O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Úchytky - narážecí profily, jste spokojeni?
Máte někdo profilové úchytky na kuchyňských dvířkách? Tulip - Flata, Lungo, Ramara, Lucata? Jste sp…
rb1988
Před 10 lety
2
Čím odčerpat vodu z rozestavěného domu?
Zdravim všechny. Měla bych otázku ohledně dešťové vody na stavbě. Máme postavené obvodové zdi a kro…
zeneva
Před 10 lety
13
Vysoká nasákavost obkladů - zkušenosti
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s obklady do koupelny, které mají vysokou nasákavost? Vybrala jse…
stvrtka14
Před 10 lety
1
Koupelna pod úrovní kanalizace - kalové čerpadlo a sprchový box bez zabudování?
Ahoj, přestěhovali jsme se a v polosuterénu máme kromě sklepů,kotle atd. také prádelnu a pokoj pr…
vendle
Před 10 lety
1
Foto vinyl podlahy
Prosím o reálné foto jakékoliv vinylové podlahy (Moduleo, Quick step), nejlépe středně hnědá, hnědo…
dawerius
Před 10 lety
2
Infrasauna - s jakou jste spokojeni?
Ahoj všem :-) chci se zeptat zda tu má někdo infrasaunu a jakou. Osvědčila se vám a jste zdravější?…
rubenyx
Před 3 lety
12
Od koho jsou tyto obklady z katalogu Ravak?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás neví, kdo vyrábí ty obklady na obrázcích. Js…
sara04
Před 10 lety
1
Světlo s čidlem, kde sehnat?
Můžete mi poradit kde se dá v okolí Ostravy dobře vybrat venkovní osvětlení s čidlem alespoň 180°??…
damy
Před 10 lety
5
sponzor fóra
Kde je showroom se sanitou?
Ahoj,nevíte,kde je showroom se sanitou? Chceme kouknout na více typů a značek na jednom místě v Pr…
lucinkafr
Před 10 lety
4
Máte někdo domek Hit od G servisu?
Jsme mladá rodina s malým dítětem a rádi bychom začali stavět. Zvažujeme domek HIT, ale nejprve byc…
chik_chikitka
Před 9 lety
2
Drtič odpadu v rodinném domě - bakterie v ČOV. Nemáte zkušenost?
Krásný podvečer všem zastáncům drtiče odpadu. :-D Potřebovala bych poradit, chtěla bych si poříd…
veverka.r
Před 10 lety
1
Rozčarování aneb stalo se vám?
Ahojte všichni ráda bych se zeptala jestli všichni co tu jste a už jste "dostavěli" a přestěhovali,…
ccelest
Před 10 lety
12
Plynová deska Bosch - recenze
Prosím nemáte někdo zkušenosti s touto plynovou deskou? moc děkuji!! ;-) Bosch varná deska plynová …
123mili
Před 10 lety
12
Jak přežít splácet hypotéku a nezbláznit se?
Ráda bych si popovídala s někým, kdo už nějaký ten rok splácí hypotéku. Jsme mladá rodinka, já na m…
lublin
Před 9 lety
1
2
...
...
12
13
365
Připomínky k vzhledu kuchyně, prosím poraďte
Ahoj, chci se Vás zeptat ohledně barevné kombinace kuchyně. Přidali byste ještě na horní dvířka dez…
verunky
Před 10 lety
6
Šedě vymalovaná ložnice, jakou barvu doplňku zvolit?
Zdravím, Vymalovali jsme si ložnici do šeda, přesněji teda část, která bude za čelem postele, o…
robol
Před 10 lety
8
Americká lednice, jak jste spokojeni?
8-)
lutik
Před 10 lety
1
Americká lednice, jakou vybrat?
Ahoj :-) chtela jsem se zeptat jestli mate nekdo doma americkou lednici, jaky typ a jak jste spoko…
lulii
Před 10 lety
2
Zábradlí na schodiště - tip na levné a pěkné
Máte někdo nějaké doporučení na levné a při tom pěkné zábradlí?Děkuji za kontaky ;-)
lokomotiva13
Před 3 lety
7
Prodej pozemků, jak postupovat?
Dobrý den. Chtěla bych poprosit o radu pro mého tatínka. Vlastní pozemek. Spoluvlastníkem jsou po s…
jaasminka
Před 10 lety
2
Jakým směrem položit podlahu?
Chtěla bych vás poprosit o názor, jakým směrem položit podlahu. Jestli tak, jak je to na obrázku, n…
lucinkafr
Před 10 lety
5
Firma Bohemia Parket - masivní dřevěné podlahy
Střecháčci, prosím neznáte někdo českou firmu Bohemia Parket? Velmi se nám od nich líbí masivní dub…
kristyna03
Před 10 lety
1
Vestavná trouba a indukce - doporučte na co se zaměřit?
Vybíráme vestavnou troubu a indukci. Preferujeme zn.Beko, ale když koukám na výběr, tak mají různé …
jaasminka
Před 10 lety
1
Firma Bohemia Parket - masivní podlahy, zkušenosti
Střecháčci, prosím neznáte někdo českou firmu Bohemia Parket. Velmi se nám od nich líbí masivní dub…
kristyna03
Před 10 lety
1
Sprchový set - baterie a tyč zvlášť nebo dohromady a jaké?
Dobrý večer, původně jsem si vybrala v katalogu Jika set Lyra - teleskopický sloup s nástěnou bater…
kristyn.g
Před 10 lety
1
Sklon přístupové cesty k domu
Dobrý den mám dotaz mám k domu přístup přes parkovací stání které má sklon 13%. V zimě je to doce…
sparrow75
Před 10 lety
1
Radiátory v chodbě
Ráda bych se zeptala těch, co mají byty nebo je rekonstruují, zda nějak vytápíte i vstupní chodbu? …
mary.jane
Před 10 lety
2
Návrh kuchyně - poraďte prosím
Help me :) čas běží, už se potřebuji rozhodnou a nějak se mi to pořád nezdá (bohužel manžel je od z…
betotemi
Před 10 lety
11
Jak silný polykarbonát máte na vašich pergolách?
Zajímalo by mě, jak silný máte polykarbonát na vašich pergolách. Chceme ji jím zastřešit. Byli jsme…
dkrukovsky
Před 5 lety
20
Barva a doplňky do kuchyně
Máte někdo linku vanilka/calvados a k tomu vymalováno fialkovou a fialové doplňky?Prosím o fotečky.
bobinka76
Před 10 lety
1
1
2
…
815
816
817
818
819
…