O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak na překlad nad dveřmi?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak vymyslet překlad nad dveřmi , budou zde sklopně posuvné …
pxtulka
Před 8 lety
5
Restaf, Sheets Servis, Antonín Štelmach, Jiří Fremr a Miroslav Majer - máte někdo zkušenost
Dobrý večer, budeme stavět kus od Plzně a tyto firmy postoupily do nejužšího výběru. Nemáte prosí…
dastik33
Před 8 lety
2
Řešil někdo tašky bez papíru?
Kupoval někdo tašky bez papirů:?
mira4587
Před 8 lety
1
Kde sehnat kvalitní sedací soupravu?
Dobry den, vi nekdo kde nabizi opravdu kvalitni sedacky? vsude same reklamy. nasla sem tento p…
petra178
Před 7 lety
6
Praskání jemné omítky, jak opravit?
Zdravím, při naší rekonstrukci prvního patra máme snad na každé stěně praskliny...V přízemí jsme ne…
indien
Před 8 lety
1
Jakou značku kuchyňských spotřebičů doporučujete?
Holky vím, že tady takové téma je, ale je z předešlých let, tak se ptám znovu. Jakou značku kuchyňs…
shadowmilan
Před 8 lety
25
Povinnost obce o údržbu veřejného prostranství a chránit před povodněmi
Prosím poraďte, má někdo podobnou zkušenost? Máme pozemek na konci vesnice hned pod zalesněným kop…
arilas
Před 8 lety
1
Nero 2 od G-Servis. Ceny hrubé stavby?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte, stavíte nebo se chystáte stavě projekt Nero 2 od…
koky999
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Hypotéka - je tohle výhodné?
Ahoj, nejsem moc (vlastně vůbec) zběhlá v tom, jak to s hypo chodí, ale rádi bychom si vzali hypoté…
zaludova
Před 8 lety
27
Jak máte udělaný kotec pro vaše pejsky?
Hezký den, jak máte udělný kotec pro Vaše pesáky? Nechceme je mít zavřené pořád, chceme pro ně jen …
popelka31
Před 8 lety
3
Dům Františka a architekt Křivka Praha, máte někdo?
Dobrý den, 1. zajímá mě velice, zda tu někdo má dům, který je stejný jako dům Františka ze strán…
danielacz
Před 8 lety
1
Stavební povolení - formuláře
Zdravím, chystám se podat žádost o stavební povolení (nad 150m2) Otázka zní jak je to s uzemním r…
smhop
Před 8 lety
4
Co na zeď na tmavé chodbě?
Dobrý den, domem nám prochází chodba, která je nyní pouze vymalována na bílo, vede k pokojům. Bo…
kamcha
Před 8 lety
7
Zajišťuje předkupní právo nárok na nemovitost
Zdravím. Máte prosím někdo zkušenosti nebo nevíte, jestli předkupní právo zajišťuje nárok na nemovi…
petrdor
Před 8 lety
6
Jaký je rozdíl mezi osmi a sedmikomorovými okny?
Dostali jsme se k výběru oken, vybíráme zatím z nabídek dvou firem. Rozdíl je mezi nabídkami je rov…
bamak
Před 8 lety
5
Dřevěné palety za odvoz
Ahoj, sháníme dřevěné palety pod dřevo, cca 15 ks za odvoz nebo za symbolickou cenu okres Benešov. …
hubla
Před 8 lety
1
Dřevěné palety
Ahoj, sháníme dřevěné palety pod dřevo, cca 15 ks za odvoz nebo za symbolickou cenu okres Benešov. …
ozzy77
Před 8 lety
2
Je tady někdo kdo stavěl na jílu?
Ahoj, je zde někdo, kdo stavěl na jílu ? Měli jste v projektu železo jako výstuž do základové spáry…
ptjj
Před 6 lety
13
Moravia Wood Trading - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou Moravia Wood Trading? Předem děkuji
kamil_kuffa
Před 4 lety
5
Poplatek za odhad potvrzující 100% prostavěnost
Dobrý den, prosím někoho, kdo se vyzná v hypotékách či řešil podobný problém. Máme těsně před če…
verkaleh
Před 8 lety
13
Položení vinylové podlahy při vyšší vlhkosti podkladu
Ahoj, prosím o radu. chystáme se položit vinylovou podlahu ale chlápek co nám to má dělat není spok…
neonkarybka
Před 5 lety
1
2
38
Rozpočet - omítka + podlaha místnost 16m
Ahoj strechacvi, jdu si pro radu.v jedne mistnosti v chalupe potrebujeme oklepat starou omitku na k…
charado
Před 8 lety
1
Betonový obklad na venkovní sloup bez použití rohovek
Zdravím, máte někdo prosím obložený venkovní sloup betonovým obkladovým kamenem bez použití rohovek…
markeeza
Před 8 lety
3
Orientační cena rekonstrukce bytu
Ahoj, zajímala by mě orientační cena rekonstrukce bytu 3+kk ve starším cihlovém domě. Do bytu 30…
jenies
Před 8 lety
7
Pokovená okna a zrcadlové fólie na okna - recenze
Ahoj, resime okna v dome a v diskuzich jsem nenasla nfo, ktere potrebuji. Proto prosim o radu. …
brick24
Před 6 lety
24
Monolitický strop - tip na firmu nebo řemeslníky z Frýdecko-Místecko
Zdravím, nemá prosím někdo kontakt na firmu nebo řemeslníky z Frýdecko-Místecka, kteří jsou vybave…
pf2907
Před 6 lety
4
Porotherm 44, jaký polystyren dát mezí složení překladu?
Dobrý den, Stavíme z porothermu 44 a máme hotovo pod překlady. Mám otázku, jaký polystyren jste …
zaplik1
Před 8 lety
1
Hypotéka ČSOB - problém s příjezdovou cestou
Hezký den, ráda bych se zeptala jestli jste se někdo nestkal s podobným problémem. Kupujeme stavebn…
luci987
Před 8 lety
3
Lepili jste někdo podlahové parkety na OSB desky?
Lepili jste někdo podlahové parkety na OSB desky (deska z lisovaných velkoplošných třísek) ? Chceme…
jiri_1477
Před 8 lety
2
Epoxidová podlaha - zkušenosti
Dobrý den, prosím vás ráda bych do kuchyně dala epoxidovanou podlahu, která se mi hrozně líbí🙂Něja…
cizovi
Před 8 lety
1
1
2
…
605
606
607
608
609
…