O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prohlídka rodinného domu, na co si dát pozor?
Zítra nás čeká prohlídka domu na prodej. Chci ze zeptat na co se zaměřit při prohlídce RD a na co …
jakuda
Před 9 lety
2
Ohřevná zásuvka v kuchyni, máte zkušenost?
Zrovna plánuji kuchyň a objevila jsem pro mne zajímavou věc, a to ohřevnou zásuvku. Má s ní někdo z…
verunky
Před 9 lety
16
Betonová podlaha - zkušenosti
Zdravím, před třemi týdny jsme si nechali podříznout dům. Podlahy jsme nechali staré. Plocha je cca…
pavlik74
Před 9 lety
2
Názor na projekt RD bungalovu
Ahoj, prosím o vaše názory na náš projekt. Vstup je ze severu, střecha sedlová 40°, nad kuchyní …
martinam76
Před 9 lety
30
Led do stropu, ne do sádrokartonu - kde sehnat?
Nikde nemuzem sehnat ledky na strop, ne do sadrokartonu.shanime do kuchyne.moc dekuji za postrehy
dekolamp
Před 9 lety
2
Plyn vs. Elektřina + krbová vložka s výměníkem
Zdravím, řešíme topení do RD (ve fázi projektu) - patrový dům, zastavěná plocha asi 100-110 m2. U…
pf2907
Před 9 lety
8
Vestavná digestoř 50 cm nad pracovní deskou, máte někdo zkušenost?
Hezky vecer, myslite,ze je malo umisteni vestavne recirkulacni digestore 50cm nad pracovni deskou?M…
bamak
Před 9 lety
13
Autorská práva k projektu domu
Dobrý den, na projekty rodinných domů se vztahují autorská práva a jak to chápu já, tak právně n…
jakuda
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Co vše je potřeba ke kolaudaci bungalovu?
Dobrý den, chtěla by jsem se informovat, co vše je potřeba ke kolaudaci bungalovu do 200m2 s garáží…
viados
Před 9 lety
5
Novostavba - podlahové topení nebo radiátory?
chystame se stavet bungalov 120m2 a mame dilema, jake zvolit vytapeni. V obyvacim pokoji bude krb, …
star87
Před 9 lety
19
Myši na půdě
Sice to není úplně žádoucí domácí zvíře, ale žijí tu s námi. :-) Jak máte prosím uložené věci na p…
kkaccullka
Před 8 lety
6
Průvan. Odkud se bere? Je možné, že ze zdi? Jak to vyřešit?
Bydlím ve starém cihlovém domě. Dům je nezateplený, byt je v pátém patře. Sousedi pod náma netopí (…
josef_vavra
Před 7 lety
11
Vytápění novostavby, jaké?
Ahoj, zima na krku , hrubá stavba pod střechou. Poraďte nám, stavíme "chalupu" na víkendy a bydle…
akoinac
Před 9 lety
2
Dřez s odkapem a dávkovačem jaru
Poradte prosim gran. Drez s odkapem kde je nachystan otvor i na davkovac.cena cca 6 tis. Nic nemuzu…
hanro
Před 9 lety
8
Jaký je váš názor na montované stavby ze zděných panelů?
Jaký je váš názor na montované stavby ze zděných panelů. Jedno patro hrubé stavby postaveno za jede…
viados
Před 9 lety
5
Podlaha - leštěný beton v interiéru, jste spokojeni?
Zdravím všechny, má někdo zkušenost s leštěným betonem v interiéru ? Moc se mi to líbí, ale zajím…
aninkas2
Před 5 lety
1
2
39
Mokré fleky v podhledu, čím to může být?
Moc prosím o radu. Máme jednopodlažní bungalov, kdy podkroví je neobyvatelné a je zde pouze podhled…
slamer
Před 5 lety
14
Návrh hnědé koupelny
Zdravím, vybrali jsme si barvu do koupelny a udělali nám návrh koupelny, akorát nám to přijde stroh…
blahova_andrea
Před 9 lety
17
Návrh koupelny - obklady
Co myslíte, jak to vypadá? Co byste případně změnili? Díky
shadow01
Před 9 lety
5
Zhodnocení vybraného projektu RD
Dobrý den, moc prosím o Váš názor. Chystáme se na stavbu RD, momentálně ve fázi výběru projektu. D…
pf2907
Před 9 lety
3
(Ne)povolení oken sousedovi
Prosím o radu. Právě jsme s manželem koupili dům, který má zahradu kam v tuto chvíli vede jedno ma…
vodak01
Před 9 lety
14
Tak asi finále, co říkáte?
Tak už asi finální podoba. Až na malé detaily snad takto. Moc vás všechny prosím o připomínky. Před…
blahova_andrea
Před 9 lety
1
2
38
Pračka v kuchyni
Dobrý den, prosím o fotku případně popis místa kde máte v kuchyni umístěnou pračku. Stavíme dům s o…
mrkni1
Před 9 lety
17
Znáte značku Klarstein?
Ahoj, znáte někdo značku KLARSTEIN? Hledám digestoř do kuchyně a jejich design i cena mě nadchly, a…
petrf89
Před 1 rokem
9
Jak odstranit vestavnou mikrovlnnou troubu?
Dobry den, prosim, mate zkusenost s odstranenim vestavene mikrovlnky? Nepouzivame, potrebujeme mist…
verunky
Před 9 lety
2
Šedá koupelna s dekorem dřeva, jak zkombinovat?
Prosím Vás můžete sem dát fotky vašich koupelen v šdé barvě s dekorem dřeva nebo jen vizualizaci. …
zumari
Před 9 lety
4
Plně integrovaná myčka nádobí - lze ji používat než truhlář vyrobí přední desku s úchytem?
janka12 Prosím majitele plně integrované myčky nádobí (bez ovládacího panelu na přední straně) o ra…
jahuudka
Před 9 lety
6
Obklady Pilch Madera - Iroko a Samba
Zdravím, líbily by se nám do koupelny obklady Pilch - Madera Iroko a Samba, máte je někdo? Jak js…
marco8
Před 9 lety
3
LED světla - bazar vs. nové?
Ahoj chci názor na: chci osvětlit dům chodbu, verandu sklep atd led světly. A mám koupit nové zabal…
kota01
Před 9 lety
4
Je potřeba mít fasádu pro kolaudaci?
Ahoj, mohl by mi někdo říct jestli to už řešil jestli je potřeba mít na venkovním zateplením barvu…
puhelin
Před 4 lety
13
1
2
…
684
685
686
687
688
…