O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaký je rozpočet na domek 160 m2?
Máte prosím někdo k nahlédnutí rozpočet takto velkého domku? :-) Děkuji :-)
geodetpavel
Před 9 lety
2
Jak je ideální prostor pro šatnu?
jaký je ideální prostor pro šatnu? Aby se tam vešlo všechno možný a člověk tam neměl klaustrofobii …
kamcha
Před 9 lety
6
Bungalov se sedlovou střechou - inspirace
Přemýšlíme nad koupi pozemku pro stavbu domu v CHKO, takže dům musím splňovat určité podmínky. Např…
kulashaker1
Před 9 lety
10
Cizí garáž na našem pozemku, co s tím?
Ahoj, řeším takový problém. Matka před časem zdědila dům se zahradou po dědovi. Děda kdysi posta…
jakuda
Před 9 lety
1
Vana evolution, jste s ní spokojeni?
střecháčci..ahoj...nemá někdo vanu od Ravaku - evolution ?? Jak jste s ní spokojené, případně můžet…
maxik
Před 9 lety
1
Garážová vrata od Okna Macek - jste spokojeni?
Chtěla bych se zeptat jaká kdo máte garážová vrata a zda je někdo má od Okna Macek a jak je s nimi…
spaly
Před 7 lety
25
Na kolik vás vyšlo teplovodní podlahové topení?
Na kolik Vás vyšlo teplovodní podlahové topení. Podlahová plocha cca 110 m2. :-) :-)
ales_hracek
Před 8 lety
15
Co s arogantním sousedem?
Před víc než třemi roky soused u nás na vesnici přišel s prosbou. Potřeboval podepsat ,že si zvětší…
miriam878
Před 9 lety
1
2
41
sponzor fóra
Kde mají hezké moderní obklady do koupelny?
Prosím o radu, kde mají hezké moderní obklady a dlažbu do koupelny? Prošla jsem Siko, Rako, Bauhaus…
favi
Před 9 lety
6
Doporučení stavební firmy Střední Čechy
Dobrý den, můžu poprosit, zda-li byste mi nenapsali typ na dobrou stavební firmu, s kterou jste by…
tometa
Před 9 lety
3
Jakou digestoř, troubu a varnou desku ?
poradte jakou značku zvolit při výběru trouby, digestoře, a varné desky. Nebo nejlépe konkrétně s č…
rikaroni
Před 9 lety
5
Pozemek Praha 5, nevíte o něčem?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte o nějakém pozemku v lokalitách Radotín, Lipence, Zbraslav…
luci987
Před 9 lety
6
Dřevěné designové židle do jídelny - tip
Dobrý večer, sháníme kvalitní dřevěné židle, které mají nejen pěkný design, ale dokáží bez problém…
favi
Před 9 lety
6
Střecha od Benders - reference
Ahoj, vybrali jsme si střešní krytinu od Benders (Paloma) ale nikde nemůžu najít rencenze jak na kr…
ptacek07
Před 6 lety
9
Máte tip na šikovného zedníka z okolí Nový Jičín, Hranice a Ostravy?
Hledám partu zedníků na výstavbu hrubé stavby ( bungalov) v okrese Nový Jičín, mohou být i od Ostra…
lucianap
Před 9 lety
2
Elektrikář z Ústeckého kraje - doporučení
Dobrý den, můžete prosím někdo doporučit dobrého a spolehlivého elektrikáře na kompletní rozvo…
kossakowski1980
Před 9 lety
1
Na kolik vás vyšla demolice starého domu?
Kolik vás vyšla demolice starého domu?
mildak
Před 6 lety
11
Střešní okna ROTO, jak je myjete?
Prosím o info,kdo máte střešní okna ROTO,jakým způsobem je otočit,abych je mohla umýt??? Díky moc!!!
radim83
Před 9 lety
2
Cena stavební elektřiny?
Zdravím, mám dotaz. Kolik platíte při stavbě domu za 1kwh? Doma mi nechcou věřit, že platíme 17 kč …
sathine
Před 8 lety
1
2
51
Stavební firma na stavbu RD z Ústeckého kraje
Dobrý den, mohl by mi někdo doporučit stavebni firmu v Ústeckém kraji? Na stavbu rodinného domu..…
lenkarejholcova
Před 8 lety
7
Stavební dozor z Brna a okolí
Dobrý den, můžete mi poradit spolehlivý stavební dozor z Brna a okolí? Předem děkuji :)
lucievac
Před 9 lety
1
Co se vám zda jako lepší varianta?
Poraďte prosím, co se vám zdá lepší nebo do čeho byste šli vy. Koupili jsme starý dům, který cheme …
topvideo1
Před 9 lety
16
Projekt bungalovu Mauna od G-servis - zkušenost
Zdravím všechny stavebníky, konečně jsme se dočkali vysněného pozemku a plánujeme si postavit bung…
miroslav_hajek
Před 5 lety
1
2
34
Jak dlouho trvá strhnout starou střechu a postavit novou?
Jak dlouho ZHRUBA tak trvá strhnout starou střechu na domě (cca 1955 postaven) včetně krovů (a odst…
onetwogo
Před 9 lety
3
Bungalov, náš návrh - co na něj říkáte?
Ahoj, našla jsem jeden projekt, který se mi celkem líbil a trochu si ho předělala podle sebe. Hla…
janess
Před 9 lety
1
2
32
Schüco - Well okna x AR okna
Ahoj všem, ještě tedy čekáme na nějaké nabídky, ale zatím to vypadá, že máme vítěze a pořídíme okna…
petavi
Před 1 rokem
9
Společnost Natura space - zkušenosti
Dobré odpoledne. Bydlíte někdo/ mohl by někdo doporučit/nedoporučit natura space? Nemůžeme nikde mo…
ouda
Před 1 rokem
7
Jak je to s povolením na plot?
Zdravím, prošla jsem snad všechna témata co se plotů týče...ale nenašla jsem jasnou odpověď a tak s…
blahova_andrea
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
102
Detska izba cindy premium torrimex plzen
Dobry den, rada by som kupila dcerke detsku izbu od firmy torrimex v plzni CINDY PREMIUM biela boro…
bellevue
Před 9 lety
1
Stavba domu ve vyšší nadmořské výšce, kolem 600m.n.m a výš, zahrada tam- kdo má zkušenosti
stavěli jste někdo tak vysoko a jaká to má specifika? nemyslím tím požadavky SÚ na vzhled,ale zatep…
jitulkaka
Před 9 lety
1
2
51
1
2
…
705
706
707
708