O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak na obložení schodů?
Dobrý den, máme kovovou rámovou konstrukci schodiště, která je pobytá OSB deskami. Nyní bychom ch…
blahova_andrea
Před 8 lety
3
Cena za vynětí ze ZPF
Dobry den. Zajimala by me cena za 1m2... nyni vedene jako zahrada. Chceme stavet domek dekuji
logiin
Před 8 lety
5
Chybná objednávka betonu
Ahojte. Tak v piatok poobede sme betonovali. Projektant naplanoval a statik trval na zakladoch bu…
annavajdova
Před 8 lety
1
Stavební firma v okolí Hradce Králové nebo šikovná parta
Dobrý den, sháním stavební firmu případně zkušenou partu, která by dokázala zhotovit ještě tento po…
tomkraken
Před 8 lety
4
Terasa s markýzou a plynový zářič - zkušenosti
Dobrý den, máme terasu veliskoti 6x5m stíněnou kazetovou markýzou 5x3m ve výšce 280cm ( měřeno u…
holdovi
Před 8 lety
1
Spotřebiče Gorenje, jste spokojeni?
Máte někdo kuchyňské spotřebiče značky Gorenje a jste spokojení? Dívala jsem se na myčky a překvapi…
ninjatka
Před 8 lety
4
Rekonstrukce staré koupelny v RD - zn. levně
Ahoj všem, potřebuji levně zrekonstuovat 30 let starou kopelnu v podkroví. Váhám, jestli nechat st…
nesvatbovi4
Před 8 lety
5
Máte někdo myčku připojenou na teplou vodu?
třeba pokud ohříváte vodu TČ nebo soláry. V návodech se většinou píše, že připojení na TUV je možné…
hornycht
Před 3 lety
10
sponzor fóra
Francouzské dveře Slovaktual, máte někdo?
Má prosím někdo od Slovaktualu francouzské dveře? Doporučují nám HS portál, líbí se mi, ale moc mi …
kataw
Před 8 lety
10
Zdění na tupo - máte zkušenosti?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo tady zdil na tupo a jaké s tím má zkušenosti. Chceme stavět …
lisakstavitel
Před 6 lety
19
Účinný postřik na fasádu proti pavoukům
Zdravím, chic se zeptat, zda někdo neznáte nějaký účinný postřik proti pavoukům na fasádu. Máme bíl…
bullseye
Před 4 lety
12
Stropní panely partek vs. alidal - jaký je rozdíl?
Je rozdíl mezi stropními panely partek a alidal. Když mám v projektu napsaný partek a dám tam alida…
brantec
Před 7 lety
3
Jaké zvolit zabezpečení domu?
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně zabezpečení domu a poprosit o nějaké typi a vaše zkušenosti, co…
jumpmans
Před 8 lety
17
Krbová kamna Tulikivi
Nemáte někdo zkušenosti s mastekovými kamny Tulikivi?
sorsete
Před 6 lety
7
Kdo by nám položil zámkovou dlažbu jen o rozměrech 6m2?
Ahoj, prosím nemáte někdo kontakt, kdo by mohl položit zámkovou dlažbu pouze o rozměrech cca 6 m2? …
brick24
Před 8 lety
2
Nafukovací vířivka od Mountfieldu
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nafukovací vířivkou? Mají je v Mountfieldu teď v akci, zvažujem…
wries
Před 8 lety
3
Garážové a vchodové dveře, stejný výrobce?
Dobrý den, řešili jste prosím při výběru oken a dveří, aby byly od stejné firmy? Jde mi o to, že vc…
lusil13
Před 8 lety
1
Dotaz na konvici s filtrem
Ahoj, máte někdo zkušenosti s konvicí s filtrem na chlor? Vyplatí se to koupit a jakou značku by js…
brick24
Před 8 lety
3
Má někdo borovicový nábytek?
Dobrý den, Prosím Vás, je tu někdo, kdo má alespoň v jednom pokoji borovicový nábytek s pvc podla…
madlisss
Před 8 lety
1
Názory k půdorysu bungalovu 1175 od Euroline, prosím
Ahoj, prosím o názory k půdorysu. Dům je inspirován bungalovem 1175 od Euroline. http://www.m…
brick24
Před 8 lety
5
Ocelové nosníky IPE 180 - jak připravit?
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu ohledně ocelových nosníků. Plán dle PD na obrázku - celkem 5…
noemi77
Před 2 lety
7
Krbová vložka - jakou zvolit?
Ahoj, jsme ve fázi výberu krbové vložky, ale nevíme rady, jelikož se v tom moc nevyznáme. Topení…
hreny
Před 4 lety
26
Hydroizolácia hlineného domu
Má niekto skúsenosti v hlinenom dome s kamennými základmi skúsenosti s vonkajšou hydroizoláciou s…
kvjecinka
Před 8 lety
1
Jaký je postup před stavbou domu?
Dobrý den, obracím na vás co jste již postavili nebo stavíte a máte za sebou tu šílenou mašinerii o…
plaintruth
Před 8 lety
14
Elektřina na zahradu
ahoj, nevyplnoval jste si nekdo v poslední době žádost o připojení el. zařízení?? potrebuji elektri…
ondra_cha
Před 8 lety
2
Bramac Renova, recenze
Ake mate skusenosti s touto strechou? Odporucaju nam ju na rekonstrukciu domu. No nepozdava sa nam.…
hoblinka13
Před 8 lety
2
Opravdový finanční poradce Brno
Ahoj, můžete prosím doporučit finančního poradce z Brna, myslím tím někoho komu my zaplatíme a on…
vladimirsvorba
Před 8 lety
5
Půdorys přízemní dům 2 varianty
moc ráda bych si přečetla vaše názory, kterou variantu půdorysu byste zvolili, popř. u varianty 3 c…
jejeku
Před 8 lety
11
Změna dispozice panelového bytu 3+1 na 3+kk - váš názor
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci staršího panelového bytu. Při rekonstrukci by se měla propojit k…
zuzana_praha
Před 6 lety
6
Střešní krytina Betonpres
Dobrý den, chci se zeptat zda je tu někdo, kdo má zkušenosti se střesní krytinou od firmy Betonpres…
mart85
Před 5 lety
15
1
2
…
586
587
588
589
590
…