Tectonite - jste spokojeni?
Dobrý den, máte někdo dřez z Tectonite materiálu? Jste spokojeni?
aludanewra
Před 4 lety
2
Jak odradit ptáky od zateplení fasády?
Zateplili jsme bytový dům (snad nevadí, že dávám do Rodinných domů, ale jiné téma k zateplení jsem …
betelgeuzz
Před 7 lety
1
Žumpa vs. ČOV vs. kořenovka
Narazil jsem na tento článek, zajímaly by mě Vaše zkušenosti a reálné ceny. Chceme budovat dům a je…
pedrop
Před 7 lety
1
Koupelnové studio v Praze - recenze
Nechal jste si někdo zrealizovat celou koupelnou od návrhu až po realizaci ze studia v Praze? Siko,…
petrikcz1
Před 7 lety
3
Okna a dveře v hliníku od Ri okna - vaše zkušenosti
Vím, že to tu již bylo x krát řešeno, ale měla bych dotaz zda Vám v nejbližší době někdy nemontoval…
mentoxska
Před 1 rokem
3
Podlahové teplovodní topení nebo odporové dráty?
Mam jednoduchy dotaz... Resim jestli dat teplovodni podlahove topeni nebo odporove draty. Kdyz tep…
honzik75
Před 7 lety
30
Hoxter Haka 37/50 WI teplovodní krbová vložka - recenze
Dobrý den, má někdo tuto konkrétní teplovodní vložku, můžete se podělit o zkušenosti? A vůbec zkuše…
ptjj
Před 7 lety
9
Zkušenost s popraskanými stropy v dřevostavbě?
Dobrý den, nechali jsme si postavit dřevostavby já s manželem a dcera s přítelem, v unoru jsme se s…
radim_c
Před 7 lety
12
Rada : Plastové střešní okno + lemování - pro plechovou krytinu výšky 25mm COMEX KLIK
Dobrý den , budeme dávat střešní okno na naší chatku kde plánujeme výměnu krytiny za COMEX KLIK výš…
wario
Před 7 lety
5
Čím provonět dům?
Dobrý večer, prosím o tipy, čím provonět dům? Aby to nějakou dobu vydrželo a aby to taky pěkně vyp…
denisa_hajdukova
Před 9 měsíci
22
Zkušenosti s programem na tvorbu projektu
Dobrý den, můžete prosím doporučit, nejlépe z vlastní zkušenosti, program pro tvorbu projektu domu?…
kateee1111
Před 7 lety
11
Zkušenost s kotlem na dřevo v novostavbě
Zdravím, je tu jeste nekdo kdo ma tento system v novostavbe? Vsude se sklonuje jen tepelne cerpadlo…
pavlik74
Před 7 lety
26
Balkon nebo pergolu?
Máme podkrovní byt a k němu vlastní zahradu. Rozhodujeme se, zda z obýváku v patře udělat velký bal…
soleilll
Před 7 lety
11
Kde jste pořídili a za jakou cenu buňku na stavbu?
Hezký den všem. Co jste použili na uskladnění cementu, lopat atd.? A kde jste něco sehnali? A jaka …
luckavra
Před 7 lety
13
Doporučení krbové vložky na občasné zatopení
Dobrý den, na topení máme TČ. Chceme si pořídit ještě krbovou vložku (komín máme) na občasné zatope…
tomas80
Před 7 lety
12
Lustr do obýváku - přiznané krovy
Prosím,máte někdo vysací dlouhý lustr v obýváku, kde nemáte strop,ale přiznané krovy ? Díky za insp…
alusha13
Před 7 lety
1
1
2
…
460
461
462
463
464
…