O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Betonová kuchyňská deska?
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo má betonovou kuchyňskou desku?? Jaké máte s tímto materiálem zkuše…
nanyska
Před 7 lety
12
Ytong nebo cihla?
Prosim poradte z ceho stavet. Pokud uz mate hotovy dum jake mate zkusenosti s temito materiali deku…
wartx
Před 2 lety
9
Kolik by nám banka půjčila?
Dobrý den, prosím o radu. Nyní kupujeme pozemek za cca 2,25mil Kč. Zaplacenou máme zálohu 20% a ček…
s.arinka
Před 7 lety
7
Je tu někdo kdo bydlí kolem Mnichovic a Ondřejova? Jste spokojeni?
Zvazujeme koupi pozemku, a tak se chci zeptat jak se vam kolem Mnichovic a u Ondrejova zije? Jak se…
sarotka
Před 7 lety
1
Pračka a myčka vedle sebe v kuchyni - nevadí?
Ahoj, chtěla bych se zeptat :) Budeme si pronajímat byt a v kuchyni je místo pod linkou. Píšou,…
jozefka12
Před 6 lety
4
Odvodnění kolem základu novostavby
Ahoj, prosím o zkušenosti s odvodněním kolem domu novostavby. Pro představu máme dům zasazený do sv…
suchos
Před 7 lety
10
Šedá okna - jaké apu lišty?
Dobrý den všem, mohla bych se prosím zeptat jaké apu lišty při omítkách dávali majitelé šedých oken…
pevas
Před 7 lety
1
Vyhodnocení příkonu pro nové vytápění RD - na koho se obrátit?
Dobrý den, předěláváme domeček a paní na stavebním úřadě po nás k projektové dokumentaci vyžaduje …
pavluska88
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Centrální vysavač - ano či ne?
Ahoj všem. Stavíme domek, bungalov, a nyní je čas se rozhodnout, zdali centrální vysavač nebo ne. P…
petrazelhoty
Před 5 lety
30
Jak odhlučnit starý strop ze dřeva a rákosu?
Prosim, jake jsou moznosti odhlucneni stropu, ktery je stary dreveny s rakosem (+ oble rohy)? Vys…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
5
Voda a skvrny na dřevě nosníku
Pekný deň, firma nám začala osadzovať nosníky pod budúci dom, ide o nosníky z modřínu. Na jednom…
sarin_ka
Před 3 lety
6
Novostavba Praha Kobylisy
Dobrý den, jsme mladí manželé a uvažujeme o stavbě na klíč v okolí Prahy Kobylis. Bydlíme v nájmu, …
mitoma
Před 7 lety
23
Odstranění živého plotu
Krásný den, koupili jsme dům se zahrádkou kde na jedné straně máme na našem pozemku živý plot z thu…
puhelin
Před 7 lety
2
Bydlí někdo v Poleradech u Prahy?
Zdravím. S manželem uvažujeme nad koupí bytu v Poleradech u Prahy v developerském projektu NOVÉ PO…
carlot
Před 6 lety
2
Zatravňovací dlažba - přejet vibrační deskou?
Zdar, na dvoře realizujeme zatravňovací dlažbu Vega od Bestu, viz https://www.best.info/nas-sort…
lukoid
Před 7 lety
1
Hypotéka na 2 miliony
Dobrý den, budeme stavět a chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost. Pozemek je psaný …
mstrecha
Před 7 lety
18
Osvětlení do domku
rada bych se s vami poradila ohledne osvetleni do domku. Vybrali sme si LEDkove svetla od Emosu, al…
kackasz
Před 7 lety
7
Kdy lepit ipu po penetraci ?
Dobrý den, poradíte mi, prosím, jak dlouho před lepením Ipy zákl. desky může být deska napenetrovan…
ivankafiury
Před 7 lety
7
Ozvučení místnosti - doporučení firmy
Prosím má někdo ozvucenou místnost reproduktory které jsou zabudované ve zdech nebo ve stropu a ovl…
zaplik1
Před 7 lety
16
Bungalov 4+kk - názor na projekt
Ahoj, s manželem si už nějakou dobu lámeme hlavu nad projektem bungalovu. Vstup je ze severní stran…
jo5
Před 7 lety
5
Jaké čerpadlo do jímky na dešťovou vodu?
Zdravím, jaké by jste doporučili čerpadlo do jímky na dešťovou vodu. Dno jímky je cca 3m pod z…
nitro
Před 7 lety
7
Předělání špaletového okna na balkonové - postup
Predelavali jste nekdo klasicke spaletove okno na balkonove,tzn.pulka okno a druha dvere. Musi se u…
puhelin
Před 7 lety
2
Na kolik vyjde rekonstrukce staršího domu 3+1?
Hezky den preji, prosim o zkusenosti.Domecek prizemni 3+1 (80m2) a podkrovi ktere by se v budoucnu…
mikulas999
Před 7 lety
24
Jak máte řešený rohový spoj pracovní desky u kuchyňské linky?
Rohový spoj pracovní desky kuchyňské linky - prosím, jak to máte udělané? mám to ted připravené jak…
kikiwhite
Před 7 lety
18
Kondenzační kotel průtokový na topení a TUV
Zdravim, potreboval by som vediet nazor zkusenych a odbornikov na prutokovy kondenzacni kotel, bud…
kukynas
Před 7 lety
3
Dešťová voda a údržba střechy
Zdravím, kdo sbíráte dešťovku pro použití na zálivku, případně i domů na wc apod., udržujete něj…
ookami_hime
Před 7 lety
18
Japonské stěny - jste spokojeni?
Čeká nás zařizování interiéru novostavby.Řešíme zastínění oken.Nechci záclony ani žaluzie.V bytě te…
zuzekk
Před 7 lety
4
Elektrika - to už je konečný sloupek?
Dobrý den, už jsem z toho pitomá, dnes přišel dopis od firmy která dělala projekt na elektrinu k po…
adula000
Před 7 lety
6
Bungalov Fasthome 2 od firmy Gservisu - recenze
Zdravíčko, jakmile se nám podaří koupit pozemek, chceme stavět dům Fasthome 2 - http://www.gservis…
lucie89
Před 7 lety
4
Omítky, podlahy, sádrokartony - co nejdříve a proč?
Dobrý den, zajímalo by nás, v jakém pořadí se mají dělat omítky, podlahy a sádrokartony? Vyčetla js…
travejka
Před 7 lety
5
1
2
…
487
488
489
490
491
…