O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Systém uspořádání faktur a účtenek při stavbě
Při výstavbě RD je a bude hodně faktur a účtenek. Jaký máte systém při jejich uspořádání a skladová…
martinam76
Před 9 lety
8
Som slovak a kupujem nemovitost v ČR
kupujem nemovitost v cr ,ale chcel by som prepisat nemovitost na moju tehotnu priatelku aby mali z…
dianka48
Před 9 lety
6
Kam patří parozábrana a paropropustná folie při zateplování dřevostavby vatou?
Ahoj všem, budu zateplovat dřevostavbu - rekreační chatu. Je to trámová konstrukce, zaklopená z obo…
tomas80
Před 7 lety
4
Dřevostavba Ovelos
Rozmyšlite take sjem rozmysleli a nakonec do toho šli zatím vše bez problemu vše resi za nas pridam…
citun
Před 9 lety
19
Návrh koupelny - názory
dobrý den, prosím prosím který návrh se vám líbí víc ? já byla tak nějak rozhodnutá ale ted když …
marco8
Před 9 lety
16
Co by mělo s čím ladit?
tak jak to tedy je:) co by mělo s čím ladit? máme tmavší okna, podlahu ani světlou ani tmavou, ale …
kristyn.g
Před 9 lety
2
Jak je to, co s čím sladit? Okna, dveře a podlahy.
tak jak to tedy je:) co by mělo s čím ladit? máme tmavší okna, podlahu ani světlou ani tmavou, ale …
bamak
Před 9 lety
2
Jaké barvy do bytu?
Ahoj, nyní je náš byt velice barevný oranžová koupelna, okrová chodba, zelená kuchyně, červený …
jenies
Před 8 lety
11
sponzor fóra
Jaké barvy dřeva do bytu?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaká barva dřeva je dobře kombinovatelná. Jakou barvu podlahy …
pcprincess
Před 9 lety
1
Elektro statické fólie - zkušenosti
Ahojte, uvažuji, že bych si dal na prosklené posuvné dveře od skříně nějakou folii. Všiml jsem si…
xkennyx
Před 9 lety
1
Kuchyňská deska a obklad mezi spodními a horními skříňkami z dýhy
Dobrý den, máte někdo kuchyňskou linku s pracovní deskou a zástěnou z dýhy? Architekt nám tento mat…
fideho
Před 9 lety
1
Vinylové podlahy - zkušenosti s firmou ve Zlínském kraji?
Nemáte prosím někdo zkušenosti s nějakou firmou co pokládají vinyl ve zlínském okolí za rozumnou ce…
vimamima
Před 9 lety
7
Zkušenost s dveřma Intenso - polské dveře?
máte zkušenost s těmito dveřmi??děkuji
lennaaa
Před 9 lety
1
Stoupačky v paneláku - jaký musí být minimální rozměr?
Ahoj stavebníci. Potřebovala bych od Vás poradit. Chystáme se na rekonstrukci bytového jádra. Jde m…
altman
Před 8 lety
5
Kuchyně do U, kolik místa na průchod?
Prosim o radu kolik nechat mista na pruchod, jestli staci metr, nebo vic.. chceme hloubku linky 70 …
radim2015
Před 4 lety
11
Koupelnový nábytek na míru s deskou přes pračku a sušičku
Nemate nekdo delany zakazkou nabytek v koupelne nejlepe umyvadlo na desce double s prodlouzenou des…
gagysa
Před 6 lety
6
Jaké zvolit vytápění rodinného domu 4+kk?
Dobrý den, prosím o radu jaké vytápění máme zvolit pro rodinný dům nízký 4+kk o celkové ploše cca 1…
lagys
Před 9 lety
18
Váš názor na tieto dve kúpeľne
Máme viac menej vybraté obklady do dvoch kúpelní. Jeden je od ABK obklad Tracks a druhý od Tubadzi…
johnny14
Před 9 lety
3
Montaž Kuchynskej Linky z IKEA
Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť nejakého šikovného remeselníka alebo firmu z okolia Ostravy…
puhelin
Před 9 lety
2
Hledání inspirace pro koupelnu
Ahojte, scháním inspiraci pro koupelnu. Jaké máte baterie umyvadla, sprch. kouty, skříňky apod... …
sarkakll
Před 9 lety
1
Koupě staršího bytu 2+kk - vyplatí se?
Ahoj/Dobry den, s pritelkyni bychom si radi jiz nejaky ten mesic poridili konecne vlastni bydlen…
jenies
Před 8 lety
13
Předsíň. Jak máte zařízenou?
Co dát na zeď v předsíni? Nechci klasický předsíňový nábytek ani vestavné skříně. Hledám nějaký obk…
star87
Před 9 lety
2
Podmínky pro získání hypotéky ručení, výše hypotéky 11/2016
Ahoj, jsem tu úplně nová, neznalá, zmatená. Chceme s manželem kupovat byt v OV v hodnotě cca 1,5 m…
miselinna
Před 9 lety
5
Topný žebřík v koupelně - jaký vybrat?
Dobrý den, můžete mi poradit jaký žebřík koupit do koupelny, nejspíš značku, je jich mraky, a i …
pettkaaa
Před 9 lety
9
Sprchový panel/sloup, máte zkušenosti?
Ahoj, rozhodujeme se koupit do sprchového koutu sprchový panel? Máte někdo? Jste spokojeni? Jakou z…
romana.n
Před 9 lety
3
Jaký je rozpočet na bungalov cca 200 m2?
Mohla bych poprosit o zaslání rozpočtu na bungalov o velikosti cca 200 m2 zastavěné plochy? Chtěli …
atmosfera
Před 9 lety
21
Doba čerpání a výše splátky u hypotéky
Ovlivňuje doba čerpání hypotéky (jestli si při sepsání HÚ nastavím dobu čerpání na 1 rok oproti 2 l…
vladimirsvorba
Před 9 lety
2
Palubky - sroubit nebo hřebíky?
Ahoj, Delaji nam na dome palubky a otazka je, sroubit nebo kovarske hrebiky? Jaky je rozdil? Urcit…
jumpmans
Před 8 lety
4
Zahradní architekt Kladno a okolí
Dobrý den, prosím kdo jste z Kladna a okolí, pokud máte kladné zkušenosti s kýmkoliv kdo se zabývá …
rikaroni
Před 9 lety
6
Vyvázání nemovitosti z hypotéky
Dobrý den. Prosím o radu. Česká spořitelna mi dělá problémy s vyvázáním bytu jako zástavy z hypoték…
ffloa
Před 9 lety
1
1
2
…
683
684
685
686
687
…