O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tip na firmu zděných domů na klíč ze Zlínského kraje
Hezky den, máme koupeny pozemek ve vesničce u Zlína a hledáme firmu, která by nám postavila zděný d…
wednesdayl
Před 6 lety
2
Potravinová skříň - jaký typ?
Do nové kuchyně plánujeme potravinovou skříň širokou 45-50 cm. Váhám, jaký typ by byl nejvhodnější,…
ookami_hime
Před 7 lety
16
Montáž kuchyně Ikea - vyplatí se od nich?
Kupuji kuchyň z Ikei, jen ta montáž je raketa. 🙈 Mate někdo zkušenosti s montáži od nich, zda se vy…
eevvaa
Před 7 lety
10
Veranda načerno ?
Ahoj, potřebovala bych se prosím poradit. V roce 2008 jsme dostali stavební povolení na rekons…
puhelin
Před 7 lety
10
Nadpis v předsíni
Jaký máte nadpis v předsíni nad vchodovymi dveřmi? Buď nějaký nadpis (moje babička má třeba ten tra…
davex
Před 7 lety
16
Cena izolace rovné střechy
Dobrý den. Ráda bych se zeptala, kolik asi přibližně by mohlo stát zaizolování rovné střechy na gar…
davex
Před 7 lety
2
Koupě zasíťovaného pozemku - jak postupovat dál?
Dobrý den koupily sme zasitovany pozemek od obce, poradte prosim co dal? Musim delat mereni radonu,…
ookami_hime
Před 7 lety
9
Inteligentní rozvod v novostavbě - zkušenost s instalací
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat lidí, co mají zkušenosti s instalací chytré domácnosti na jejich ná…
playsgazelle0g
Před 2 lety
1
2
53
sponzor fóra
Jaký je povinný odstup stavby od cesty?
Ahoj, máme pozemek a chceme na něm zahájit stavbu. Jedná se o pozemek s možností individuálne rekre…
puhelin
Před 7 lety
2
Kanál v garáži pro opravu aut - jaké rozměry a izolace?
Chystám se stavět garáž a rozhodl jsem se že součástí bude i kanál na opravu aut potřeboval bych r…
melin6
Před 7 lety
2
Hořák na pelety od Blaze Harmony- zkušenosti
Prosím každého, kdo má zkušenosti s hořákem na pelety od Blaze Harmony, čí s jiným podobným ( rotač…
jarda77
Před 7 lety
1
Retenční nádrž na dešťovou vodu - doporučení
Ahoj všem. Nemáte někdo doporučení na retenční plastovou samonosnou nádrž 10-12m3 z Moravskoslezské…
martinn1
Před 7 lety
3
Doporučení na stavební firmu zděného domu
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o doporučení firmy, nejlépe z Prahy, Královo-Hradeckého či Par…
kaes
Před 7 lety
1
Tmavé skvrny na dřevěné venkovní podlaze Garapa
Na verandu jsme si nechali udělat podlahu z exotických dřevin (Garapa), kvůli životnosti, nenáročné…
pyramis
Před 1 měsícem
8
Instalace zárubní v rohu místnosti
Zdravím, má tu někdo dveřní zárubně instalované v rohu místnosti, tzn. příčka - roh a ne klasicky …
voky115
Před 7 lety
4
Lze použít čerpací jímku jako klasickou jímku?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli lze použít čerpací jímku jako klasickou jímku? Řeším situaci, …
strykofestr
Před 7 lety
4
Lze udělat kolaudaci bez podlahové krytiny?
Dobrý den, lze zkolaudova,t pokud v nějakých zatím nepoužívaných pokojích nebude položená podlahová…
adula000
Před 7 lety
7
Tlumič dorazu u oken a dveří
Ahojte, řešíme teď situaci, když máme vymalováno a když přijde např tchán a otevře okno, tak rá…
specnaz84
Před 7 lety
2
Impregnace spár v dlažbě - vaše zkušenosti?
Zdravím vas a prosim o vase zkusenosti s impregnaci cementove sparovacky v dlazbe a jeji ucinnost v…
janaa1
Před 7 lety
4
Musí být pergola zapsaná v katastru nemovitostí?
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda se musí pergola zapsat do KN. Jedná se o pergolu s pevnou střec…
puhelin
Před 7 lety
9
Názor na projekt bungalovu
Ahoj, mohli byste mi napsat připomínky k projektu přízemního bungalovu? Projekt vychází z předlohy …
bamak
Před 7 lety
1
2
40
Turbokotel revize/kondenzacni kotel odvod
Ahoj. V prvni rade me zajima zda nekdo vite jak je to se znovupripojenim turbokotle.Vim,ze jejich …
josef_vavra
Před 7 lety
3
Vedete hromosvod po okapu nebo vedle okapu?
Bojím se, že vedle okapu by to nevypadalo hezky.
walckiers
Před 7 lety
1
Jak zakončit takovýto detail střechy?
Jedná se o krajové tašky ve štítech. Chybí tam ještě poslední vrstva fasády, ale i tak si myslím, ž…
walckiers
Před 7 lety
1
Přibližná cena za zděný přístavek
Chtěla bych u domu přistavit dva pokojíky. Stavba z cihel,nebo něco levnějšího i základy . Veliko…
brazilka
Před 7 lety
11
Dětský pokoj 8m2 - je to dostačující?
Zdravím, je tu někdo, kdo má dětské pokojíčky o velikosti cca 8-9 m2? Máme v projektu dva dětské po…
klice
Před 7 lety
1
2
35
Qhouse vs. HP domy
Zdravím, není tu někdo kdo se rozhodoval mezi firmami Qhouse a HPdomy?? Potřebovala bych se zeptat …
katerinapelikanova
Před 6 lety
11
Změna vnitřních dispozic - rada
Zdravím, potřebuji poradit ohledně změny vnitřních dispozic, vnější obvodové zdivo a vnější otvory …
vernisse
Před 7 lety
9
Antracit okna i dveře a světlejší omítka - hodí se?
Mate prosim nekdo antracit okna i dvere s omitkou v barve zelenkave nebo tak neco jako ukazuji zde …
lumorad
Před 7 lety
6
Využíváte rozšířené funkce u pečící trouby?
Ahoj, prosím o Vaše zkušenosti. Rozhoduji se mezi základní A+ troubou - horkovzdušná s grilem htt…
blahova_andrea
Před 7 lety
11
1
2
…
483
484
485
486
487
…