O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Gabionový plot, musí být pod něj základy?
Dobrý den ,musí mit gabionovy plot betonovy zaklad?Dik za postrehy. Vyska by byla asi do 1,5 m.
zateplovak
Před 7 měsíci
14
Jak poznáme vodovodní přípojku?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně vodovodní přípojky. Koupili jsme pozemek s tím, že voda i …
klarazitova
Před 9 lety
14
Stavba svépomoci - čím začít?
Ahojky stavitelé, jdu k Vám pro pár rad.Chceme začít stavět malý bungalov,svépomocí, máme vyhlidli …
sarkatr
Před 9 lety
21
Je povinnost úřadu nám přidělit vlastní popelnici?
Dobrý den, stěhujeme se do novostavby kde jsme jedinný rodinný dům (kolem nás jsou jen chataři). Je…
hanih
Před 9 lety
1
2
41
Znáte firmu EnergoHaus - bydlíte v "jejich" domech?
Dobrý den, prosim mate někdo zkušenosti s firmou EnergoHaus ? Bydlíte někdo v "jejich" dvoudom…
topvideo1
Před 7 lety
7
Plochy smíšené centrální, dá se na něm stavět dům?
Dobrý den, našla jsem "pozemek" o který bych mela zájem, ale v územním plánu je to pozemek smíšený…
inkajanakova
Před 9 lety
11
JT dřevostavby - reference
Dobrý den, máte někdo, prosím, zkušenosti s jihočeskou firmou JT dřevostavby? Děkuji za odpovědi.
bbjung
Před 6 lety
1
2
...
...
5
6
175
Omyvatelná barva, která je opravdu otěruvzdorná?
Potřebovala bych poradit s barvou, která je opravdu otěruvzdorná a omyvatelná. Plánujeme dát na sch…
tirano
Před 9 lety
8
sponzor fóra
Podlahové vytápění a ohřev vody
Ahojte, potřebovala bych poradit co je výhodnější: zda elektrický kotel s bojlerem pro podlahové to…
bedyna
Před 9 lety
10
Pozemky Liberec a okolí
Dobrý den, rozhodli jsme se pro stavbu domu v okolí Liberce (do 25km). Nevíte někdo náhodou, jak n…
andik.cz
Před 9 lety
2
Máte někdo doma mozaiku Fila od firmy Pilch?
Dobry den. Potrebuji tak 5 ks mozaiky Fila. Nic nam nezbylo a museli jsme opravovat vodu. Mame kras…
hehyna
Před 9 lety
1
Dřeviny do malé zahrady
Dobrý den, chtěla bych požádat o vaše zkušennosti s dřevinami do menších zahrad. Chtěla bych nějak…
venomka
Před 9 lety
3
Obložky kovových zárubní - od koho?
V přízemí našeho domku máme 5 dveří resp. kovových zárubní... Vzhledem k tomu, že z technických dův…
pseudoledvina
Před 9 lety
1
Luxfery v koupelně
Od skleněného sprchového koutu plynule přecházím k jiným variantám a hledám inspiraci..... Máme tot…
jonnyj
Před 9 lety
2
Půdorys bungalovu - tipy, rady a názory zkušenějších stavitelů
Hezký nedělní večer, s přítelem jsme se rozhodli postavit menší (spíš opravdu malý) přízemní do…
inkajanakova
Před 9 lety
1
2
33
Dispozice přízemí-poraďte prosím :-)
Moc prosím o konstruktivní kritiku :-) , Co je špatně, co by vám nevyhovovalo a pod.
damada
Před 9 lety
21
Ytong 250 + 20 polystyrenu - není ta zeď slabá?
Mám projekt z Ytongu 250+20 polystyrenu. Máte někdo zkušenost, není ta obvodová zeď slabá? Nenaruš…
ytongcz
Před 8 lety
5
Úvěr 600 pro mladé rodiny od SFRB
Ahoj střecháčci, plánujete si někdo podat žádost o tento úvěr 600 od SFRB? Nebo máte někdo již zkuš…
zamilovanadonej
Před 9 lety
1
2
42
Vinyl v koupelně, jak se řeší lišty?
Prosím o radu. Chceme do koupelny místo dlažby použit vinyl, ako sa to rieši kolem vane a sprchoveh…
mmmk
Před 9 lety
8
Koupě automobilu - nejvýhodnější financování
Chceme si pořídit auto. Pořizovací cena je okolo 160 000. 80 000 máme v hotovosti, zbytek si musíme…
vief
Před 9 lety
4
Revizní dvířka nad pracovní deskou v kuchyni
Dobrý den, dozvěděla jsem se, že v novém bytě budeme mít nad pracovní deskou revizní dvířka pro pří…
kutild
Před 9 lety
2
Projekt bungalov 148 m2 - vaše názory
Krásnou neděli všem :-) Prosím poraďte. Jsme mladí a neklidní :) bez jakýkoliv zkušeností se stavbo…
iveta_89
Před 9 lety
1
2
35
Přijde vám ten interiér taky takový mišmaš na rozbolavění hlavy?
http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/liberec-liberec-xiv-ruprechtice-u-koupaliste/32324…
fantomas78
Před 9 lety
19
Strop Denner, jste spokojeni?
Ahoj, chcem sa vás opytat na stropy DENNER ? jak ste spokojeny ? Nebo jake stropy su v Plzensk…
beruska3011
Před 9 lety
1
Topné folie Heatflow - reference
Prosím, máte někdo zkušenost s topným systémem Heatflow? Předem děkuji za odpovědi
wawy
Před 6 lety
13
Svítidla z Aliexpress, máte zkušenost?
Ma nekdo zkusenost se svitidlama z aliexpressu? Bude to nejspis vyroba z číny, mam strach aby nam t…
xavik
Před 9 lety
5
Kde koupit závěsný nábytek do obýváku?
Nemůžu najít žádný závěsný nábytek do obýváku. Máte ho někdo nebo jsem si vymslela nereálné? Kde ho…
vladka10
Před 9 lety
4
Firma na dřevostavbu ze Zlínského kraje - poraďte
Zdravím, silně uvažuji o dřevostavbě, můžete mi někdo poradit solidní firmu která mi udělá dřevosta…
kateee1111
Před 5 lety
16
Mezi pracovní deskou a zádovým panelem máte co?
Možná vám to přijde jako hloupý dotaz,ale co máte prosím mezi pracov.deskou a zádovým panelem (poku…
vladka10
Před 9 lety
3
Jak na to s přístřeškem?
Ahoj, ahoj ... vrtá mi hlavou problém. Nu, poraďte neznalému, jak se věci mají. Budu zateplovat …
wendhelin
Před 9 lety
6
1
2
…
768
769
770
771
772
…