O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skleněné dveře do koupelny, ale aby nebyly úplně průhledné
dobrý den, sháníme všude možně informace na nové dveře. chceme do koupelny a na wc skleněné dveře b…
jonnyj
Před 9 lety
2
Projektant Chrudimsko, Pardubicko a okolí - tip
Krásný den všem. Sháníme dobrého projektanta z Chrudimi, Pardubic a okolí. Chápeme, že projekt z…
luciaschek
Před 9 lety
3
Jak moc jste byli spokojeni s projektem, když jste začali stavět?
Jak moc jste byli spokojeni s návrhem projektu (se studií) ve chvíli, kdy jste jej "poslali" do dal…
mitote
Před 9 lety
26
Jak dál postupovat?
Ahoj, prosím Vás mám dotaz. Budeme teď v týdnu dělat terénní úpravy a když nám dávali terasové ok…
zdenna
Před 9 lety
2
Kuchyňské studia Příbram - Oresi, SAPP a Schneeberg, zkušenosti
Ahojte. Chcel by som sa opytat na skusenosti pripadne odporucania kde si dat zhotovit kuchyn v Pr…
milasok
Před 9 lety
4
V jaké fázi stavby jste se stěhovali?
V jaké fázi stavby jste se stěhovali/planujete stěhovat? Chcete mít vše, nebo alespoň vnitřky, hoto…
mr_falko
Před 9 lety
10
Jaký typ podhlavníku u sedací soupravy zvolit?
Všechny zdravím a jdu pro radu. Vybírám sedačku a nevím jaký typ podhlavníků zvolit - podobné do a…
kristyn.g
Před 9 lety
6
HK-Dřevstav - recenze
Prosím, máte někdo zkušenosti s HK - Dřevstav? Už jsme měli prakticky rozhodnuto pro Atrium, ale …
ookami_hime
Před 7 lety
1
2
51
sponzor fóra
Mytí venkovních žaluzií
Ahoj všem, jsme ve fází plánování a příprav, moc se nám líbí venkovní žaluzie, a já si lámu hlavu n…
sajsa2000
Před 9 lety
5
Jak vyřešit výškový rozdíl mezi pozemky?
Zdravím, letos jsme začali stavět a jelikož máme nerovný pozemek, museli jsme hodně hlíny odbagr…
catle
Před 7 lety
9
Špatný rozměr spirolu, co s tím?
zdravím-stala se nám hrozná věc. řešil někdo špatný počet a rozměr 2 spirolů/panelů do své stavby? …
mrkni1
Před 8 lety
11
Bazén - péče o něj
Dobrý den, koupil jsme RD včetně zapuštěného bazénu a nějak se nevyznáme v tom, jak o něj pečovat. …
veronika4b
Před 9 lety
5
Wolf system - recenze
Máte někdo zkušenosti?
ddany
Před 9 lety
1
Kdo poradí jak vyřešit štít domu?
Zdravím a mám na Vás prosbu:před x lety jsme rekonstruovali dům ze šedesátých let.Zateplení,izolace…
lu22cy
Před 9 lety
3
Byt v posledním patře - jak se bydlí pod střechou?
Zvažujeme koupi bytu v posledním, 12 patře a přemýšlím, jaké takové bydlení má výhody a nevýhody (n…
emafrost
Před 4 lety
23
Extra malá ložnice - je "použitelná"?
Plánujeme koupi bytu (3+1) a zatím nás zaujal jeden, který má ovšem malinkou ložnici, cca 2,3*3 met…
cejkyna
Před 8 lety
27
Projekt patrového domu s integrovanou garáží
Ahoj střecháčci, máte prosím někdo dobrý tip na projekt patrového domu s integrovanou garáží, resp.…
jonnyj
Před 9 lety
7
Stavba domu v Pardubickém kraji - tip na řemeslníky, projektanty apod.
Krásný den všem :-) S manželem nás omrzel život v bytečku a konečně jsme se odhodlali pro stavb…
lusileli
Před 5 lety
4
Fasáda silikonová caparol, jakou vybrat barvu?
Váháme s fasádou caparol, jakou barvu vybrat. Nemáte někdo nějaké typy, jaké barevné varianty by se…
amina100
Před 9 lety
1
Malá ložnice
Plánujeme koupi bytu a zatím nás zaujal jeden, který má ovšem malinkou ložnici, cca 2,3*3 metry. Má…
cejkyna
Před 8 lety
6
Pračka Beko s horním plněním versus pračka AEG, máte někdo? Děkuji předem za recenze.
Dobrý den máte prosím někdo pračku Beko s horním plněním, jste spokojeni klady záporu, váhám mezi n…
dracula
Před 9 lety
5
Vana Ravak Rosa I nebo II - zkušenosti nebo alternativa?
Ahoj, rekonstruujeme koupelnu a potřebujeme vanu cca 150x100. Nakonec jsme zřejmě vybrali Rosu, kvů…
allinka_k
Před 8 lety
14
Stavební povolení, ale zastavená činnost - jak řešit?
Dobrý den , Zahájil jsem stavbu , s povolením stavby , najednou soused začal delat zle s tim ze …
bamak
Před 9 lety
6
Názor na dispozici projektu bungalovu
Chtěl bych vás poprosit o názor na projekt RD- bungalovu. Příjezd k domu bude od SZ, komunikace ved…
martinam76
Před 9 lety
19
S čím začít při rekonstrukci starého domu?
Dobrý večer, po dlouhém hledání jsem našla přesně to, co jsem potřebovala.. Vás! S manželem jsm…
maroussia
Před 9 lety
16
Zkušenost s firmou Slavia bytový fond
Prosím máte někdo zkušenosti s touto firmou? http://www.sbfas.cz/ Lokalita Křenice. Děkuji moc za …
dolphy
Před 9 lety
1
Nutnost čerpací zkoušky po dokončení vrtu
Prosím o info, zda je nutná čerpací zkouška po dokončení vrtu. Dnes jsme přebírali hotovou studnu, …
dreambox
Před 9 lety
2
Střešní krytina Tondach typ Stodo - sklon střechy
Ahojte střecháčci, potřebuji poradit... Chtěly bychom na střechu tašku od Tondachu typ Stodo, ale p…
jarin1
Před 5 lety
18
Hypotéka více jak 2 miliony Kč, jak to zvládáte?
Dobrý den, uvažujeme o koupi domu, který je prodáván za 2.400.000 Kč. Máte někdo hypotéku v této vý…
gustinovi
Před 9 lety
25
Odpověď z ČEZU, co to pro nás znamená?
Ahoj, posílala jsem dotaz na ČEZ ohledně existence sítí. Přišla mi odpověď viz níže. Jelikož ohledn…
puhelin
Před 9 lety
8
1
2
…
711
712
713
714
715
…