O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projektant dřevostavby z Jihlavy a okolí
Zdravím, neznáte prosím někdo nějakého šikovného projektanta dřevostavby z Jihlavy a okolí? Díky
ikem3
Před 9 lety
1
Musí být terasa hotová při kolaudaci?
nevíme zda terasu celou stihneme do kolaudace, je to nutné? nebo stačí jen třeba základy pro terasu…
josephporta
Před 9 lety
4
Firma Termolux - zkušenosti
Ahoj, hledám firmu, která by mi udělala komplet okna na nízkoenergetickém domě a nejlépe mi zatím…
mitfara
Před 5 lety
9
Pokládka dlažby - je důležité měřit vlhkost?
aneb zasády pro její pokládání ??
lennaaa
Před 9 lety
1
Uplynulo 30 dní od Oznámení užívání stavby - úřad nereagoval - schváleno nebo ne?
Ahoj všem, o víkendu uplynulo 30 dní od data, když jsme na stavební úřad podali oznámení o užív…
puhelin
Před 9 lety
18
Plovoucí podlaha dub oregon, jaké zvolit dveře?
Dobrý den, do nastávajícího bytu máme vybranou podlahu v decoru dub oregon od firmy Egger a váháme,…
mischell90
Před 9 lety
1
Myslíte, že by mohl takto vypadat návrh?
Chtěli by jsme si s manželem postavit rodinný dům, ale moc tomu nerozumíme. Tak se chci zeptat co v…
sabejn
Před 9 lety
4
Koupě bytu - dejte víc než inzerujeme
Ahoj (dobrý den), tak jsme s přítelkyní dostali nabídku hypotéky (banka nám dojednané podmínky g…
vladimirsvorba
Před 9 lety
16
sponzor fóra
Jakou střešní krytinu?
Dobrý den, prosím je zde nějaký odborník na střechy, nebo někdo kdo má podobnou střechu a může mi …
marketmmm
Před 9 lety
1
Kde seženu prosím takové obložení na stenu
Kde seženu prosím takové obložení na stenu
dzulinka25
Před 9 lety
1
Kde seženu prosím takové obložení na stěnu?
Kde seženu prosím takové obložení na stenu.
kossakowski1980
Před 9 lety
3
Staví někdo Bungalov 1672 od Euroline?
dobrý den. ráda bych se zeptala zda už třeba někdo zrealizoval projekt bungalovu 1672 od Eurolinu a…
dajdaj
Před 1 rokem
13
RD Rýmařov - Kubis 77, zkušenosti
Přemýšlíme o stavbě domu Kubis 74 s RD Rýmařov. Jaké jsou vaše zkušenosti s RD Rýmářov a tímto dome…
nyssa_al_ghul
Před 9 lety
4
Smlouva EON a další postup
Jak jste prosím postupovali? Zažádali jsme o připojení, následně přišla smlouva. Máme zaplatit 6250…
117andrea117
Před 9 lety
18
Jakou máte doma vestavěnou mikrovlnku v nerezu?
Prosím jakou máte doma vestavěnou mikrovlnku v nerezu? značka? potřebuju aby měla hloubku 32 cm tak…
bejbinka001
Před 9 lety
5
Stavba na pozemku, kde probíhá změn územního plánu
Ahoj , prosím o radu či zkušenost. Máme pozemek , který je momentálně orná půda. Letos v srpnu js…
puhelin
Před 9 lety
2
Poradíte prosím s vytápěním?
Ahoj, stavíme rodinný dům, momentálně jsme ve fázi, kdy budeme mít uzavřenou hrubou stavbu. A st…
abecedka
Před 9 lety
1
2
35
Tip na firmu pro stavbu dřevostavby z Prahy-Západ
Nemáte někdo typ, nebo doporučení na spolehlivou a cenově dostupnou firmu, která by nám postavila k…
lpilar
Před 7 lety
7
Kde koupit pěkný obraz či fotoobraz nejlépe české krajiny?
můžete prosím někdo poradit nějaký dobrý eshop za rozumné ceny, se kterým máte dobré zkušenosti.
jaasminka
Před 9 lety
1
Hydrogeologický průzkum tip na firmu Středočeský kraj
Ahoj, řešil jste někdo ve Středočeském kraji hydrogeologický průzkum či posudek pro vsakování dešť…
hanluk
Před 8 lety
3
Firma Telam CZ - máte někdo zkušenosti?
Dobrý den, chceme začít stavět difuzně otevřenou dřevostavbu s firmou TELAM CZ z Velkého Poříčí. P…
kum
Před 9 lety
1
Stavba svépomocí - zkušenosti a rady
Prosim, je tu nekdo kdo stavel sam, s pomoci rodiny, kamaradu apod .... Jak jste resili stav.mate…
magdahorka
Před 4 lety
29
Nevíte o tom, že by v Polsku v castoramě ( či jiný obchod?) vraceli DPH živnostníkům zpět ??
viz výše
lennaaa
Před 9 lety
1
Zateplení na mokré osb desky, nevadí to?
Dobrý den, stavíme dřevostavbu. Dnes nám lepí polystyren na osb desky, o víkendu pršelo a desky nej…
dawerius
Před 9 lety
7
Projekt řadového domku
Zdravím Vás a obracím se s prosbou na pomoc... S manželkou dokončujeme bourací práce na starém rodi…
mildak
Před 9 lety
1
Odtah pro digestoř
Ahoj,mam dotaz,budou nám dělat SDK podhled do baráku,digestoř ještě vybranou nemáme a odtah by jsme…
requied
Před 9 lety
9
Velikost ložnice kvůli kolaudaci
Mám dotaz ohledně velikosti ložnice dle směrnic, která by měla mít 12m2, v projektu máme největší p…
lecijasek
Před 9 lety
25
Zelená fasáda, jaké máte řešení kolem oken?
máte někdo?? můžete hodit foto a taky mě zajima jak mate řešení kolem oken. mame šedočernou strech…
greenspaces
Před 8 lety
4
Vyplatí se snížit strop v chodbě?
Dobrý den, chystáme se rekonstruovat starý být v činžovním domě z 30 let. 3+1, 120 m2. Klasická dis…
vrajmantak
Před 8 lety
9
Bytový architekt z Brna - tip
Zdravím střecháčci nemáte někdo zkušenosti s bytovým designérem, nejlépo Brno-oklí?
antoanies
Před 9 lety
2
1
2
…
681
682
683
684
685
…