O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Závěsný program na stěnu ikea Rimforsa - máte někdo?
Dobry den, mate prosim někdo zavesny program od Ikea Rimforsa? Mohli byste prosim sem hodit fotku, …
syeli
Před 7 lety
4
Čím ošetřit dřevo s kůrou?
Dobrý den, prosím o radu všechny kutily... Čím ošetřit uříznutý "koláč" z kmene stromu včetně kůry…
luciemilf
Před 7 lety
1
Digestoř Elica Juno - recenze
Mate nekdo prosim zkusenosti s touto digestori???
cechylucy
Před 7 lety
2
Jak se zbavit plísně v bytě?
Všechny zdravím, přečetla jsen několik diskusí tu, v bytě máme plíseň a doopravdy hodně, už letěliy…
ajagachova
Před 7 lety
9
Umístění bidetové spršky
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu s umístěním bidetové spršky - přikládám nákres WC. Umývátko …
moozaj
Před 7 lety
18
Dotace pro novostavbu RD
Zajímá mě, jeké dotace využíváte při stavbě rodinného domu případně rady, tipy, postřehy a postupy …
jowana
Před 4 lety
28
Kuchyně - vaše inspirace, né bílou
Prosím, kdo máte kuchyni, ale aby tam nikde nebyla bílá, už je jich tolik, že se mi to nelíbí (nic…
vercajano
Před 6 lety
1
2
33
Zděný bungalov - z čeho stavět?
Uvažujeme o stavbě menšího bungalovu cca 12x12 m. Jsme oba laici, doteď bydlíme v paneláku, takže o…
evaluna
Před 7 lety
1
2
33
sponzor fóra
Kamerový systém - co vše je potřeba?
Prosím Vás, zvažujeme kamerový systém, ale v projektu se s ním nepočítá. Co vše k tomu potřebujeme…
dreambox
Před 7 lety
6
Pracovní a zádová deska do kuchyně v barvě dub gladstone
Dobry den, mate, prosim, nekdo kuchyni v bilem lesku a pracovni i zadovou desku v barve tabakovy du…
mirek_dusin
Před 7 lety
10
Dlažba Presbeton Holland Kombi colormix Piano nebo Kombitrio Beton Brož - kde sehnat?
Kde prosím teď sehnat za dobrý peníz jednu z těchto dvou dlažeb?Potřebujeme jí cca 100m2. Díky moc …
dvvv
Před 5 lety
16
Co to je za úchytky?
Dobry den, narazila jsem na tyto uchytky, moc se mi libi, ale nemohu nikde najit, jak se jmenuj…
jakub_rohel
Před 5 lety
17
Sekční garážová vrata Trido a Kružík - zkušenosti
Zdravím všechny, chci se optat na zkušenosti s těmito sekčními vraty a to zejména na kvalitu prove…
jan211
Před 6 lety
17
Jak vydláždit vjezd u domu a garáže?
Dobry den, prosim o radu jak a čím vydlazdit tuto plochu? I s pristreskem u garáže to je 140 m2 …
j.b.
Před 7 lety
7
Kondenzační kotel do novostavby RD
Dobrý den, poradíte mi prosím vhodný kondenzační kotel do novostavby přízemního RD? TZ jsou vypočít…
melin6
Před 7 lety
2
Zkušenost s podlahou Egger s korkovou vložkou
Nemá někdo prosím zkušenost s podlahou Egger s korkovou vložkou? Nemohu nikde dohledat tepelný odpo…
ptjj
Před 6 lety
4
Vchodové dveře materiál - s jakým jste spokojený?
Dobry den,zajimal by mě material s kterych mate vchodove dvere a jste spokojeni???
neonkarybka
Před 7 lety
5
Dispozice koupelny, prosím o radu
Ahoj všichni, Jak by jste prosím vyřešili dispozičně naší podkrovní koupelnu, mě to takhle prost…
nikus30
Před 7 lety
15
Jakým způsobem jste pokládali podlahový EPS?
Ahoj. Čeká mi objednání podlahového EPS a tedy musím vyřešit skladbu celé podlahy. Moje otázka: Jak…
hbboy
Před 7 lety
13
Bungalov svépomocí 4+kk. Odhad kolik si vzít hypotéku?
Zdravím, chystáme se stavět bungalov o rozměrech 17x10 metru situovaný jako 4+kk+garáž . Teď se chy…
tomasmartinek
Před 5 lety
1
2
59
Odsavač pár bez komínu
Ahoj prosím potřebovala bych poradit. Nemáme možnost v bytě dát digestoř komínovou a tak by jsme …
elimis1
Před 7 lety
6
Koupě domu, kde je velká vlhkost - ano či ne?
Ahoj lidičky. Po strasne dlouhé době se jdu zase zeptat, jestli jít do rekonstrukce 100 let stare h…
krumpac
Před 7 lety
6
Stříkaná izolace od firmy Honter. Máte nějaké zkušenosti?
Zdravím Vás, máte prosím nějaké zkušenosti se stříkanou izolací od firmy Honter? Děkuji
martin_hanak
Před 4 lety
4
Postup realitních kanceláří
Dobrý den :) chceme řešit koupi domu přes RK a neznáme žádné postupy. Nyní máme i sjednanou prohlíd…
zuzekk
Před 7 lety
8
Betonování schodů v zimě
Čim přikrýt betonové schody, když je v noci minus 5?
krumpac
Před 7 lety
2
Kombinace dubu, bílé a tmavé pracovní desky
Ahoj, uvazujeme o kuchyni s hornimi skrinkami v dubovem drevodekoru, spodek v bile barve a tmavou p…
telatka
Před 7 lety
10
Jaký odstín podlahy vybrat k nábytku v dekoru bardolino?
Ahoj, prosím o radu, jaký odstín podlahy vybrat k dekoru bardolino ? V tomto dekoru bude kuchyň i …
blahova_andrea
Před 7 lety
3
Jak se dostat ke komínu?
Ahoj, řešíme kudy ke komínu, kvůli kominikovi,jestli z baráku nebo po střeše. Budeme mít krbova kam…
ivaa32
Před 7 lety
20
Robotický mop vs. vysavač
Ahoj, je lepší robotický mop nebo vysavač? Nebo máte někdo zařízení 2v1? Nebo je lepší koupit každý…
lins
Před 7 lety
12
Podlahové topení, radiátory a střešní okna - jak řešit?
Ahoj, vím že se to tu probírá, ale stejně v tom mám bordel. Jsme teprve na začátku, vyřizujeme zatí…
tomasku
Před 5 lety
18
1
2
…
530
531
532
533
534
…