O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dřevostavba - hledáme ochotného mudrce, který pomůže s odpovědmi
Ahoj. Radi bychom drevostavbu, domek a porad tapeme, jakym smerem se udat. Najde se tu nekdo, …
iobs
Před 9 lety
1
2
44
Trojramenné schodiště - máte někdo?
Nemá někdo z vás doma trojramenné schodiště (tj. tvarově zhruba to, co je na obrázku dole)? Pokud a…
iveta_89
Před 8 lety
7
Digestoř - vzduchotechnika
Máme ostrůvkovou digestoř s přímým odtahem přes pultovou střechu ven. Kondenzát je odváděn trubkou…
requied
Před 9 lety
6
Máte někdo bodovky ve stropě když je sádrokarton nebo parozábrana?
Prosím máte někdo ledky bodovky ve stropě když je sádrokarton a parozábrána?nechceme nějak snižovat…
requied
Před 9 lety
2
Vizualizace koupelny - bytové jádro - co vylepšit?
Ahojte, chtěla bych vás poprosit o názory k této vizualizaci panelákové koupelny - co byste udělali…
rulexnone
Před 9 lety
24
Výběr projektu bungalovu
Dobrý den střecháčci,prosím o rady,jsem ve fázi vybírání projektu a nemohu si z těchto 3 projektů v…
tereza55
Před 9 lety
25
Stavby HES Tišnov - reference
Prosím vás o jakoukoliv informaci o nějaké zkušenosti se stavební firmou Hes (dříve asi jiný název,…
crumble
Před 9 lety
2
Skelet system - zkušenosti
Dobrý den stavitelé, ráda bych se zeptala, zda někdo z vás má zkušenosti se stavbou pomocí skele…
requied
Před 9 lety
10
sponzor fóra
Zbourat nebo rekonstruovat?
Dobrý den, prosím o rady, jak naložit se zděděným, nejméně sto let starým domem, tedy zdali zde…
teta_z_lesa
Před 9 lety
7
Dřevěný nábytek do koupelny, máte někdo?
Chci se prosím zeptat, máte někdo dřevěný nábytek v koupelně? Jak je to s případnou údržbou a život…
emca29
Před 9 lety
1
Stavíte v ČR a přitom pracujete v zahraničí?
Dobrý den, s manželem jsme se rozhodli, že bychom začali stavět domeček v ČR, ale žijeme v UK a ch…
ivusek
Před 9 lety
2
Cersanit sanita, máte zkušenost?
Uvažujeme nad umyvadlem se skříňkou Cersanit, nemáte někdo zkušenosti? Umyvadlo se mi zdálo ok, ale…
dannu
Před 5 lety
14
RD na klíč - doporučení firmy
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tady máte někdo zkušenosti s RD na klíč? Pokud ano, doporučte m…
onetwogo
Před 9 lety
4
Vlastníme pozemek, započítává se to u hypotéky?
Ahoj lidi, vlastníme pozemek, na kterém bychom jednou chtěli stavět. Máme něco málo naspořeno, al…
mp77
Před 9 lety
5
Hledám montážníka na venkovní žaluzie
Dobrý den, doporučtě prosím nějakého montážníka na venkovní předokenní žaluzie cetta 80. Nejlépě ná…
sedrika2
Před 7 lety
1
2
36
Projekt RD - bungalov ve tvaru L
Dobrý den, přepracoval jsem svůj původní projekt a nyní jsem, podle mého soudu konečně snad u konce…
bamak
Před 9 lety
31
Jakou barvu koupelnového nábytku?
Zdravím a moc prosím o radu. Zařizujeme koupelnu... Máme vybránu dlažbu v dekoru imitace dřeva a ob…
terde
Před 9 lety
2
Krytina - Rőben nebo Creaton
Máme vybranou tašku Rőben MONZAplus Tobago glazura. Byli jsme pro ni definitivně rozhodnutí, ale zn…
coleman_strecha
Před 8 lety
10
Připomínky ke studii RD
Dobrý den, prosím o připomínky ke studii domu, co si o tom myslíte?. Moc děkuji.
evastr
Před 9 lety
16
Rekuperace - jakou značku a typ?
A zase ta rekuperace... :-D Jsme ve fázi jejího pořizování a rádi bychom vyzjistili - JAKOU a ZA KO…
zuzekk
Před 9 lety
1
Boxy a dvířka do Ikea Expedit/Kallax
Dobrý den, máte prosím někdo typy na boxy nebo dvířka, které přesně pasují do Expedit knihoven, …
terezka102
Před 9 lety
1
Podlahové a tepelná čerpadla - tip na firmu ze Zlína
Zdravím, mohli by jste mi doporučit nejlépe na základě vlastní zkušenosti nějakou firmu, která se z…
zuzka3112
Před 9 lety
3
Souhlas sousedů s ohlášenou stavbou do 150 m
Přišlo mi 5 pare pro projekt RD a chci se raději zeptat, zda když mám mít souhlas sousedů, mám vzít…
sathine
Před 9 lety
5
Je reálná cena stavby domu 4+1 do 2 milionů?
Dobrý den, máme v plánu stavět dům. Naše představa by byla dům 4+1, max. do 110 m2, zděný, vytápění…
edison101
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
114
Máte tip na dlažbu v dekoru dřeva?
Ahoj, máte někdo tip na pěknou a levnou dlažbu v dekoru dřeva? Ideálně i s fotkou v interiéru :-) D…
viados
Před 9 lety
1
2
34
Ktorá lokalita v Hlohovci je tichá, príjemná a má pekné prostredie/nejakú zeleň
Dobrý deň, ahojte vedeli by ste mi poradiť nejakú lokalitu v meste Hlohovec, ktorá by nebola le…
ladyd002
Před 9 lety
1
Jak nahradit obkladačky omítkou?
Dobry den, budu mit na vas velmi trivialni dotaz, ale budeme to delat poprve a 100% nevíme, jak na …
brokolicenoblhoch
Před 9 lety
2
Je kuchyně o 15 m2 veliká?
Dobrý den, prosím chci se zeptat budeme mít místnost obývák+jídlena+kuchyně dohromady a celkem to m…
angie.shy
Před 9 lety
21
Jaké vybrat svítidlo pro vysoký strop?
V obývací pokoji budeme mít strop 3,80 m. Jaké zvolit centrální svítidlo - resp. nad konferenční st…
nikitini
Před 9 lety
4
Co vše je potřeba k výběrovému řízení na zhotovitele základové desky?
Dobrý den, právě jsme ve fázi vyřizování stavebního povolení. Chceme si nechat udělat základovou…
jumpmans
Před 9 lety
4
1
2
…
795
796
797
798
799
…