O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak napojit obdélníkovou dlažbu z chodby do kuchyně?
Ahoj, řeším právě dost velké dilema. Bylo mi obkladačem řečeno, že při pokládání dlažby platí pravi…
specnaz84
Před 8 lety
3
Doporučení firma z okresu Brna na leštěný beton
Můžete, prosím, někdo doporučit firmu (řemeslníka) v okrese Brno, Brno - venkov, která se zabývá le…
sedrika2
Před 8 lety
8
Jak se vám žije v Mirošovicích u Prahy?
Ahoj, koupili jsme zde pozemek, a tak se chci zeptat jak se vám v Mirošovicích žije? Jste tam spoko…
nomidlo
Před 7 lety
2
Nová zelená úsporám - kolik si účtuje technický dozor?
Zdravím. Máte prosím někdo zkušenost, kolik si účtuje odborný technický dozor nutný při žádosti o d…
rozinkaaa
Před 8 lety
5
Vyhřívaná střešní vpusť - odvodnění ploché střechy
Prosím o radu, projektant nám do projektu dal požadavek, aby střešní vpusti byly vyhřívané, firma n…
tereza777
Před 8 lety
3
Francouzské okno - velikost
Ahoj. Rád bych se poradil a posbíral názory na velikost francouzského okna v plánovaném bungalo…
lukoid
Před 8 lety
1
2
33
Jak na překlad nad dveřmi?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak vymyslet překlad nad dveřmi , budou zde sklopně posuvné …
pxtulka
Před 8 lety
5
Restaf, Sheets Servis, Antonín Štelmach, Jiří Fremr a Miroslav Majer - máte někdo zkušenost
Dobrý večer, budeme stavět kus od Plzně a tyto firmy postoupily do nejužšího výběru. Nemáte prosí…
dastik33
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Řešil někdo tašky bez papíru?
Kupoval někdo tašky bez papirů:?
mira4587
Před 8 lety
1
Kde sehnat kvalitní sedací soupravu?
Dobry den, vi nekdo kde nabizi opravdu kvalitni sedacky? vsude same reklamy. nasla sem tento p…
petra178
Před 7 lety
6
Praskání jemné omítky, jak opravit?
Zdravím, při naší rekonstrukci prvního patra máme snad na každé stěně praskliny...V přízemí jsme ne…
indien
Před 8 lety
1
Jakou značku kuchyňských spotřebičů doporučujete?
Holky vím, že tady takové téma je, ale je z předešlých let, tak se ptám znovu. Jakou značku kuchyňs…
shadowmilan
Před 8 lety
25
Povinnost obce o údržbu veřejného prostranství a chránit před povodněmi
Prosím poraďte, má někdo podobnou zkušenost? Máme pozemek na konci vesnice hned pod zalesněným kop…
arilas
Před 8 lety
1
Nero 2 od G-Servis. Ceny hrubé stavby?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte, stavíte nebo se chystáte stavě projekt Nero 2 od…
koky999
Před 8 lety
6
Hypotéka - je tohle výhodné?
Ahoj, nejsem moc (vlastně vůbec) zběhlá v tom, jak to s hypo chodí, ale rádi bychom si vzali hypoté…
zaludova
Před 8 lety
27
Jak máte udělaný kotec pro vaše pejsky?
Hezký den, jak máte udělný kotec pro Vaše pesáky? Nechceme je mít zavřené pořád, chceme pro ně jen …
popelka31
Před 8 lety
3
Dům Františka a architekt Křivka Praha, máte někdo?
Dobrý den, 1. zajímá mě velice, zda tu někdo má dům, který je stejný jako dům Františka ze strán…
danielacz
Před 8 lety
1
Stavební povolení - formuláře
Zdravím, chystám se podat žádost o stavební povolení (nad 150m2) Otázka zní jak je to s uzemním r…
smhop
Před 8 lety
4
Co na zeď na tmavé chodbě?
Dobrý den, domem nám prochází chodba, která je nyní pouze vymalována na bílo, vede k pokojům. Bo…
kamcha
Před 8 lety
7
Zajišťuje předkupní právo nárok na nemovitost
Zdravím. Máte prosím někdo zkušenosti nebo nevíte, jestli předkupní právo zajišťuje nárok na nemovi…
petrdor
Před 8 lety
6
Jaký je rozdíl mezi osmi a sedmikomorovými okny?
Dostali jsme se k výběru oken, vybíráme zatím z nabídek dvou firem. Rozdíl je mezi nabídkami je rov…
bamak
Před 8 lety
5
Dřevěné palety za odvoz
Ahoj, sháníme dřevěné palety pod dřevo, cca 15 ks za odvoz nebo za symbolickou cenu okres Benešov. …
hubla
Před 8 lety
1
Dřevěné palety
Ahoj, sháníme dřevěné palety pod dřevo, cca 15 ks za odvoz nebo za symbolickou cenu okres Benešov. …
ozzy77
Před 8 lety
2
Je tady někdo kdo stavěl na jílu?
Ahoj, je zde někdo, kdo stavěl na jílu ? Měli jste v projektu železo jako výstuž do základové spáry…
ptjj
Před 6 lety
13
Moravia Wood Trading - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou Moravia Wood Trading? Předem děkuji
kamil_kuffa
Před 4 lety
5
Poplatek za odhad potvrzující 100% prostavěnost
Dobrý den, prosím někoho, kdo se vyzná v hypotékách či řešil podobný problém. Máme těsně před če…
verkaleh
Před 8 lety
13
Položení vinylové podlahy při vyšší vlhkosti podkladu
Ahoj, prosím o radu. chystáme se položit vinylovou podlahu ale chlápek co nám to má dělat není spok…
neonkarybka
Před 5 lety
1
2
38
Rozpočet - omítka + podlaha místnost 16m
Ahoj strechacvi, jdu si pro radu.v jedne mistnosti v chalupe potrebujeme oklepat starou omitku na k…
charado
Před 8 lety
1
Betonový obklad na venkovní sloup bez použití rohovek
Zdravím, máte někdo prosím obložený venkovní sloup betonovým obkladovým kamenem bez použití rohovek…
markeeza
Před 8 lety
3
Orientační cena rekonstrukce bytu
Ahoj, zajímala by mě orientační cena rekonstrukce bytu 3+kk ve starším cihlovém domě. Do bytu 30…
jenies
Před 8 lety
7
1
2
…
605
606
607
608
609
…