O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Už vám topí podlahové topení?
Zdravím, tak já nevím, připadám si doma jako vůl. Máme tepelné čerpadlo vzduch voda, loni topilo na…
zuzka3112
Před 8 lety
21
Porotherm 30 - broušené vs. obyčejné + zateplení
Rozhodujeme se mezi broušenými a obyčejnými cihlamy Porotherm 30. V projektu máme navržené ty brouš…
lysakpav
Před 8 lety
4
Profi návrh fasády na novostavbě
Ahoj, hledáme někoho kdo by nám byl schopen navrhnout styl a barvy fasády. Chtěli by jsme něco na …
zdenna
Před 8 lety
28
Výměna podlahy a podlahové topení
Ahojte prosím jaké mate zkušenosti s úpravami co se týká podlah místo plovoucí podlah vinyl a popří…
xjitula
Před 8 lety
1
Změna záměru stavby
Je tu někdo, kdo si prošel tím, že měl projekt na cihlový dům, udělaný odhad, schválenou hypotéku, …
blahova_andrea
Před 8 lety
4
Výběr typového projektu a jeho umístění na pozemku
Dobrý den, chtěla bych požádat o rady, jak nejlépe umístit dům na pozemku. Máme vybraný tapový pro…
zbranda
Před 8 lety
2
Kuchyňské skříňky dekor dřeva - vaše inspirace
Ahojky všichni, moc moc prosím o fotky pro inspiraci ty, kteří mají skřÍňky v kuchyni v jakémkoliv …
jakuda
Před 8 lety
12
Projekt Bára od firmy Futur, máte zkušenosti?
Zdravím vás , všechny. S manželkou jsme koupili pozemek a vyhlédli si jednopodlažní dům Bára od fir…
janrab
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Doporučení na obkladače z Ostravy
Dobrý den, sháníme někoho kdo by nám oblozil koupelnu a wc. Cca 25 m2. Najede se zde někdo nebo můž…
1simca1
Před 8 lety
2
Woodface zkušenosti z roku 2017
Chteli by jsme zaridit skrine do zadveri, loznice a neco do obyvaku. Z minulosti vime, ze Woodface …
hajekmi
Před 8 lety
3
Titanzinková plochá střecha a její oprava
Zdravím. Řeším celkem velký problém s plochou střechou nad domem. Před 9 lety, kdy byla část domu v…
coleman_strecha
Před 8 lety
4
Oznámení o zahájení prací dodavatelsky, více dodavatelů
Provádíme rekonstrukci na st. Povolení, do žádosti jsem uvedla, že bude stavba ( okno + zmena užívá…
puhelin
Před 8 lety
5
Oprava plastového okna
Zdravim, Mohl by mi nekdo poradit jak zadelam dirky v ramu okna? Daval jsem sit na dvere na terasu…
zdenna
Před 8 lety
1
Tip na projektanta z Ústeckého kraje
Dobrý den, chtěla bych doporučit nějakého architekta / projektanta v Ústeckém kraji, se kterým máte…
jjaninkab
Před 5 lety
9
Jaké cihly Heluz Family vybrat?
Ahoj, vím, že je to dokola opakované téma, ale nedá mi to...na jaro začínáme stavit bungalov (12x18…
chuchmi
Před 6 lety
1
2
54
Dát kamenný koberec kolem krbu místo dlažby?
Ahoj, máme nově postavený krb a řešíme dlažbu v jeho okolí kvůli bezpečnosti (i kolaudaci ;-) ). Na…
davecom
Před 8 lety
1
Prosakování vody přes komín
Ahoj, při dešti nám prosakuje přes komín voda až na stěnu komínu pod stropem. Komín je z tvárnic Pl…
misadan
Před 8 lety
7
Nový nárok na infrastrukturu
Dobrý den, máte někdo zkušenost s novým nárokem na infrastrukturu? Územní plán jasně mluví o pozemc…
segrayvon
Před 8 lety
1
Aplikace barev pomocí stříkací pistole - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenost s aplikací barev pomocí stříkací pistole? Jde mi o penumatickou pistoli …
michal_cemper
Před 4 lety
5
Problémový nájemce, okamžitá výpověď, ...?!! Prosím o rady...
Dobrý den, Moc, moc prosim rychle o jakoukoliv radu!!! Pronajímáme byt. Nyni máme problém se souč…
lucaz
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
96
Skleněná stěna ve sprchovém koutu ke stropu - ano či ne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak máte řešené sprchové kouty, když tam máte skleněnou stěnu? Bud…
warflyer
Před 6 lety
31
Termostatická podomítková baterie - ano či ne?
Chtěla jsem se zeptat, zda dávat do sprchy termostatickou podomítkovou baterii nebo by mohla stačit…
blahova_andrea
Před 8 lety
19
Záchod a bidet 2v1 - jste spokojeni?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti se záchodem a bidetem v jednom? Chtěli by jsme samostatný bidet,…
petrdor
Před 8 lety
1
Neklouzavá, nehlučná a teplá podlahová krytina
Dobry den, rada bych vas poprosila o tipy na podlahu dobre tlumici krocejovy hluk, ktera by co nej…
saxensa
Před 7 lety
6
Prodloužení čerpání hypotéky u České Spořitelny
Ahoj máte někdo aktuálně zkušenosti s prodlužováním čerpání hypotéky u ČS ? Popř. jde prodloužit tř…
jumpmans
Před 8 lety
5
Konzultace u projektanta - přibližná cena
Nemáte prosím někdo ponětí, kolik stojí konzultace u projektanta, pokud máme několik požadavků ohle…
nepet
Před 8 lety
21
Nemáte někdo střechu z plastového šindelu?
Dobrý den Nemáte někdo střechu z plastového šindelu? Nějaké zkušenosti? Názory atd? Děkuji nikde …
luciekocur
Před 6 lety
6
Za kolik je možné postavit tento dům?
Dobrý den, prosím o radu za jakou částku je reálné postavit subdodavatelsky tento dům. http://www.…
ivko20
Před 8 lety
3
Jak bude vypadat dům se sklepními okny zvenčí domu?
Je tu někdo kdo má sklep pod domem? Máte tam i okna nebo bez oken? Myslíte si, že v dnešní době bu…
ivko20
Před 8 lety
4
Projektant ze Zlínska
Měl by někdo kontakt na dobrého projektanta, s kterým jste byli spokojeni? Děkuji
z_1_z
Před 8 lety
15
1
2
…
567
568
569
570
571
…