O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Uzavření hypotéky s odložením začátku čerpání až o rok
Máte někdo zkušenosti s uzavřením hypotéky a odložením začátku čerpání až o rok ? Jde mi o nyněj…
nobondgirl
Před 7 lety
18
Úroky z hypotéky na pozemek
Je zde někdo, kdo si uplatňuje v daňovém přiznání úroky z úvěru na pozemek, který aktuálně není ved…
sarkatr
Před 7 lety
10
Cenové rozpětí fasády
Zdravím Vás přátelé, Měl bych jednu otázku na kterou doufám existuje reálná odpověď. Určitě tady…
zateplenifasady
Před 7 lety
2
Betónová dlažba imitace dřeva
Ahoj máme příjezdovou cestu zhruba 13x5 m (plus nějaké chodníčky kolem domu). Máte nápady co tam po…
deto_oesya
Před 7 lety
3
Jakou zdravotně nezávadnou barvou natřít dětskou dřevěnou postýlku?
Prosím, poradí někdo, jakou barvu zvolit, aby byla vhodná na dřevěnou dětskou postýlku? Děkuji
jakuda
Před 7 lety
3
Okna 1500x750 - jedno nebo dvoukřídlé?
Rádi bychom se zeptali, zda má někdo v domě okna o rozměru cca š:1500 x v:750 ve dvoukřídlém proved…
rejsecka
Před 7 lety
5
Co je to za dlažbu?
Dobrý den, věděl by někdo z vás, co by to mohlo být za dlažbu? Děkuji za možné tipy
stefi1997
Před 7 lety
3
Rada ohledně odstínu fasády
Ahoj, prosím Vás mám nálehavý dotaz. Chci pomalu objednat na jaro barvu na fasádu a na poslední ch…
elisss54
Před 6 lety
5
sponzor fóra
PSK portál - plus vs. komfort
Dobrý den. Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi PSK portal PLUS a PSK portal komfort? Jestli jsem po…
jose10r
Před 7 lety
5
Tepelný čerpadlo vs. krb - co byste si vybrali vy?
Dobrý den, prosím o Váš názor. 1. Krb. vložka Hoxter + aku nádrž (s el. patronou) + bojler + podl…
akoinac
Před 7 lety
10
Porucha Boilerove Tepelne cerpadlo - skusenosti
dobry den, potreboval by som radu s tymto tepelnym cerpadlom. Zijeme na vychodnom slovensku, servis…
rastorychna
Před 7 lety
1
Nákupní centra - opravdu tam nikdo nenakupuje?
Ahoj. Sleduji toto a i jiná podobná fóra již delší dobu v rámci blížícího se termínu stavby našeho …
puhelin
Před 7 lety
22
Tepelné čerpadlo vs. plyn
Ahoj, nyní se nám kreslí projekt na RD a já bych už se měl kvůli stavebnímu povolení rozhodnout jak…
petr13
Před 7 lety
10
Bungalov do L 12,5x12,5m - inspirace
Dobrý den , sháním inspiraci (exteriér, půdorysy) pro bungalov do L - střecha pultová nebo sedlová…
davex
Před 6 lety
10
Nabíječka na elektrické auto do garáže
Prosím o radu, pokud máte někdo zkušenost s instalací (a používáním) nabíječky v garáži. Zatím jsme…
jumpmans
Před 7 lety
3
Vsak a nádrž na dešťovku - jílovité podloží
Zdravím, řeším na jílovitém pozemku (30cm ornice a pak 3-4m jíl) vsak a nádrž na dešťovku. Nádrž …
lezlaha
Před 7 lety
11
Stropní digestoř nad varným ostrůvkem. Jakou?
Ahoj, mate nekdo zkusenosti se stropnim digestorem nad varnym ostruvkem? Popřípadě napište znacku a…
verunky
Před 7 lety
2
Prosím o porovnání cenové nabídky
Dobry den vsem, momentalne resim kuchynskou linku, potrebovala bych porovnat cenu, linka 3,9m spo…
nikus30
Před 7 lety
24
Návrh koupelny,prosím poraďte
Dobrý den, prosím o názor všech, s manželem se nemůžeme dohodnout na konečném rozmístění koupelny. …
mariacek
Před 6 lety
29
IP kamera do interiéru
Ahoj, prosím o rady ohledně ip kamery do interiéru... Zkušenosti, rady, postřehy. Hlavními kritérii…
wwwdancer
Před 7 lety
2
Jakou pěknou a funkční lampu na pracovní stůl?
Hledám lampu na pracovní stůl do dospělácké pracovny, která by byla vzhledově pěkná, ale zároveň do…
doudelka55
Před 6 lety
5
Orientační rozpočet. Jak zjistit kolik bude dům stát?
Zdravím, existuje nějaka orientační pomůcka na výpočet "kolik bude stát dům"? ... plánujeme stavět …
mitoma
Před 4 lety
1
2
39
Co platíte obkladači?
Zdravím, mám dotaz, možná podle názvu zvláštní, ale ráda bych si to ujasnila. Pan, řekněme mistr,…
slamer
Před 3 lety
1
2
44
Dá se převést trvalý porost na stavební pozemek kde je ochranné pásmo vodního zdroje 2. stupně?
Dobrý den, dostal jsem od otce pozemek, ale je veden jako trvale travní porost a je veden v ochrann…
geodett
Před 7 lety
3
Litinová krbová vložka s výměníkem - doporučení
Zdravím všechny. Už nějakou dobu se peru s problémem sehnat kvalitní , pokud možno celolitinovou kr…
mat11
Před 7 lety
10
Okna - exteriér antracit (REN 7016) a interiér bílá
Ahoj, máte někdo barevnou kombinaci oken - vně tmavá (nebo nějak jinak barevná) a uvnitř bílá? Pros…
martas85
Před 5 lety
12
4+kk bungalov, jak řešit klidovou část?
Dobrý den, rád bych se na vás obrátila s prosbou o kritiku změny půdorysu. Chceme dvě koupelny, urč…
hkprosecco
Před 7 lety
6
Tepelné čerpadlo vzduch/voda kolik Vás tady je? Zkušenosti? Náklady?
Ahoj všem, vím, otázky okolo TČ jsou pořád dokola, ale nechci řešit návratnost a do detailu ekon…
kopca89
Před 2 lety
1
2
...
...
4
5
134
Výběr vchodových dveří do starého domečku
Dobrý den, vybírám nové vchodové dveře do staršího baráčku v rekonstrukci, mohly byste sem prosí…
pettkaaa
Před 7 lety
1
Postavení nové chaty - orientační cena
Dobrý den, máme v plánu zbořit starou zděnou chatu a postavit novou. Zatím zjišťuji co a jak a hla…
vernerhana
Před 3 lety
12
1
2
…
532
533
534
535
536
…