O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce jádra
Poradi mi nekdo kdo uz renstuoval jadro jak silna zed by mela byt aby mi unesla srubované skrínky k…
veronickalongipes
Před 10 lety
3
Cena projektu, je to ok?
Dobry den, prijde vám cena projektu domu, plus projekt osazeni domu na pozemek a pukaz energetické …
tlemi
Před 10 lety
1
2
34
Materiál pod základovou desku
Ahoj, budeme mít 8 řad ztraceného bednění, je mírný svah,tech 8 řad máme kolem dokola a budeme d…
martin_fio
Před 7 lety
20
Rozměry oken 120š x 150v - jednokřídlé nebo dvoukřídlé
Ahoj lidi. Můžete se prosím podělit, kdo máte stejný rozměr oken, jestli máte okno dělené nebo ne. …
ladyajva
Před 10 lety
4
Financování
Zdravím, chci se zeptat na Vaše zkušenosti. S manželkou velmi reálně uvažujeme o stěhování z Prahy,…
markos5
Před 10 lety
11
Spotřeba laku na parkety
Prosím, kdo máte zkušenost s lakováním parket, jaká je spotřeba laku? Čtu na internetu u DULUXu, že…
jitulkaka
Před 9 lety
6
Jak lépe využit rozložení kuchyně?
Neměl byste prosím někdo nápad, jak lépe naplánovat kuchyň do prostoru 4x5m? Takto jsem ji udělala …
jenies
Před 10 lety
6
Vchodové ocelové dveře Hormann
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s ocelovými dveřmi od firmy Hormann, ko…
luciifer
Před 7 lety
1
2
44
sponzor fóra
Máte zkušenosti s topnou folií pro stropní vytápění?
Zajímají mě Vaše zkušenosti a postřehy, hospodárnost topení a náklady na provoz. Děkuji. http://w…
hankara
Před 10 lety
1
Jaký dřez máte k pracovní desce světlý beton nebo beton nature?
Budu mít šedo bílou kuchyň v lesku a vybrala jsem si pracovní desku beton světlý nebo beton nature …
vendyb
Před 9 lety
3
Izolace stěn v okolí kamen
Dobrý den, pořizujeme malá kamínka (nom. výkon 4kW) na takové přitápění, jinak máme v bytě plyno…
drs
Před 10 lety
1
Stavba dřevostavby od firmy Deufol - zkušenosti
Dobrý den, budeme stavět s firmou Deufol dřevostavby. Jednání probíhá perfektně referenční domy js…
terezazd
Před 5 lety
9
Jsem tady nová - andreaticha
Dobrý deň, veľmi ma teší, že som sa k vám všetkým dostala. Budem veľmi rada, ak by ste mi pomohli s…
andreaticha
Před 10 lety
1
Teplovzdušná krbová rohová vložka - jakou značku zvolit?
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně teplovzdušné rohové bezsloupkové krbové vložky. Budeme …
zeneva
Před 10 lety
2
Koupě parcely pro příjezdovou cestu, je potřeba mít odhadce?
Ahoj, máme stavební pozemek a nyní řešíme s městem příjezdovou cestu. Mezi obecní cestou a naším po…
vendula_kneslova
Před 10 lety
1
Koupě parcely pro příjezdovou cestu
Ahoj, máme stavebné pozemek a nyní řešíme s městem příjezdovou cestu. Mezi obecní cestou a naším po…
vendula_kneslova
Před 10 lety
1
Interiérové dveře Praha a okolí
Ahoj,kde v Praze najít širší výběr interiérových dveří, případně showroom? Máte někdo čerstvou zkuš…
lukoid
Před 9 lety
8
Jak zastavět mezeru pod nově instalovanými vchodovými a garážovými dveřmi?
Ahoj, může mi někdo poradit, jak zastavět mezeru pod nově instalovanými vchodovými dveřmi a garážov…
wendhelin
Před 10 lety
10
Změny v průběhů stavby
Zdravím, mám dotaz. Projekt máme hotový a už stavíme. Potřebuji ale udělat menší změnu, tak mě …
geodett
Před 10 lety
5
Stavební dozor, doporučte prosím Praha
Prosim doporucte mi provereny stavebni dozor na drevostavbu v Praze 22, dekuji!
kotatko03
Před 10 lety
2
Hvězdná mapa na stěně
Mám prosbu. U někoho v albu byl obrázek myslím pracovny s hvězdnou mapou na stěně. V podstatě se je…
cejkyna
Před 8 lety
4
Pronájem bytu 2+kk Lysá nad Labem
Z důvodu stěhování nabízíme pronájem bytu v Lysé nad Labem - novostavba.
mahev
Před 5 lety
5
Neviditelný obrubník, jste spokojeni?
Máte někdo kolem domu neviditelný obrubník s kačírkem? Jste spokojení a stačí to aspoň na čas? Může…
jskolnik
Před 10 lety
12
Kolik jste zaplatili za stavební dozor?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kolik jste daly za stavební dozor? Máme nabídku 10tis plus DPH za mě…
randakfilip
Před 9 lety
13
Rekonstrukce staré kuchyně
Ahoj, budeme rekonstruovat kuchyň, máme staré obkladačky od horních skříněk až dolů, ty budeme měni…
ojo
Před 10 lety
1
Garážové stání - zamítnutí
Dobrý den, chceme přstavět garáž.stání pro auto k rodinnému domu. Klasika nosé sloupy + polykarboná…
zeneva
Před 10 lety
2
Anhydrit - co dělat po vylití?
Ahoj, budou nám vylívat anhydrit - někdo říká po 2 dnech brousit, někdo nebrousit... poradíte mi, …
vaveva
Před 10 lety
9
Koupelnové doplňky Nimco Esprit, kde sehnat?
Sháním koupelnové doplňky Nimco Esprit, už se prý nevyrábějí. Neprodáváte někdo? Nebo nevíte kde by…
kyia
Před 10 lety
1
Jakou podložku pod plovoucí podlahu?
Máme podlahové topení a nevíme si rady, jakou podložku vybrat pod plovoucí podlahu. Máte někdo zkuš…
absolut
Před 10 lety
9
Návrh kuchyně - připomínky
Taky se stavím do fronty o připomínky k návrhu naší kuchyně. Dělala jsem v ikea plánovači. Kuchyň b…
zumari
Před 9 lety
11
1
2
…
814
815
816
817
818
…