O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co je to za dlažbu?
Dobrý den, věděl by někdo z vás, co by to mohlo být za dlažbu? Děkuji za možné tipy
stefi1997
Před 7 lety
3
Rada ohledně odstínu fasády
Ahoj, prosím Vás mám nálehavý dotaz. Chci pomalu objednat na jaro barvu na fasádu a na poslední ch…
elisss54
Před 6 lety
5
PSK portál - plus vs. komfort
Dobrý den. Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi PSK portal PLUS a PSK portal komfort? Jestli jsem po…
jose10r
Před 7 lety
5
Tepelný čerpadlo vs. krb - co byste si vybrali vy?
Dobrý den, prosím o Váš názor. 1. Krb. vložka Hoxter + aku nádrž (s el. patronou) + bojler + podl…
akoinac
Před 7 lety
10
Porucha Boilerove Tepelne cerpadlo - skusenosti
dobry den, potreboval by som radu s tymto tepelnym cerpadlom. Zijeme na vychodnom slovensku, servis…
rastorychna
Před 7 lety
1
Nákupní centra - opravdu tam nikdo nenakupuje?
Ahoj. Sleduji toto a i jiná podobná fóra již delší dobu v rámci blížícího se termínu stavby našeho …
puhelin
Před 7 lety
22
Tepelné čerpadlo vs. plyn
Ahoj, nyní se nám kreslí projekt na RD a já bych už se měl kvůli stavebnímu povolení rozhodnout jak…
petr13
Před 7 lety
10
Bungalov do L 12,5x12,5m - inspirace
Dobrý den , sháním inspiraci (exteriér, půdorysy) pro bungalov do L - střecha pultová nebo sedlová…
davex
Před 6 lety
10
sponzor fóra
Nabíječka na elektrické auto do garáže
Prosím o radu, pokud máte někdo zkušenost s instalací (a používáním) nabíječky v garáži. Zatím jsme…
jumpmans
Před 7 lety
3
Vsak a nádrž na dešťovku - jílovité podloží
Zdravím, řeším na jílovitém pozemku (30cm ornice a pak 3-4m jíl) vsak a nádrž na dešťovku. Nádrž …
lezlaha
Před 7 lety
11
Stropní digestoř nad varným ostrůvkem. Jakou?
Ahoj, mate nekdo zkusenosti se stropnim digestorem nad varnym ostruvkem? Popřípadě napište znacku a…
verunky
Před 7 lety
2
Prosím o porovnání cenové nabídky
Dobry den vsem, momentalne resim kuchynskou linku, potrebovala bych porovnat cenu, linka 3,9m spo…
nikus30
Před 7 lety
24
Návrh koupelny,prosím poraďte
Dobrý den, prosím o názor všech, s manželem se nemůžeme dohodnout na konečném rozmístění koupelny. …
mariacek
Před 6 lety
29
IP kamera do interiéru
Ahoj, prosím o rady ohledně ip kamery do interiéru... Zkušenosti, rady, postřehy. Hlavními kritérii…
wwwdancer
Před 7 lety
2
Jakou pěknou a funkční lampu na pracovní stůl?
Hledám lampu na pracovní stůl do dospělácké pracovny, která by byla vzhledově pěkná, ale zároveň do…
doudelka55
Před 6 lety
5
Orientační rozpočet. Jak zjistit kolik bude dům stát?
Zdravím, existuje nějaka orientační pomůcka na výpočet "kolik bude stát dům"? ... plánujeme stavět …
mitoma
Před 4 lety
1
2
39
Co platíte obkladači?
Zdravím, mám dotaz, možná podle názvu zvláštní, ale ráda bych si to ujasnila. Pan, řekněme mistr,…
slamer
Před 3 lety
1
2
44
Dá se převést trvalý porost na stavební pozemek kde je ochranné pásmo vodního zdroje 2. stupně?
Dobrý den, dostal jsem od otce pozemek, ale je veden jako trvale travní porost a je veden v ochrann…
geodett
Před 7 lety
3
Litinová krbová vložka s výměníkem - doporučení
Zdravím všechny. Už nějakou dobu se peru s problémem sehnat kvalitní , pokud možno celolitinovou kr…
mat11
Před 7 lety
10
Okna - exteriér antracit (REN 7016) a interiér bílá
Ahoj, máte někdo barevnou kombinaci oken - vně tmavá (nebo nějak jinak barevná) a uvnitř bílá? Pros…
martas85
Před 5 lety
12
4+kk bungalov, jak řešit klidovou část?
Dobrý den, rád bych se na vás obrátila s prosbou o kritiku změny půdorysu. Chceme dvě koupelny, urč…
hkprosecco
Před 7 lety
6
Tepelné čerpadlo vzduch/voda kolik Vás tady je? Zkušenosti? Náklady?
Ahoj všem, vím, otázky okolo TČ jsou pořád dokola, ale nechci řešit návratnost a do detailu ekon…
kopca89
Před 2 lety
1
2
...
...
4
5
134
Výběr vchodových dveří do starého domečku
Dobrý den, vybírám nové vchodové dveře do staršího baráčku v rekonstrukci, mohly byste sem prosí…
pettkaaa
Před 7 lety
1
Postavení nové chaty - orientační cena
Dobrý den, máme v plánu zbořit starou zděnou chatu a postavit novou. Zatím zjišťuji co a jak a hla…
vernerhana
Před 3 lety
12
Uložení kabelu na zahradě, do jaké hloubky?
Ahoj, mám v plánu přes celou zahradu položit kabel, celkem to bude kolem 50m, takže se mi nechce mo…
petrsv1000
Před 7 lety
9
Komentář k návrhu 4+kk bungalov
Prosím o kritiku, komentáře, myšlenky k projektu domu. Vchod do domu je z jihu kvůli příjezdové ces…
subsomi
Před 7 lety
29
4+kk se dvěma šatnami, poradíte?
Dobrý den, rád bych se na vás obrátila s prosbou o kritiku změny půdorysu. Chceme dvě koupelny, urč…
petradum
Před 7 lety
3
Připojení stavebního rozváděče + revize
Zdravím, požádal bych Vás o radu; pokud potřebuji revizi nového odběrného místa, co vše elektrikář…
hbboy
Před 7 lety
6
Vzniklá mezera mezi obvodovou zdí a příčkou
Dobrý den, máme hrubou stavbu z Ytongu. Dnes jsme si všimli, že mezi nosnou zdí a příčkou se udělal…
zaplik1
Před 3 lety
22
Přiznané trámy - jakým způsobem je nejlépe ošetřit?
Ahoj, chci se zeptat, jakým způsobem je nejlepší ošetřit přiznané trámy v kuchyni propojené s ob…
kafr
Před 7 lety
5
1
2
…
532
533
534
535
536
…