O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Flexi půjčka na střechu
Dobrý den, ocitli jsme se v takové situaci.. Už 3 týdny čekáme na odhadce aby přišel na stavbu a uv…
plaintruth
Před 8 lety
3
Zemnící pásek v základech
Zdravíčko, mám dotaz ohledně zemnícího pásku. Máme bungalov 15,75 x 9 m , v projektu máme psaný …
dyrup
Před 8 lety
13
Přípojka vody a kanalizace, je potřeba souhlas od VAK?
Dobrý den, chtela jsem se zeptat, kdyz budem delat pripojku na vodu a kanalizaci, jesli je potřeba …
dertoas
Před 8 lety
8
Podpisy sousedů
Dobrý večer, chtěla bych ze zeptat ... vyřizujeme ohlášku a všichni sousedé mi už dávno podepsa…
kkamcatko
Před 8 lety
3
Elektřina a voda v jednom výkopu
Zdravím Vás, mám otázku. ;-) Od přípojky, kterou máme na našem pozemku (elektřina + voda), potře…
kacule26x
Před 8 lety
8
Co je nutné dokoupit k bateriím?
Dobrý den, vybírám baterie do koupelny a tak by mě (kvůli konečné ceně) zajímalo, co dalšího je k …
sejny
Před 8 lety
5
Anhydrit nebo beton do novostavby?
Prosím zkušenosti anhydrit nebo beton na podlahu do novostavby? Topení teplovodní podlahové. Děkuji
lucil07
Před 7 lety
12
Projektant na RD v Pohořelicích (Brno-venkov)
Prosím doporučte spolehlivého projektanta, který by vypracoval projekt RD a ideálně vyřídil i stave…
annaliesa
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Můžeme získat hypotéku?
Ahoj potrebuji radu zda se stim uz nekdo setkal. Chceme zadat o hypoteku na dum ktery mame vyhlidnu…
spaly
Před 8 lety
12
Omítání Miako stropů s železnými íčky nebo zvolit sádrokarton
Dobrý den, měl bych prosím dotaz pro zkušenější. Stavím patrový RD, strop mám Porotherm Miako. …
coptman
Před 8 lety
3
Podsklepená terasa - co pod terasová prkna?
Ahoj, stavíme si chatku na zahrádce a momentálně řešíme terásku: celý domek a zčásti terasa jsou …
han_g
Před 8 lety
3
Přípojka na elektriku vedená v zemi
Prosim,máte někdo zkušenost s přípojkou vedenou v zemi? Bylo nam řečeno, že stroj, co bude dělat př…
coptman
Před 8 lety
7
Sprchový kout Radaway - recenze
Máte někdo sprchový kout od fa Radaway (země původu Polsko)?Děkuji předem za recenze a tipy na podo…
jarkap7
Před 8 lety
1
Životní pojištění k hypotéce - ano či ne?
Ahoj, zajimalo by me, zda jste si k hypo brali zivotni pojisteni a pokud ano, tak od koho ho mate a…
jumpmans
Před 8 lety
2
Zhodnocení projektu - bungalov úzký pozemek
chtěl bych slyšet váš názor na půdorys výstavby plánovaného bungalovu. -bungalov bude stát na úzké…
jurajof
Před 8 lety
31
Věšák na klíče - rodina, kde sehnat?
Ahoj střecháčci, nedávno jsem zde zahlédla věšák na klíče na kterém byla postava mamky, taťky, …
pcprincess
Před 8 lety
4
Umístnění okapního žlabu
Zdravim vsichni, Vybirame projekt domku a s manzel nerozumine jedne regulative: "Ukončení střech…
lahm
Před 8 lety
6
Střecha KM beta briliant černá, máte jí někdo?
Ahoj, máte někdo střechu s touto krytinou ? jak jste spokojení popřípadě bych byl vděčný za foto st…
nininka23
Před 8 lety
3
Vylití podlah před omítkami, jakou použít dilatační pásku?
Ahoj, z technických důvodů budeme muset dělat podlahy (polystyren+strojově hlazený beton.potěr) pře…
bamak
Před 8 lety
2
Výběr interierových dveří - jaká značka?
Ahoj všem, už tady řada diskusí na toto téma proběhla, ale mě spíše zajímá, do jaké jít značky,…
jandour
Před 4 lety
29
Zazimování vody na stavbě
Poraďte prosím, jak zazimovat vodu na stavbě. Mám vyvedenou přípojku a osazenou vodoměrem ve výšce …
bamak
Před 8 lety
2
Kde a jaké máte uzavřené životní pojištění na tzv. "živitele rodiny" v případě hypotéky?
U které instituce a za jakých podmínek máte uzavřené životní pojištění na člověka, který "táhne" ro…
masoox
Před 8 lety
6
Pronájem bytu Praha, za kolik?
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat za kolik se pronajímají byty 2+1 s balkonem v Praze 6, Bořisl…
ivko20
Před 8 lety
9
Střešní okna, slyšíme zvuky z venku - kde je chyba?
Máme střesni okna fakro a zdá se nám že i když jsou všechny okna zavřená, že z venku slyšíme hlasy.…
stresnioknaeshop
Před 8 lety
6
Štít se hýbe, je to možné?
Je možné, že se po vyzdění štít trochu hýbe? Štít je 9,5m dlouhý a 2,3m vysoký. když jsem měl tak t…
walckiers
Před 8 lety
2
Kulatý ubrus, kde koupit?
Zdravím, prosím Vás, můžete mi doporučit nejlépe eshop, kde koupit ubrus na kulatý stůl? Prosím je…
alitero
Před 4 lety
2
Jak položit správně vinylové dílce?
Ahoj, čeká nás pokládka podlahy - máme vinyl,zámky. Sháníme informace, jak správně postupovat. Můž…
kkaccullka
Před 8 lety
9
Výmalba po jemných omítkách, jaký zvolit postup?
chystáme se vymalovat, já bych vzal váleček a vymaloval na bílo, tak jak to píšu, ale prý se to mus…
ladislavpetra
Před 8 lety
11
Úprava projektu koupeného s pozemkem
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor. Koupil jsem pozemek i s projektem a stavebním povolen…
kojot100
Před 8 lety
4
Vakuovačka na potraviny - s jakou značkou jste spokojeni?
Máte prosím někdo? Dejte tip s jakou značkou nebo konkrétním typem jste spokojení :-)
karl32
Před 8 lety
16
1
2
…
568
569
570
571
572
…