O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaký sifon do skřínky Godmorgon z Ikey?
Ahoj, koupili jsme koupelnovou skříňku v Ikee (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S39894471…
luciesofi
Před 10 lety
4
Dá se na nějakých stránkách nezávazně naplánovat rozvržení kuchyně ?
že bych si to jen zkusila naskládat v nějaké grafické podobě? Budem rekonstruovat kuchyň s bouráním…
hanullice
Před 10 lety
5
Jantar 67/3 - kam jste umístili krbová kamna?
Ahoj. Postavili jste si někdo Jantar 67/3? Kam jste umístili krbová kamna? Díky za odpověď. Křečkovi
kreckovi
Před 10 lety
1
Tip na nějaké hezké záclony
Ahoj, nemáte tip na nějaké hezké záclony? Už týden hledám na e-shopech, ale na nic hezkého jsem nen…
monnca
Před 10 lety
6
Malý bungalov- sedlová nebo rovná střecha?
Dobrý den, zajímá mě váš názor. Plánujeme stavbu malého patrového domu 4+kk. V patře budou dva malé…
kiss732
Před 10 lety
5
Problematické rozmístění kuchyně
Zdravím :)... Zrovna kupujeme domeček a mám měsíc na to, abych si rozmyslela kuchyň.. Zatím jsem ve…
pseudoledvina
Před 10 lety
26
Vestavěná skříň do ložnice - Opava a okolí
ahoj :) prosím, poraďte šikovného, rychlého a ne předraženého stolaře, který by nám vyrobil vestavě…
pjasatkok
Před 10 lety
1
Velikost a dispozice bungalovu - vaše rady
Hezký den, přicházím jsem mezi vás s velkou prosbou ohledně rady s řešením dispozice a velikosti b…
elinkag
Před 10 lety
25
sponzor fóra
Vyjmutí ze zemědělského půdního fondu - garáž
Ahoj, četl jsem několik diskuzí s několika názory. Budu stavět bungalov se zastavěnou plochou do…
2masoni
Před 10 lety
8
Jak usadit sloupky?
Potřebovala bych poradit, chceme si oplotit pozemek pletivem, jelikož nemáme nikoho po ruce, kdo by…
petrsv1000
Před 10 lety
2
Pracovní deska Egger Metal šedohnědá - máte někdo?
Ahojky. Máte prosím někdo pracovní desku od eggeru v barvě Metal šedohnědá? Mohu poprosit o foto. D…
katkad7
Před 10 lety
1
Máte někdo vinyl na stěně?
Máte prosím někdo vinyl na stěně v koupelně? Marmoleum se na stěny dost prosazuje a vinyl je prý vh…
jitulkaka
Před 10 lety
3
Uspořádání kuchyně - poraďte prosím
Ahoj, tak už jsme rozhodli uspořádání a ted řešíme s truhlářem vysoké věže. Původně nám navrhoval a…
jenies
Před 10 lety
5
8 řad bednění po celém obvodu
Ahoj,jelikož jsme ve svahu,budeme mít 8 rad bedneni po celem obvodu,máte někdo zkušenost? To,že bu…
hanluk
Před 10 lety
7
Kuchyně Katalpa - zkušenosti
Jakou zkušenost máte s kuchyněmi Katalpa? Díky
zeneva
Před 10 lety
1
Termín dokončení stavby - nestíháme, co je potřeba?
Stavíme dům na ohlášku. Termín dokončení stavby máme 31.12.2015. To nestihneme. Takže musíme ž…
martinape
Před 10 lety
7
Můžu posunout sloupek el + plyn?
Potřebuji poradit. Máme čerstvé stavební povolení ve kterém je psáno, že sloupek na El + HUP bude z…
lever1
Před 10 lety
13
Můžu posunout sloupek elektriky a plynu?
Zdravím Vás Potřebuji poradit. Máme čerstée stavební povolení ve kterém je psáno, že sloupek na El…
lever1
Před 10 lety
3
Kamna pro pasivní dům, firma Bolek kamnářství - recenze
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nemáte někdo zkušenosti s firmou Bolek kamnářství z…
partici
Před 10 lety
2
WC a šířka stoupaček, jak jste to vyřešili?
Řešili jste někdo připojení WC na užší - pro kuchyně určenou - stoupačku? Jak jste to vyřešili?:-)
bayt
Před 10 lety
7
Lněné povlečení, jaké?
Používáte někdo doma lněné povlečení? Líbí se mi ledabylý vzhled pomačkaného povlečení v přírodních…
rb1988
Před 10 lety
1
Dřevostavba od firmy Easy building group s.r.o. - recenze
Dobrý den, najde se tu někdo kdo má zkušenosti s firmou Easy building group s. r. o.?
chri1
Před 10 lety
1
Kam dát tapetu v podkrovní ložnici?
Riesim dilemu ako vymalovat, zariadit spalnu. Mame izbicku o rozmeroch 4x3,5m, s tym, ze na jednej …
teerinka
Před 10 lety
1
Studna - nutné zkoušky ke kolaudaci a jaký je postup od vyvrtání po kolaudaci?
Moc prosím o radu. Stavíme RD a jediný zdroj vody je vrtaná studna. Studnu nám studnařská firma vy…
effka84
Před 10 lety
5
Zkušenosti s firmou na dřevostavby Zlínský kraj
Prosím máte někdo zkušenost nebo poradíte firmu ve Zlínském kraji, která se zabývá dřevostavbama?Ne…
nigitta
Před 9 lety
23
Dřevostavby Vexta - reference
dobrý večer, již skoro rok pátrám po dřevostavbách. chceme si nechat postavit dům na klíč. zatím …
kkatee
Před 10 lety
3
Krbová vložka - přikládání přední nebo zezadu?
Rádi bychom přikládali z technické místnosti za obývákem a prosím zkušenosti, co mají takové, nebo …
zeneva
Před 10 lety
6
Průduch ve stropě nad krbovými kamny
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda-li mà někdo zkušenost s průduchem ve stropě nad krbovými kamny…
pipel
Před 10 lety
1
Co dát na podlahu do garáže?
Ahoj, poradíte, co dát na podlahu do garáže? Nyní tam máme beton, ale klasickou dlažbu tam nechc…
mpavka
Před 2 lety
10
Bílé nebo dekor dřeva? Jsem v koncích.
Pěkný den, jdu si k vám pro radu a protože jsou tu samé krásné a vkusně zařízené interiéry, věřím, …
zuzavas
Před 10 lety
10
1
2
…
817
818
819
820
821
…