O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skříňka pod dvě umyvadla, kde sehnat?
Zdravím, chtěla bych Vás požádat o tipy na závěsnou umyvadlovou skříňku (cca 150 cm). Sháním tak…
margot_ka
Před 9 lety
8
Prosím o zkušenosti se stavebními firmami Olomoucko
Ahoj stavitelé. S manželkou si budeme nechat stavět dům na klíč, možná na dokončení, uvidí se, jako…
micky221
Před 9 lety
1
Vizualizace koupelny - vytvořil by mi je prosím někdo?
Ahoj, není tu náhodou někdo, kdo má nějaký program na vizu koupelny, čas a chuť mi vytvořit dvě var…
bayt
Před 9 lety
5
Postel boxspring - vaše názory
Rád bych vaše názory, osobní zkušenosti, klidně fotky. Rád bych se dozvěděl, zda to není jen módní …
catt82
Před 5 lety
20
Osvětlili byste nášlapy nebo je to zbytečnost?
Zajímal by mě názor i někoho nezaujatého (my s manželem už se v tom motáme měsíc a nejsme schopni v…
tommi4
Před 9 lety
16
Kování do kuchyně pojezdy Swell - recenze
Ahoj, četla jsem nějaké příspěvky na kování Blum a Hettich. Ty jsou asi nejlepší, ale náš truhlář m…
nuchtala
Před 6 lety
11
Černá lesklá střecha a žlutá fasáda. Jakou barvu oken?
Zdravím holky, rekonstruujeme 30 let starý dům, budeme mít glazurovanou černou střechu, chceme s…
vlckovaklara
Před 9 lety
1
Jakou mám šanci dostat hypotéku?
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu někoho kdo se pohybzje v prostředí financování a hypoték... C…
littleluu9
Před 9 lety
9
sponzor fóra
Stavební firma/menší živnostníci rekonstrukce RD v Uherském Hradišti
Máte doporučení na stavební firmu/menší živnostníky na rekonstrukci RD v Uherském Hradišti? Děkuji.
dali86
Před 9 lety
1
Jakou pracovní desku?
Prosím jakou pracovní desku by jste zvolili ke kuchyńské lince v barvě vanilky (podlaha je ořech tm…
bn_pce
Před 9 lety
7
Stavební firma na cihlový dům z Olomoucka
Prosím podělte se o zkušenosti se stavební firmou v okolí Olomouce. Jakou byste doporučili? Máte zk…
micky221
Před 7 lety
3
Nopová fólie jako střešní krytina
Dobrý den, napadla mě trochu zvláštní věc. Chtěl bych se zeptat co si myslíte o tom kdybych použil …
requied
Před 9 lety
2
Jsem tady nová - svitilnasvititva
Ahoj všichni pod touto střechou :-).. Jsme mladý pár z Vysočiny - 22 let a příští jaro 2017 se chys…
svitilnasvititva
Před 9 lety
1
Starý turbokotel - přemístění do technické místnosti
Dobrý den, mám dotaz. Starý dům kde je nainstalovám plynový turbokotel s odkouřením přes stěnu. Rád…
vodak01
Před 9 lety
2
Jak je optimálně nastavit termostat v domě, kde trvalo nikdy nebydlí?
Dobrý den, chci se zeptat jak optimalne nastavit termostat v domě kde trvale nikdo nebydlí ale je n…
krumpac
Před 9 lety
1
Obklady z ProCeram - nemáte někdo?
Máte někdo koupelnu - obklady z Outletu ProCeram Uhříněves , konkrétně sérii Venezia?Nějak nemohu z…
koffen
Před 9 lety
1
Záměna pozemku
Zdravím, zajimalo by mě jestli nekdo z Vás nezná podobnou situaci. Vlastníme pozemek, který má 120m…
jujika
Před 9 lety
3
Pozemek kousek od vlaku - ano či ne?
Ahoj všem! Tak už se nám podařilo najít slušný pozemek na bydlení... ale jako skoro vždycky, má to …
lindikova
Před 9 lety
18
Kuchyň v prostoru 165 cm x 250 cm - inspirace
Hezký večer, máte někdo zkušenost s velmi malou kuchyní? chceme předělat byt 2+1 na 3+1 ale na kuch…
jenies
Před 9 lety
4
Krbové kamna s výměníkem z Mountfieldu - recenze
Zdravim vás. Chci se zeptat jestli nemá někdo z vás zkušenosti s těmito kamny http://www.mountfield…
requied
Před 9 lety
3
Úchytky nebo bezúchytkové řešení v kuchyní - nemůžu se rozhodnout
Ahoj, už se dlouho nemůžu pořádně rozhodnout, jestli mít v kuchyni klasické úchytky nebo jít do bez…
02lenka02
Před 9 lety
17
Cena elektrického vytápění vs. teplovodního?
Zdravím stavitelé, stavíme dům rozměrů 110 m2. Chceme podlahové topení, a zajímá mě cenový rozdíl (…
kofejn
Před 9 lety
9
Vzor smlouvy o dílo - stavba RD
Dobrý den, nepodělil by se prosím někdo z investorů o vzor smlouvy o dílo, kterou uzavřel se zho…
alphaomega
Před 9 lety
1
Great reality Hranice na Moravě - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s realitkou Great reality se sídlem v Hranicích na Moravě?…
vanilkakapo
Před 9 lety
1
Problémy se stavebním povolením
Dobrý den! Zajímalo by mě, zda se někomu stalo, že nedostal povolení, nebo kde narazil se stavebním…
radunka78
Před 9 lety
8
Kontakt na zajímavé koupelnové studio
Dobrý den. Nemáte někdo kontakt na zajímavé koupelnové studio? (Ptáček, Siko atp., prosím ne). Děku…
svetkoupelny
Před 9 lety
9
Jaky jistič bude potřeba do dřevostavby?
Chystame se zacit stavet RD - drevostavbu. Zastavena plocha 125m. V dome nebude plyn, vse se bude r…
expertnastavbu
Před 7 lety
1
2
48
Hledám řemeslníka na betonovou stěrku
Ráda bych do koupelny a na kuchyňskou linku betonovou stěrku. Máte někdo doporučení na kvalitního ř…
phouska
Před 9 lety
2
Technické konopí nebo bavlna jako zateplení domu
Ahojte, má někdo zkušenosti, nebo zateplený barák Technickým konopím či Bavlnou? Mnoho lidí mi to u…
hedunika
Před 9 lety
2
Vypínač na kuchyňském ostrůvku
Ahojky, v kuchyni budu mít samostatný ostrůvek s varným centrem, kromě digestoře, která má v sob…
bn_pce
Před 9 lety
14
1
2
…
793
794
795
796
797
…